KK' lı Üyelerin Uğraştığı Sporlar

yaz aylarında sürekli yüzerim vucuda ve omuzlara çok iyi geliyor mekik aletide aldım ama henüz kullanmadım bakalım arada dambılım var 3 kg.lık onunla çalışıyorum bakalım ....

Pilates yapıyorum , yüzmeyi seviyorum ama yazdan yaza tatilden tatile imkan buluyorum ne yazık ki ve stepper ile yürüyüş yapıyorum..
Çok şükür biraz da azğıma hakim olarak 7,5 kilo verdim ve vücudum hiç olmadığı kadar sağlıklı görünüyor..

6 sene dağ bisikleti sporuyla ilgilendim.. dizimde sakatlık çıkınca yüzmeye başladım.. 8 ay falan yüzdüm düzenli.. şimdi yazla birlikte koşuya başladım.. bi kaç aya tekrar bisiklete dönmeyi düşünüyorum inşallah opuyorumnanaktan tabi arada güçlenmek için fitnessa da gittim.. bi ara ebru şallıyla evde pilates yaptım pilates de on numara bir spor.. okuldayken yogaya gitmiştim hatta bu aralar antremandan sonra esnedikten sonra 10 dk da meditasyon yapıyorum inanılmaz tazeliyor insanı..
tavsiyem herkes spor yapsın.. hava elverdikçe de bunu dışarda açık havada deniz kenarında ya da ağaçların altında yapmaya çalışsın.. parklardaki aletler bile doğru kullanırsanız çok işinize yarar ve sizi spora alıştırabilir.. isterseniz her şeyi yapabilirsiniz.. bahane üretiyorsanız demek ki istemiyorsunuzdur kaydirigubbakcemile2
spor sayesinde sinir stres kalmıyor.. ayrıca vücudunuz fit oluyor.. vücudunuzu tanıyorsunuz.. yılları durduramasanız da azcık yavaşlatıyorsunuz fena da olmuyor yani :eek:

ben orta okulda ve lisede amatör voleybolcuydu. aynı zamanda bir atlettim.basketbol hentbol ve tenis de çok oynadım. yüzmek en büyük zevklerimden dir vakit buldukça yüzmeye gideriz eşimle. her ne kadra o yüzmeyi tam kıvıramıyor olsadadelikafadulden
koşu bandı 4 aydır serviste bozuldu (sölemesi ayıp o bilem dayanamadı bana)...:dance:
ama asla boş durmam evde fitness ve step yapıyorum gün aşırı çünkü ;
her gün spor yapmak kaslara çok zararlı. 1 gün kasların dinlenmesi lazım dikkate alı bunu lüten.CADIARZU
ayrıca bu aralar plaaaatese çok merak sardım topunu falan aldım. çok eğlenerek spor yapıyoruz biz kızımla beraber.
eşim evde yapamıyor spor salonuna gidiyor . maksat göbeği eritmek yapmadığı şey kemadı ama gitmiyor o göbek yawwwwwwwww...
asla spor olmadan yaşayamam bizimki artık bir hayat tarzı oldu. tüm vucudumu şekle sokabiliyorum doğru sporla!!!..... :lepi:

Eşim body building yapar.bi ara kafaya taktı benle beraber evde yapacak aletler falan getirdi odanın birini spor salonu yaptık:))) E tabiki ben bizimkine ayak uyduramadım.o düz üçgen ben ters üçgen yola devam...opuyorumnanaktan

kısa bir dönem tekwando onun ardından 6 sene judoya gittim.şimdide yüzmeye gidiyorum arada...
Ama yüzme çok omuzları genişletiyor ya:S

slm bende 3 aydır spor salonuna gidiyorum 8 kilo verdim ve daha sıkı görünüyorum herkese tavsiye edeopuyorumnanaktanrimm

haftada 3 gün 1,5 saat fıtnes yapıyorum,gittiğim spor salonunda sguash olsaydı sguashtan dvm etmek isterdim,zevkli bir spor gibi gözüküyor..

spor salonumu değiştirdiğim için şu sıralar fıtnesı bıraktım
yeni salonumda step yapıyorum
fıtnesa göre daha zevkliymiş
pilates grubu açılıncada pilates yapaya başlayacam:ecrin_bebek:

Bende futbolla iLqileniyorum :) Çok zevkli bi spor forvet oyuncusuyummm :):):)

ben haftada 3 gün tenise gidiyorum sositososito
yazları hergün yüzüyorum ve voleybol oynuyorum yerimseniben
bisiklet sürebileceğim her zamanda bisiklet sürüyorum delikafadulden

Profesyonel tenis hayatım dısında; yuzme egıtmenıyım. hergun mutlaka kosarım (nefes almak gıbı oldu). Bır de concept II sahıbı olabılırsem; kurek calısmaları hosuma gıdıyor.

hergün olmasada günaşırı yürüyüş birde evde bisiklet çeviriyorum.

ne guzel... bır tane de bende olsun:KK70: tam alacaktım bos anıma denk geldı. aletler konusunda da hıc gec kalmam ustelık. tam alacagım sıra dolar 1.16 dan 1.5e fırladı:KK70: yanı bır yılı gectı hala bı tane alamadım dolar ınat ben ınat:KK70:

X