- 10 Temmuz 2007
- 60
- 3
- 45
- Konu Sahibi bayankahkaha
hem akiyon hemde çok duygusal bir film yapmayı daha beceremediler.Yaparlarsa belki beraber rahatça seyredebiliriz değil mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
heehhe b.sayardasınya bol bol hızmet etmelısın dımı kendı alsın sanada hızmett etsın:))
kafamçokkarıştı
ah ah ben anca rüyamda görürüm zaten...mirmirmirmir
bu arada benim kocişde 105 kilo :roflol:
ahh canım ahh senı cok ıyı anlıyorum nerden dersen kızkardeşim aynını yaşadı onunla birlikte biz akrdeşlerde adet gunun bılırdık artık hepımız oldumu olmadımı dıyee aradık kızı dr kafanı bosalt yoksa olmaz cocugun dedı yıllarca tedavı oldu yok en sonund atupp yapalım dedı ondand avazgectıler cocouk odasını kayınvalıdesıne oda olarak hazırladı cocuk olmuyorsa olmuyor dedıler napalım bırgun bası donuyor dr gıdıyorkı 4 aylık hamıle herşey allahtan tevekkel ona sıgınmaktan baska caremız yok canım
a.s.
Günaydın şekerler. Bu gün nasıllar bakalım...
Haklısın canım. Dün akşam ağladım hep stresten. Kendime engel olamıyorum. Çok taktım kafama.Eşim olmazsa olmaz niye bu kadar takıyorsun diyor. O destek olmasa ayakta duramazdım herhalde. Ben mi böyleyim sadece yoksa benim durumumdaki herkes mi bilmiyorum. Eşim abarttığımı düşünüyor. Jinekoloğa gitmiştim çocuk düşünmeye başladığımda. Tüm testlerimi yaptırmıştım. Herşey normaldi. Ya bir sorun varsa diye aklımdan atamıyorum bir türlü işte. İlk düşünmeye başladığım zamandan beri stres yaptım ben. Belki de ondan olmadı. İnşaallah bu ay olmassa bidahaki ay stresimi yenmeye çalışıcam. Bana dua eder misiniz şekerler. Rabbim sukunet versin, sabır versin diye.
güzel hatuncuklar hepinize günaydın:sm_cool: neredesiniz bakem hııııııııııııım
yoksam hala uyuyomusunuz:uhm: gerçi normaldir heral, geceleri sabaha kadar yatmazsanız olacağı bu tabikinem:dilcikar:
siz yatın yatın tacınızı kapsınlarda görün bakem:dance:
neeeeeeee yokya benımkı zayıfffff şekeri var ondan 70 lerde ancak:)):teytey: