- 1 Eylül 2011
- 2.837
- 1.975
- 398
bu söz yanlış değil ki gerçek..evet ne ekersen onu biçersin..
burada insanların dertleriyle dalga geçiliyor gördünüz mü hiç...temizlik hastası bir olan takıntılı bir kadıncağız annesinin evini pis bulduğunu söyleyince
biri oradan çıkıp 'kurtlar kocayınca köpeklerin maskarası olurmuş' diye msj yazdı..sen kimsin ki koskoca insana köpek benzetmesi yapıyorsun?
ama aynısını bir başkası ona söylese hanfendi çıngar çıkarırdı o kesin.
kimisi konuyu beğenmez.aklı mantığı almaz.böyle dert olamaz fake bu deyip ortalığı bulandırır.belki konu sahibi burayı çıkış noktası olarak gördü hiç tanımadığı,sırrını koz olarak kullanmayacak insanlardan akıl almak istedi..
bazıları çok düşüncesiz hakkaten.empati özürlü..birşeylerin anlaşılır ve kabul edilebilir olması için kendi başlarına gelmiş olması gerektiğini düşünüyor..
kimisi cinnet geçirir kaynanasına çatar ortalığı ayağa kaldırır.. biri çıkar 'ben neler yaşadım senin gibi şımarıklık yapmadım'..
şimdiye kadar sabrettin madem..bundan sonra biyerlerden patlak vermeyeceği ne malum.?.beriki yapınca şımarıklık sen yapınca sabır taşının çatlaması mı?
az önce söylemek istediğim bu...olaya "bak arkadaşım şöyle şöyle düşünsen..." diye başlamak yerine bu tarz cümleler kurunca haliyle karşıdaki insan savunma durumuna geçiyor ve hadi bakalım kimin ağzı daha iyi laf yapıyor-a dönüşüyor konu olay vsvs...