- 17 Ağustos 2023
- 7.185
- 19.210
- Konu Sahibi herseyguzelolacak6
Bak canim benimde bebegimi kucagima almam 3 yil surdu ve bu anlarda 2kez ameliyat olmak zorunda kaldim kaç kez doktorlara filan gittim ama sonuncu ameliyatimda artik boşuna buraya gelme sende hicbisey yok boşu boşuna kendine işkence ediyosun iṣte kocamdada bir sorun yoktu adetim duzenli filan ama sebebsiz işte hamilelik yok.Ve boşu boşuna oldugum ameliyatida salak doktorum yuzunden olmustum işte senin rahminde perde varmişda tamam farkli bir rahimmişde sen çok zor anne olursun tum hayellerimi yerle bir etmiṣdi ona ragmen pes etmedim beni gonderdigi doktorsa operasyondan sonra boyle tecrubeli doktor neden boyle buyuk hata yapmiş dedi bana senin rahmin normal olmasi gerektigi gibi ondan sonra artik ben bir sure doktora gitmedim.Artik oluruna birakdim olursa olur yani ama hamile kalmadan 1 ay önce ben kişin ameliyat olmuşdum yazda mayis ayinda stresdenmi artik bilemiyorum tum hormonlarim karişmişti prolaktin fsh lh tsh hepsi yani allak bullak bir anda adetim leke gibi gelmeye başladi doktorum bu ne sen boyle sonuclarla hamile kalamazsin hemen ilac yazdi 2 taneInşallah tekrar nasip olur. Sizin adınıza sevindim sanırım sizde ikinciyi düşünüyorsunuz benim gini umarım nasip olur sizede. Çok zor bi süreç stres zaten benim adım soyadım gibi oldu bu ara yakamı bırakmıyor özellikle bunları duyduğumdan beri. Zaten neden adet olamiyorumcve gebe kalamıyorum diye strese girmiştim ben stres yaptıkça ondan gecikti sandım adetimi ama durum farkliymis. Doktor oyle soyleyince icim cok yandi. Esim tup bebege ılımlı bakmıyor doktor normal yolla imkansız diyo şaştım kaldım Doğum kontrol hapını kullansam kostüme faydalı olacak belki ama bu sefer zaten olmayan gebelik ihtimalim hiç kalmayacak tamamiyle yok olacak diye korkuyorum. Tüp bebeğe ılımlı bakmıyor esim ne yapacağımı bilemedim kullansam mi kullanmasam mi ilaci
tiroid ve prolaktin için 1 aylik.
Tehmuz ayinda hamile oldugumu ogrendim hic beklemiyordum ve kafamdanda tamamen hamilelik fikrini atmişdim o ay kafami birseylerle kariştirdim yeni tarifler falanlar deniyodum yemek filan pişiriyodum yani.
Adetim 5gun gecikmişdi öylesine umutsuz bir bakayim dedim supriz yani ve anlatmadigim çok zorlu sureçler yaşadim bu anlarda yanlizdim.
Ve bunlari sana belki umut olur diye yazdim zaten bir çocugun var çok şukur eminim yeniden anne olucaksin bende hamile kalmak isterken doktorum 3 aylik korunma ilaci yazmişti rahimi daha duzenli hale getirmek için aksine adet duzenli geliyor yani birakinca ṣansin daha çok oluyor kullan bence kistinide temizler.