• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kk lı hatunlar bi toplanalim size ihtiyacim var

Tarif edemedim bari resim atayım:KK70:

Eklentiler

• IMG_5182.webp
    IMG_5182.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 50
  • IMG_5183.webp
    IMG_5183.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 50
Bakın Doğum yapınca hemen pat diye gebelik öncesi kiloya dönmüyorsunuz ki
Boşa gidecek diye düşünmeyin güzel bir bluz ve tayt alın sonra da giyersiniz

Kot tulum dügün icin cok sade. Bence büyük beden bi gömlek alin veya hamile gömlekleride oluyor altina siyah bi pantolon giyinin dar paca, babet ayakkabilarla cok şık durur. Takılarlada şıklığınızı tamamlarsınız.

Hamilesin, ne giysen olur düşüncesi bana göre çoook eskilerde kaldı.. artık o kadar muhteşem kıyafetler var ki hamileler için... Öncelikle elbise, bulamazsan tayt-tunik ikilisini öneriyorum :)

Hamilesin, ne giysen olur düşüncesi bana göre çoook eskilerde kaldı.. artık o kadar muhteşem kıyafetler var ki hamileler için... Öncelikle elbise, bulamazsan tayt-tunik ikilisini öneriyorum :)

Tayt tunik bnde düsunmustum ama sonra vazgctim tayt olmaz diye demek yanliş dusundum.
Tekrar bi düsuneym madem

kot tulum olmaz ya

renkli dar olmayan bol uçuş uçuş bi elbise olur bence düğüne vardır her yerde ilk gördüğünüz mağazaya girin vardır

Esimin arkadaşinin dügunu var.
Ben tanimiyorum giderken ne giymeliyimm.
Gebeyim bu arada kot gebelik tulumum var o nu giymek basit mi olur.
Şık zarif olmak icin ne giymeliii..
Tesekurler...

kot tulumla da düğüne gidilmez şimdi.
benim de bir tanıdığın düğünü vardı hamileyken. internetten 49 tl.ye çok cici puantiyeli bi hamile elbisesi almıştım. trendyolda her salı hamile günü diye hatırlıyorum yeni kıyafetler geliyor oldukça da hesaplı ben tüm gebelik kıyafetlerimi ordan almıştım tavsiye ederim.

Siyah keten hamilelik pantolon üste açık renk şık bir buluz hem zayıf gösterir hem zarif ..ben gecen sene 27 haftalık hamileyken öyle giyindim saçlarımı masa hafif br makyaj bitti gitti ...:-)

Esim etek sevmez hele kisa hic.
Oyuzden acaba mi diye dusunmuyorum bile
Uzun, yazlık elbiselerden giyebilirsiniz.
Tiril tiril, zarif olan ve düğüne uygun şeyler var piyasada.
Hamileliğimde çokça düğüne, nişana katıldım ve inanın çok uyguna bu tarz elbiseler aldım günlük mağazalardan.

Kot normalde dugunlerde pek olmasa da
Hamilesiniz ya cok hos olur ( aciksiniz sanirim,alternatidiniz de cok okur ) cok tatli yazlik hamilelik elbiseleri var.tunik pantolun da cok guzel.olur:KK200::anneadayı:

6 aylık hamıleyken eşimin amcası oglunun düğünü vardı
Orda kolsuz lacıvert bı elbise uzerıne ges kol şık bı ceket gıyınmıştım
Kımse hamıle oldugumu bıle farketmemıştı ceket oyle tertıplı durdurmuştu
Kot tulum cok basıt olur
Su hayatda hamıle elbıselerı kadar cırkın bırsey de yok paraşüt gibiler
Ben normal elbıse almıstım 1 beden buyuk almıstım nagazada ustume gore olcu alıp tadılat yaptırmıslardı cokda uyguna gelmişti önerım bu yonde olur

bir link paylaşacaktım ama yasaktır diye korktum özelinize bir link atacağım bende o tarz bir elbise şık oluur :)

Back
X