kk neler oluyor bize?

az önce söylemek istediğim bu...olaya "bak arkadaşım şöyle şöyle düşünsen..." diye başlamak yerine bu tarz cümleler kurunca haliyle karşıdaki insan savunma durumuna geçiyor ve hadi bakalım kimin ağzı daha iyi laf yapıyor-a dönüşüyor konu olay vsvs...

okadar çok sahte konu açıldıki
yalancı çoban misali gerçek olan bir konuya bile
sahte diye dalga geçiliyor buda doğal olarak konu sahibini kızdırıyor
oda başlıyor incilerini dökmeye
birde gayet hanfendi bir şekilde konusunu açıp
kendisinin haksız olduğu yazılınca cazgırlaşan kk hatunları var

İnsanlar ne yazık ki burayı çok ciddiye alıyorlar.
O yüzden sert mesajlar olabiliyor, o yüzden "sen de yaşa, kınadığını yaşayacaksın" tarzında cevaplar havada uçuşuyor.
Aslında konu sahipleri de farklı.
Şöyle ki: gerçekten fikir almak isteyen bütün mesajlara içtenlikle cevap veriyor hatta sorularla ayrıntı istiyor.
Ancak bir de zaten kararını vermiş, doğruluğunun onaylanmasına ihtiyaç duyan konu sahipleri var ki şenliği önce onlar başlatıyor.
Benim rahatsız olduğum nokta da şu:
Konu sahibi konunun doğruluğunu yanlışlığını değil, nasıl yapacağını soruyor örneğin, asıl cevap beklediği noktadan uzaklaşılarak onun hayat görüşü, yaşayışı, okumuşluğu, cahilliği, efendim doğruluğu yanlışlığı masaya yatırılıyor.
Hiçbirimiz doğru değiliz.Hepimiz kendi gerçeklerimizi yaşıyoruz. Bana göre yanlış olan da beni yanlış bulur ama dayatma, eleştirme (şayet istememişsem), yargılama, insanlığımı, eşliğimi, anneliğimi ağza alma haddi yoktur.

Canım yalnış olmadigini bende biliyorum ama
burda herhangi bir karşıt görüşe bile yazıyorlar bunu.
Biraz sert yorum yapmak mesela kınamak degilki hemen hatırlatılıyor yani.

ah bir de ne var biliyor musun?biri gelir akıl almak ister herkes aşağı yukarı aynı şeyi aynı aklı verir.

ama konu sahibi bir sebepten denilenin aksini yapar..sonra gelir burada anlatır.sonra da akıl verenlerin tepesi atar sinirleri bozulur..

azarlarlar konu sahibini ..'madem bizi dinlemicektin niye akıl aldın,kapattır bu konuyu bizim de sinirlerimizi bozma' minvalinde fırça kayarlar.

daha geçen gün oldu bu .sanane ya anası değilsin bişeyi değilsin.yapan sonucuna kendi katlanır.sen fikrini söyle geç işte..sonra da konu sahibi kızcağız

'afedersiniz bundan sonra derdimi anlatmayacağım buraya' dedi artık suçlu psikolojisiyle..

Evet bugun ilk kez konu actim ve son oldu bir daha acmayi dusunmuyorum acikcasi..
Tesekkurler kk

valla madem burası şikayetim vara döndü benimde şikayetim var
neden kk nın en aktif yeri burası, neden hayatın içinden bölümü diyet bölümü, moda makyaj bölümü dışındaki bölümler uyuyo kardeşiiim

diğer bölümlerede gereken özeni verelim lütfen, ne yalan söyliyim bazen sadece burası aktif diye buraya takılıyorum diğer bölümler de aktif olsa oralara takılacağım halbuki

insanlar bılmeden yorum yazıyorlar. bız sadece anlatılan kadarını bılıyoruz ama ınsanlar sankı olayın ıcındeymıs gıbı oyle yorumlar yazıyor ki delı olmak elde degıl. ustelık bazılarında uslup denen bir sey yok. sankı mahallede kavga edıyor. gercekten sevıyeyı korumak cok onemlı. ve cok bilmiş davranmamak

Son düzenleyen: Moderatör:

yok bacım ya hakareti etti,kızı tahrik etti sabrını zorladı..kız hastayım anlamıyor musun dedi..(beğenmiyorsan konuyu çek git değil mi zorla mı tutuyorlar).kız artık dayanamadı s..r git dedi..sonra hanfendi 'benim dediğim atasözüydü,bana küfür etti,savcılığa gidicem' diye mağdur edebiyatı yaptı..sonra hasta kızcağız özür diledi ama banlandı..işte gelmiş sıkıntısını anlatmış ama burdanda birşey görememiş.kaynanaya pis dersen herkes sırtına destek öz anana dersen köstek..

Bu konudan bende muzdaribim.

Özellikle eğitim ve çocuklarım konusunda fikir alışverişi yapabilmeyi çok istiyorum.Bununla ilgili birkaç konuda açtım ama,kendi kendime yazıştım durdum.

En yoğun yazışmalar burda olduğu için bende buralara bakıyorum.

evet bende bundan şikayetçiyim özellikle beyaz eşya veya küçük evaletleri konusu da rağbet bekliyoruz
bişey soruyorusn en fazla bir kişi cevap yazıyor
buranın bukadar yoğun olmasıda tartışma çok ondan
meraklı milletiz bu gerçeği unutmamak lazım
şimdi sokakta kavga çıksa kaçını babane ya deyip poişini koltuğundan kaldırmaz..

kesinlikle bende, eğitim konuları resmen uyuyor

içimde kalmasın,söyleyeceğim...sana hayranım...her yazına ve ifade ediş şekline! :)

Bir de şu duruma gıcık oluyorum.
Üye konuyu açıyor.
Sonra taksit taksit anlatıyor.
Kocam beni dövdü diyor mesela millet de beddua okuyor kocaya ama öyle demeyin bende ona erkek değilsin dedim diyor.
la niye öyle dedin diyorlar eee işten geç geldi diyor.
Aaa işten geç geldi diye kocaya öyle denir mi adam kızmıştır diyorlar.
Sonra siz nereden bileceksiniz ki aslında 5 ay önce beni iş arkadaşıyla aldattı diyor.
Sonra al başına belayı konu gittikçe yumak haline geliyor.
Son cümle "siz benim ne yaşadığımı hayatımı eşimi bilemezsiniz tamam mı siz boşan dediniz diye boşanacak değilim."
Allah hepinizin başına versin de görün !
Yahu baştan anlat o zaman cidden nereden bilsin millet senin aile hayatını kocanı evini yatağını ?
Herkes bildiği kadarıyla yorum yapıyor.
Aksi nasıl olacak ki zaten ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…