O zmn benim dediklerimi eleyelim, bir elbise şöyle etekleri dökümlü çok yakışacağını umuyorum ,hayırlı doğumlar
Spor bir elbise olabilir altına da seviyorsan şık bir babet ya da hafif ökçeli dolgu topuk ayakkabı. Havalarda sicakladi artık göze batmaz nasıl olsaAslnda bnde oyle dsndum cok gunluk kaliyor tulum elbise bulabilirsem galiba tiril tiril bir elbise fikri fena flmedi
Seçenek yok o zmn etekler ,elbiseler elen di :))Esim etek sevmez hele kisa hic.
Oyuzden acaba mi diye dusunmuyorum bile
Spor bir elbise olabilir altına da seviyorsan şık bir babet ya da hafif ökçeli dolgu topuk ayakkabı. Havalarda sicakladi artık göze batmaz nasıl olsa
Seçenek yok o zmn etekler ,elbiseler elen di :))
Tulum ama kot olmasın ,ya da ceket içine şık bir penye ve pantolon :)
Evet bak beyaz uzun salaş bir elbise altına sandalet bile gider bulursun canım m.etme :)Aslnda uzun elbise olabilir bakicam bi alisverise cikayim umarim bulurum guzel birsey
Evet bak beyaz uzun salaş bir elbise altına sandalet bile gider bulursun canım m.etme :)
Anlıyorum canım ,özele bakar mısın ?Ins canim zira bu dugun benim icin cok onemli.
Mutlaka guzel bir sekilde ak pak gitmem lazim.
Canım tulum giyme. Biraz ağır giyinebilirsin. Siyah bir tunik olabilir bolcana şöyle. Altına pantolon. Şık bir kolye takarsın tamamdır.Esimin arkadaşinin dügunu var.
Ben tanimiyorum giderken ne giymeliyimm.
Gebeyim bu arada kot gebelik tulumum var o nu giymek basit mi olur.
Şık zarif olmak icin ne giymeliii..
Tesekurler...
Eki Görüntüle 1988327 Tabiki de o salopeti giymeyin. Ama şöyle bir şey giyersiniz altına da tayt olmaz mı?
Aslnda uzun elbise olabilir bakicam bi alisverise cikayim umarim bulurum guzel birsey
bol karnınızı sıkmayacak sade bır elbıse sıyahtan yana tercıh ederdım ben olsam altına da sıyah babaet tamamdırEsimin arkadaşinin dügunu var.
Ben tanimiyorum giderken ne giymeliyimm.
Gebeyim bu arada kot gebelik tulumum var o nu giymek basit mi olur.
Şık zarif olmak icin ne giymeliii..
Tesekurler...
Tabi ki dar siyah bir tayt giyersiniz. Altına da babet. Alın size on numara bir kombin. Tayt biraz bilekten yukarı olsun ama bedeninizi de tam sarsın. İnan'ın o salopetten 1000 kat iyi.Olur tabi de tayt uygun kacarmi onu kestiremedim.
tayt değil de kalın bir çorap giyebilirsiniz rahat edemem derseniz. Ki ben olsam ince siyah çorap giyerdim.Olur tabi de tayt uygun kacarmi onu kestiremedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?