kk neler oluyor bize?

ya herkesin karakteri, yaşanmışlıkları farklı, herkes ona göre yorum yapıyor, aslında konuyu açan bunun farkında olmalı, herkes aynı tarz yorum yapamaz ki

kislarrr bosverin kim oldugunuda
aslinda onemli olan konuyu tartisirken cigrindan cikan yorumlar..
hele 14 luk 15 likler okullar tatil olali dadandi buraya
iste o fena....

Onların derdi aşık mıyım değil miyim.
öpüştük hamile miyim?
3 dk mesaj atmadı acaba beni sevmiyor mu ?
Bi zararları yok onların..

En gıcık olduklarım "sevişgen yeni üyeler "
Abla sonsuzluğa kadar sevişmiş ama gelip buraya kızlığım bozuldu mu diye soruyor.
Sen bu mevzuyu garipseyince yobaz falan oluyorsun yahu şaşırıyorum 5645 fantaziyle seviş sonra zarım var mı yok mu diye konu aç ?

Ben de ters iliski , cift iliski , gorumce, kaynana konularindan biktim. Bir insan bu kadar mi empati yapmaz da tek yanli anlatir ve ister herseyi. Kocasiyla sorunu var bana gore kucuk bir sorun bosanma diyoruz vay efendim nasil karisirsin bosanma dersin. Bosan dersin vay efendim neden bosan dersin bekara bosanmak kolay. Her yerde muhalefet birileri var. Beni cileden cikaran gecen gunku konu oldu. Psikolog ve uzman olmadan kimse yorum yapmasin diyen uye hangi uzmanlik fakultesini bitirdi acaba. Yani birseyler soylerken kendimize bakmiyoruz ama durmadan yaziyoruz. Bu gunlerin beylik laflari kinanmayan basa gelmeden olmezmisiz. Dogru dogru ama bazi konular var kinanmaktan ziyade yanlis bariz yanlis. Sonuc KK'ye daha az takiliyorum, ne uyari aliyorum ne de karisiyorum.

mesela kızlar son kızdığım şey hymenoplasti sayfası var ve bu ameliyatı yaptıranlar paylaşımda bulunuyor.

tamam onaylamazsın bu senin hayat tarzına terstir.ama yorum yapıpta o kişiyi yadırgamak hatta aşağılamak sana ne kazandıracak?
hele ona hiçbir yardımın yok. sadece daha da deşiyorsun.

ha ok rahatsızsan girme kimse kimseye zorla oraya yorum yazacaksın diye baskı yapmıyor.
herkes herkesle aynı hayatı yaşayacak diye birşey yok.
nasıl yoldan geçen sana ters olabilecek bir insansa ve sen yoluna devam ediyorsan aynısını burada da yap.

Bence büyütlecek bir sorun yok.Ben gayet memnunum kk den zevk alıyorum bilgi alıyorum paylaşıyorum paylaşılanları okuyorum.Hayatın içinden herşey var.Polimiklere girmemeye çalışıorum.Özellikle derdi olan kardeşlerimize sanki çok yakınımızmış gibi acısını üzüntüsünü paylaşıyoruz, dilimizn döndüğünce yardımcı olmaya çalışıyoruz.Hayatın içinde herşey var değişik toplumlar kültür eğitim yaş din örf adet gelenek ananeye sahip insanları elbetteki bir standarda bağlamak mümkün değil.Zaman zaman sorunların çıkmasıda çok doğal bir süreç. Bir kasa domatestede birkaç çürük çıkabilir.En azından küfür yok argo yok, seviyesiz ve yalan başlıklar zaten birkaç paylaşımdan sonra anlaşılıyor ve kapatılıyor.BEN KK ÇOK SEVİYORUMMM mutlu olmayana sıkılana yapılacak birşey yok alan üyelerle devam edilir, eskiler gider yeniler gelir.

yok yaaa gecenlerde vardi bi tane kk kk olali boyle kufur gormemisti...

Madem dedikodu yapıyoruz ismini bilseydik barim.aaa hiç zevki çıkmıyor dedikodunun böyle

olmaz bacim tramazanda giybet yasak..ayy dini icerikli yorum yaptim...

valla bende görümce ve elti konularına pek bi anlam veremiyorum o yüzden çok takılmıyorum açıkcası

Son düzenleme:
Madem boyle bi konu acilmis ben de kapanmadan dusuncemi soyliyim. Son zamanlarda kk'da konu sahiplerini kiskanclikla suclamak moda oldu. Biri kaynimin sevgilisi kaynimi kuumsuyo soyliyim mi der. Sen kayninin sevgilisini kosaniyosun denir. Biri erkek arkadasimin arkadasinin sevgilisi aldatiyo soyliyim mi der sen kizi kiskaniyosun denir. Biri komsunun cocugundan rahatsiz oluyorum der sen kucucuk cocugu kiskaniyosun denir. Davanisini yada fikrini onaylamiyosan, ' bence dogru degil su sebepten' dersin. Paylasim budur.kiskancsin, kiskaniyosun itiraf et diye auclayip tahrik etmek niye? Sonra da konu sahibi istedigi cevaplari alamadi agresiflesti oluyo.

Bence elti konularına girmiyorum mesela hiç .
Çünkü konuyu okudukça beyin hücrelerim falan ölüyor ,hissedebiliyorum.
Eltim geldi piştt dedi sonra gitti benim yemek takımımım aynısı aldı sonra gitti kayınalideme höst demişim gibi dedikodumu yaptı o da geldi bana gak dedi kocam da gitti guk dedi.
Pes diyorum bir kadın ,anne yani derdi gücü eltisi olur mu ya ?
Bırak lanet gelsin de kapa kapını otur aşağı ,velhasıl bu yorumları yazmamak için girmiyorum o konulara.
Ama son günlerde görümce konularına dayanamadım.

ömürsün ya
işte mesela derinss i tanıyana yorum normal hatta bazen komik gelirken, yeni üye derissin yorumu karşısında sudan çıkmış balığa dönebilir

evet canim uye adi bu aralr cok aktif bir derdim varda bi daliyo konuya ole bole degil....

Bende merak ettim..

Bu arada, yahu bazen öyle konular oluyor ki insan dayanamıyor.. Bazı arkadaşlar vardı(şuan yoklar üyelikleri silindi sanırsam), kocam üstüme kuma getirebilir sizin gibilerin kocalarıda gizli gizli yaparlar, benden gizleyeceğine üstüme getirsin tarzı bir şeyler söylemişti.. Şimdi biz bu kadına ne diyelim.. Nasıl hoşgörülü davranalım.. Bu daha kadının söylediği en basit şeylerdendi, sonra konu çok ağır yerlere gitti banlandı.. (Sormuştuk yan oda da kocan başka kadınla sevişirken ne hissedersin diye, gülerek cevap vermişti)..

Konudan konuya da fark var arkadaşım..

eğer dert paylaşıyorsak bende bi maruzatımı paylaşayım bari:)) konu açılır,konu sahibi neyden dertliyse gücünün son evresine kadar eleştirir..sonra birileri çıkar ve olaya farklı boyuttan bakmasını sağlamaya çalışır..sonra 1-2 üye gelir ve işte orada ipler kopar.konuya yorum yapmak yerine "ayy bu BAZI kk hatunları çok oluyor artık,verilecek öneriniz varsa verin mecbur musunuz kardeşim okumaya.ve ünlem işaretleri sıralanır:)" ve tek öenrisi şudur "bacım sen haklısın"...

niye 2. üyelik alıp konu açtın.madem rahatsızlığın var.diğer nikini açıklada bakalım,rahatsız olduğun şeyler hakkında sen nasıl yorumlar yapmışsın

ben yorum yapanlara katılıyorum bacım bence herkes herkesi kıskanıyorHatta bende seni kıskanıyor olabilirimAyy kafam karıştı sen derdim var dememiştin değil mi

belkide burayı destek isteyenler ve çözüm isteyenler olarak iki başlığa ayırmak lazım

Son düzenleme:

ben kim olduğunu anladım

Benim gözlemlediğim eltim,görümcem ....vs beni kıskanıyor diye konu açanlara sen kıskanıyorsun deniyor.

Hani derler ya''''kişi kendinden bilirmiş''''

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…