kk nın en güzelleri buraya:))

:kahve::nazar:ah bide boğazı bir dursa.dakka başı bişeyler istiyor....:1hug:eek:yy canım kocacım yaaaaaa....:asigim:

hizmet ettirme konusunda başarılıyım nasıl bi işve yapıyosam artık:))) hiç itiraz etmeden getirir..bazen ters teptiği oluyo tabi..

a.s.neyse şekerler ben çıkıyorum artık....kociş çağırıyor...allahım yinemi boğaz yaaaaa....neyse iyi geceler .a.s.öptüm sizi......Şeniz

bu gidişle bizimkininde olacağı o şeker hastalığı..Malum laborantım şekeri sınırda çıktı..böyle devam ederse pankreası iflas edecek insülin yetiştiremiyor organcağız..yazık yaa ama dinletemiyorum habire yiyor..

aman dikkat teşhıs sonrası sınırda dedı dr bız 10 yıla yakın yemek duzenı ıle ilac almamsını sagladık bır yıldır kullanıyro ılac esım

Günaydın şekerler. Bu gün nasıllar bakalım...

ahh canım ahh senı cok ıyı anlıyorum nerden dersen kızkardeşim aynını yaşadı onunla birlikte biz akrdeşlerde adet gunun bılırdık artık hepımız oldumu olmadımı dıyee aradık kızı dr kafanı bosalt yoksa olmaz cocugun dedı yıllarca tedavı oldu yok en sonund atupp yapalım dedı ondand avazgectıler cocouk odasını kayınvalıdesıne oda olarak hazırladı cocuk olmuyorsa olmuyor dedıler napalım bırgun bası donuyor dr gıdıyorkı 4 aylık hamıle herşey allahtan tevekkel ona sıgınmaktan baska caremız yok canım
a.s.

Haklısın canım. Dün akşam ağladım hep stresten. Kendime engel olamıyorum. Çok taktım kafama.Eşim olmazsa olmaz niye bu kadar takıyorsun diyor. O destek olmasa ayakta duramazdım herhalde. Ben mi böyleyim sadece yoksa benim durumumdaki herkes mi bilmiyorum. Eşim abarttığımı düşünüyor. Jinekoloğa gitmiştim çocuk düşünmeye başladığımda. Tüm testlerimi yaptırmıştım. Herşey normaldi. Ya bir sorun varsa diye aklımdan atamıyorum bir türlü işte. İlk düşünmeye başladığım zamandan beri stres yaptım ben. Belki de ondan olmadı. İnşaallah bu ay olmassa bidahaki ay stresimi yenmeye çalışıcam. Bana dua eder misiniz şekerler. Rabbim sukunet versin, sabır versin diye.

Günaydın şekerler. Bu gün nasıllar bakalım...

Haklısın canım. Dün akşam ağladım hep stresten. Kendime engel olamıyorum. Çok taktım kafama.Eşim olmazsa olmaz niye bu kadar takıyorsun diyor. O destek olmasa ayakta duramazdım herhalde. Ben mi böyleyim sadece yoksa benim durumumdaki herkes mi bilmiyorum. Eşim abarttığımı düşünüyor. Jinekoloğa gitmiştim çocuk düşünmeye başladığımda. Tüm testlerimi yaptırmıştım. Herşey normaldi. Ya bir sorun varsa diye aklımdan atamıyorum bir türlü işte. İlk düşünmeye başladığım zamandan beri stres yaptım ben. Belki de ondan olmadı. İnşaallah bu ay olmassa bidahaki ay stresimi yenmeye çalışıcam. Bana dua eder misiniz şekerler. Rabbim sukunet versin, sabır versin diye.

canım benim neden bukadar sitrese sokuyosun kendini:uhm: allah büyük
sen allaha güven olur inşallah:Saruboceq: senin için hep dua edeceğim:Saruboceq:
zamanı gelince allah kucağına bir bebiş verecektir. ağlamakla allaha isyan etmiş oluyosun canım.
herşeyi oluruna bırak,düşünmemeye çalış

güzel hatuncuklar hepinize günaydın:sm_cool: neredesiniz bakem hııııııııııııım
yoksam hala uyuyomusunuz:uhm: gerçi normaldir heral, geceleri sabaha kadar yatmazsanız olacağı bu tabikinem:dilcikar:
siz yatın yatın tacınızı kapsınlarda görün bakem:dance:

güzel hatuncuklar hepinize günaydın:sm_cool: neredesiniz bakem hııııııııııııım
yoksam hala uyuyomusunuz:uhm: gerçi normaldir heral, geceleri sabaha kadar yatmazsanız olacağı bu tabikinem:dilcikar:
siz yatın yatın tacınızı kapsınlarda görün bakem:dance:

zaten demet yok piyasada acaba taçını kim ele geçirdiki:roflol:
bu arada günaydın canlar
kız ecrin sen varya tam sopalıksın ha söyleyim:eek:klava:
allaha asi gelme be tatlım ağlamada vallah kendini harap ediyon ya
kaç yıllık evlisin ki olur üzülme
inşallah rabbim sana ikiz verir de yüzün güler tatlım:1hug:

X