kk nın en güzelleri buraya:))

bende gelirim yalova toplantısına anneanneciğim orda oturuyor ve ben orda büyüdüm :asigim:

ank06 görcez bakalım hayırlısı olur inşallah..eşime söledim hayırlı olsun diyo
çok sinirlendim :kızgın: bi dünya yol gitcem haberin var mı dedim var diyo utanmadan :bbo:
kendi servisle gidip geliyo ama yaaa benneyaptımki

gündüzün karanlığı benim tehlikeli olduğumu bilmiyon galiba kaydirigubbakcemile

ecrin ceylin rahatladım avatardaki sen olmadığın için dermişim kaydirigubbakcemile3

Allahh ne güzel ist yi bitirdik yalova toplantılarına katılmay agidecez çok güzel yerler çok sanslıymıssın canım:))

ne yapsın adamcagız üzüuldum vah vahmı desın biz jkadınları mutlu etmek ne zormuş yaaa:)):içelim:

[

Ben değilim canım. Kendi resmimi koyamıyorum. Eşim kıskançlık yapıyor da. Ama giyim tarzı benim tarzım. Ben de süslüyümdür öyle. Kendimi beğenmiş gibi olmıyım da güzelimdir dermişim... :roflol:

yok kız lady34 ecrin o kadar çirkin ki anlatamam
ben gördüm :jeyyar:
yok kız o kadar tatlı o kadar tatlıki anlatamam çok şeker benim kankim
bir görsen biraz avaratındaki bayana benziyor

bende gelirim yalova toplantısına anneanneciğim orda oturuyor ve ben orda büyüdüm :asigim:

gündüzün karanlığı benim tehlikeli olduğumu bilmiyon galiba kaydirigubbakcemile

kız ben ne yaptımda beni korkutur gibi öyle diyon
laz lazı ısırırmı nensenağlama

sen sus gbk banlanırmışım zaten gidiyom kurtul emiii :dilcikar:

bayan kahkaha erkeklere mi acınır mış pardon fena etmiyim seni :jeyyar:

dikkat et be ayol kocen seni kk dan çıkarıcak ..hem bu ecrin harbi güzel mi kıss :ecrin_bebek:

eşimle kavga ettim :nazar:
az kaldı valla geberticem
telefonu kapadım eve de gitmicem bugün
yeter ya nereye kadar peşinde dolancam :kızgın:

Sizi de sıkmıyım diye canım. Reglime az kaldı. Bebiş istiyorum... :Saruboceq: Bu ay da olmazsa çıldırabilirim. senağlama

uzun zamandır mı olmuyor
hayırlısıdır inşallah canım ya Allah hayırlı zamanda bebiş versin sana inşallah
bu ay tutsa mutlu haberlerini alsak :Saruboceq:

uzun zamandır mı olmuyor
hayırlısıdır inşallah canım ya Allah hayırlı zamanda bebiş versin sana inşallah
bu ay tutsa mutlu haberlerini alsak :Saruboceq:

İnşaallah canım. 6 kez hayal kırıklığı yaşadım. Şimdi de o kadar sinirli ve de gerginim ki anlatamam. Çok zor beklemek yaaa! senağlama

dün sıfır kol bişi giydimde önüm baya acıkmış -tatlicadiarzu-
görünmüşte hertarafım :ecrin_bebek: bize gelen arkadasların hepsi öleydı yabancılık çekmediğim için giydim ..uzatması da saçmalamış yanii
hala çıkmaz mı tripten insan ya bugun oldu hala aynı .g.tümü yesin gitmiyom eve :1closedeyes:

X