kk nın en güzelleri buraya:))

gunaydın canım ama buluşmadaki geyik daha güzeldi sanki ya :nazar:

selamm ben geldim ya ne kapışıyosunuz buranın güzelide benim taçda bende demet alıverdi sahte tacı oyalanıyo garip işte:))) değmeyin kızcağıza heheheheh

ladycım buluşmada geyiğe devam edelimde banlanalım istersen he :))

yemek devatlerinizin iyi gecmasina sevindim kızlar sizin elinizden ne kurtulurki zaten :)):1hug:

Saol ablacim....bu arada demet arkadaşimiz da istanbuldaymiş galiba, o niye gelmemişti buluşmaya[/QUO

selam canımcım e sanırım geyik yapmaktan zamanı olmamıştır :))) sanırım işimi varmış brazcık rahtsızmışda umarım bundan sonrakine gelir
hadi sana başarılar atlatmışsın yüzünün akıyla yemek fazslını :)):teytey:

kızlar asıl taç bu işte demetteki sahtee

gelintaci20ti9.th.jpg

Son düzenleme:
zaten banlanmaya gerek yok gideceğim şubede KK yı açamazsam çok ağlarım be benneyaptımki

bayankahkaha ünv. kızlarla görüşebildin mi

aa yazmadım mı sana görüştüm hemen ogün çok uzak yer geldi ders saatleri uymazmış kızkardeşimdede aynı sorun vardıapartmanda lisaye gıden bı rkızla anlastı oglnı okuldna gelınc elaıyor yemegini yedirip derslerine yardımcı oluyor oyle bır yolda ızleyebılır a.s.

ben iyi değilim bugün benneyaptımki
tayinim çıktı
hergun bi dünya yol gidecem
çalışacağım şube annemlere çok yakın kocamdan mı boşansam acep 2 dakika annemlerin evi şubeye de :ecrin_bebek:

tamam süper işte
daha ne istion nan
annenlerde yakın şutla koçişi gitsin işte :roflol:

yok yazmadın aklın nerdeydi bayan kahkaha :dilcikar: yine de teşekür ederim :1hug:

sorma g_b_k ha banlanmışım ha şubeye tayın olmuşum nolcak benim bu iş size veda etmeye az kaldı :nazar:

çok az kaldı şutlamaya ank06cım :lepi:

çok kötü olur bu yaa belki ilk günle racamzsında sonradan serbest olur inşallah neden lady cım üzme kendini benneyaptımki

yok yazmadın aklın nerdeydi bayan kahkaha :dilcikar: yine de teşekür ederim :1hug:

sorma g_b_k ha banlanmışım ha şubeye tayın olmuşum nolcak benim bu iş size veda etmeye az kaldı :nazar:

çok az kaldı şutlamaya ank06cım :lepi:

nerde olabilirki tatlım kızlardaaaaaaa :))

yok üzme kendini ılk günler sıkı olur bilirisn sonraları rahatlar ortamlar her zamn hayırlıs olsun hakkındaaaaaaa biz seni bırakmayızzzzzz:1hug::enbuyukkk:

valla bilmiyorum benim arkam cama bakıyor rahat rahat acıyordum
şimdi benim arkamda biri oturursa laelaelaelaelae

hoşgeldin ecrin ceylin ben dertli :nazar:

gündüzün karanlığı senin evde de bitmiyo bi türlü bu işler
boşver yat yaa gel şuraya bii :1ninca:

gel canım gel hoşgeldin kankim:1hug:
ya duramadım gelmeden :1no2:
bir temizlik yemek ve burası a.s
kısacazı biz ayrılamayız
şimdi gidiyom az daha temizleyim ortalığı Çok üzgünüm çoook
gene gelirim tmhihoyyyt

gündüzüm ya sorma bend ekızları dün yurtlarına yerleştirdim bugunde temizliğe başlıyayım dedim ev almış başını gidiyo kaybetmiyeyim barı:)) ama elim kalkmıyor k,i sabah beri

X