• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kk lı hatunlar bi toplanalim size ihtiyacim var

Aslnda bnde oyle dsndum cok gunluk kaliyor tulum elbise bulabilirsem galiba tiril tiril bir elbise fikri fena flmedi
Spor bir elbise olabilir altına da seviyorsan şık bir babet ya da hafif ökçeli dolgu topuk ayakkabı. Havalarda sicakladi artık göze batmaz nasıl olsa

Esimin arkadaşinin dügunu var.
Ben tanimiyorum giderken ne giymeliyimm.
Gebeyim bu arada kot gebelik tulumum var o nu giymek basit mi olur.
Şık zarif olmak icin ne giymeliii..
Tesekurler...
Canım tulum giyme. Biraz ağır giyinebilirsin. Siyah bir tunik olabilir bolcana şöyle. Altına pantolon. Şık bir kolye takarsın tamamdır.

Lcw de hamile elbise kumaş pantolon vs oluyor elbise de şık olur giyemem derseniz kumaş pantolon da şık olur bi çıkıp deneyin.ben tulumu uygun bulmadım..

E670F228-AA9C-48E6-8D53-E70D01FBF72D-9693-00000E4D5563CF74.webp
Tabiki de o salopeti giymeyin. Ama şöyle bir şey giyersiniz altına da tayt olmaz mı?

Aslnda uzun elbise olabilir bakicam bi alisverise cikayim umarim bulurum guzel birsey

Normalde elbise kullanmıyorsan boşa masraf etme bence. Her zaman giyebileceğin pantolon-gömlek türü bir kombin olabilir. Düğün için aksesuarla ağırlaştırabilirsin. Pantolon siyah, lacivert, hatta pastel pembe veya mavi olabilir. Bu sene büyük çiçekli pantolonlar ve krep kumaş da moda. Demin LCW sayfasına baktım, seçenek çok.
Gömleği normal mağazadan büyük beden alabilirsin. Koton veya keten değil ama polyester olur, işlemeli veya pullu olur.

Esimin arkadaşinin dügunu var.
Ben tanimiyorum giderken ne giymeliyimm.
Gebeyim bu arada kot gebelik tulumum var o nu giymek basit mi olur.
Şık zarif olmak icin ne giymeliii..
Tesekurler...
bol karnınızı sıkmayacak sade bır elbıse sıyahtan yana tercıh ederdım ben olsam altına da sıyah babaet tamamdır ;)

Canım cok günlük. Bol bir elbise al zaten havalar sıcak bununla cok basit olur. Sonuçta eşini temsil ediyosun. Bana kalirsa elbise alırdım abiye tarzı demiyorum. Günlük ama şık elbiseler den tercih edebilirsin.

Çok kilo almadıysanız dar bır elbıse gıymenızı tavsıye edebılırım

benim elbiselerim vardı mesela hamile iken

düğüne de onunla gittim işe de

hatta hamile elbisesi değil de o sene normal elbiseler ve tuniklerde de bol moda idi

normla mağazalardan almıştım

o nedenle pahalı değildi

doğuma giderken de onu giydim dönerken de hatta

zaten hamile elbiselerini artık kısa kol yapıyorlar kışın içine bady vs giyiliyor yazın boş

benim tunikleirm vardı LCW De facto vs normal reyondan onlar ucuz da oluyor

sana da bir elbise önerelim yani başka yere giderken de giyersin sonra

arkadaşımızın eşi hamile iken düğüne kot jile ile gelmişti o da şık olmuştu ama salopet ile o şıklığı yakalayamazsın

Tulum basit kaçar bence. Ama pantolon ve gömlek ya da penye olabilir. Ben hep büyük beden gömlek giydim çok güzel duruyordu.

Back
X