kislarrr bosverin kim oldugunuda
aslinda onemli olan konuyu tartisirken cigrindan cikan yorumlar..
hele 14 luk 15 likler okullar tatil olali dadandi buraya
iste o fena....
Onların derdi aşık mıyım değil miyim.
öpüştük hamile miyim?
3 dk mesaj atmadı acaba beni sevmiyor mu ?
Bi zararları yok onların..
En gıcık olduklarım "sevişgen yeni üyeler "
Abla sonsuzluğa kadar sevişmiş ama gelip buraya kızlığım bozuldu mu diye soruyor.
Sen bu mevzuyu garipseyince yobaz falan oluyorsun yahu şaşırıyorum 5645 fantaziyle seviş sonra zarım var mı yok mu diye konu aç ?
Madem dedikodu yapıyoruz ismini bilseydik barim.aaa hiç zevki çıkmıyor dedikodunun böyle
Bence elti konularına girmiyorum mesela hiç .
Çünkü konuyu okudukça beyin hücrelerim falan ölüyor ,hissedebiliyorum.
Eltim geldi piştt dedi sonra gitti benim yemek takımımım aynısı aldı sonra gitti kayınalideme höst demişim gibi dedikodumu yaptı o da geldi bana gak dedi kocam da gitti guk dedi.
Pes diyorum bir kadın ,anne yani derdi gücü eltisi olur mu ya ?
Bırak lanet gelsin de kapa kapını otur aşağı ,velhasıl bu yorumları yazmamak için girmiyorum o konulara.
Ama son günlerde görümce konularına dayanamadım.
yok yaaa gecenlerde vardi bi tane kk kk olali boyle kufur gormemisti...
olmaz bacim ramazanda giybet yasak..ayy dini icerikli yorum yaptim...
evet canim uye adi bu aralr cok aktif bir derdim varda bi daliyo konuya ole bole degil....
kadınlar kulübünde artık kim ne hakkında başlık açarsa açsın yardımcı olmak yerine elestirmeyi seçer olduk. kendi hesabımdaki konularıma bakıpta yorum yapacağınız için burdan yazmayı seçtim. oruçtan dolayı mı anlayamıyorum ama birbirimizi kırmaktan üzüntüsünü derdini daha çok yapmaktan korkmadan karşı çıkıyoruz eleştiriyoruz. bir şey başımıza gelmeden ne olacağını anlamıyoruz. oysa biz kadınların birbirine hep destek olması hatalarını bile üslubuyla incitmeden söylemesi gerekmez mi? biz asillik simgesi gibi değil miyiz? bu konumu bile eleştirenler olacaktır eminim. kk eskiden böyle değildi. son zamanlarda gittikçe birbirimizi eleştirip üyeler arasında kavga çıkarır olduk. ve kestirip atmak diyede bir şey yok kavgayı uzatıyoruz hatta baska üyelerin kavgasına bile dahil oluyoruz. inanın bu durum artık beni çok rahatsız ediyor. belki aranızda benim gibi düsünenler vardır. kk eskiden ilk açtığım siteyken artık çok fazla soğudum kadınlar kulübünden sırf bu kavgalar yüzünden gereksiz kırıcı eleştiriler yüzünden.
Madem boyle bi konu acilmis ben de kapanmadan dusuncemi soyliyim. Son zamanlarda kk'da konu sahiplerini kiskanclikla suclamak moda oldu. Biri kaynimin sevgilisi kaynimi kuumsuyo soyliyim mi der. Sen kayninin sevgilisini kosaniyosun denir. Biri erkek arkadasimin arkadasinin sevgilisi aldatiyo soyliyim mi der sen kizi kiskaniyosun denir. Biri komsunun cocugundan rahatsiz oluyorum der sen kucucuk cocugu kiskaniyosun denir. Davanisini yada fikrini onaylamiyosan, ' bence dogru degil su sebepten' dersin. Paylasim budur.kiskancsin, kiskaniyosun itiraf et diye auclayip tahrik etmek niye? Sonra da konu sahibi istedigi cevaplari alamadi agresiflesti oluyo.
eğer dert paylaşıyorsak bende bi maruzatımı paylaşayım bari:)) konu açılır,konu sahibi neyden dertliyse gücünün son evresine kadar eleştirir..sonra birileri çıkar ve olaya farklı boyuttan bakmasını sağlamaya çalışır..sonra 1-2 üye gelir ve işte orada ipler kopar.konuya yorum yapmak yerine "ayy bu BAZI kk hatunları çok oluyor artık,verilecek öneriniz varsa verin mecbur musunuz kardeşim okumaya.ve ünlem işaretleri sıralanır:)" ve tek öenrisi şudur "bacım sen haklısın"...
Bende merak ettim..
Bu arada, yahu bazen öyle konular oluyor ki insan dayanamıyor.. Bazı arkadaşlar vardı(şuan yoklar üyelikleri silindi sanırsam), kocam üstüme kuma getirebilir sizin gibilerin kocalarıda gizli gizli yaparlar, benden gizleyeceğine üstüme getirsin tarzı bir şeyler söylemişti.. Şimdi biz bu kadına ne diyelim.. Nasıl hoşgörülü davranalım.. Bu daha kadının söylediği en basit şeylerdendi, sonra konu çok ağır yerlere gitti banlandı.. (Sormuştuk yan oda da kocan başka kadınla sevişirken ne hissedersin diye, gülerek cevap vermişti)..
Konudan konuya da fark var arkadaşım..
Madem boyle bi konu acilmis ben de kapanmadan dusuncemi soyliyim. Son zamanlarda kk'da konu sahiplerini kiskanclikla suclamak moda oldu. Biri kaynimin sevgilisi kaynimi kuumsuyo soyliyim mi der. Sen kayninin sevgilisini kosaniyosun denir. Biri erkek arkadasimin arkadasinin sevgilisi aldatiyo soyliyim mi der sen kizi kiskaniyosun denir. Biri komsunun cocugundan rahatsiz oluyorum der sen kucucuk cocugu kiskaniyosun denir. Davanisini yada fikrini onaylamiyosan, ' bence dogru degil su sebepten' dersin. Paylasim budur.kiskancsin, kiskaniyosun itiraf et diye auclayip tahrik etmek niye? Sonra da konu sahibi istedigi cevaplari alamadi agresiflesti oluyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?