Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
fıtness step ve plates yapıorum ama buay sadece fıtness ıcın salona gıdıyorum :) cunku ramazanda ara verdım kardıyo ıle bu ay kendımı hazırlayıp, 3gun kardıyo ve 2 gun plates yapmayı pplanlıyorum
bende haftanın 3 günü düzenli olarak plates yapıyorum.diğer spor dalları gibi başarılı olmayacağını düşünürken şimdi fit görünmenin en iyi yolu diye düşünüyorum.
plates e başladım :)) daha yeniyim 3 haftadır gidiyorum aslında ama bu kadar kısa zamanda bu kadar yararlı olacağını tahmin etmezdim..şiddetle tavsiye ediyorum..muhteşem bir şey..haftada iki gün plates yapıyorum diğer günler de fitness..plates in en güzel yanida kambur duruşumdan neredeyse kurtuldum..muhteşem muhteşem muhteşem :))))
sahil kenarında panten ve bisiklet sürmek en büyük eğlencem ve onun dışına sabah yürüyüşü yapıyorum arada bayanssulusmile güzel bacaklarınız olur sımsıkı böyleeeee tavsiye ederim hanımlar kaydirigubbakcemile5
8 sene prof. olarak yüzdüm, üniversite sınavına hazırlanırken bıraktım, sonra da devam edemedim mühendis olucam diye... üni. 'de tenise başladım amatör olarak oynuyorum hala..
basketbol voleybol oynadım isim vermek istemiyorum nerelerde oynadığımı:smiley-cool: ayrıca düzenli olarak spor salonunda çalışır,yüzer ve okul takımındada her zaman birinci olurdum başka bir alanda..onuda söylemiyim belki tanıdık çıkareyvahedigeldismilekaydirigubbakcemile3 bide küçükken tekvando yapmıştımhihoyyyt
bende hep sportif bi insan olmak istemişimdir ama olamadım.. yazlığımız var, yazın yüzüyorum arada.. geöen sene 1 ay tenis dersi aldım, bıraktığıma ççok pişmanım, fırsat bulunca devam etmek istiyorum.. hep voleybol oynamak istedim ama o da olmadı.. bi ara da B-Fite gittim.. şimdilerde de hafta da 2 gün platese gidiyorum.. yani hep sporla ilgilenmek istedim ama olmuyo işte bi türlü..