Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
harikasınız:lepi:
eşlerinizle çok yakışmışsınız allah ayırmasın ve dostluğunuzda hiç bitmesin![]()
Gençler ne güzel görüntüler böyle:) Her zaman dost kalmanız dileğiyle .....Gülen yüzleriniz eşlerinizle birlikte hep gülsün :)
iyi hossunuz da iftar yemekleriniz nerdezemuszemus
tşk cnmzemuszemusdostluğunuz daim olsun.. :))
çok saol cnm efet gerçekten güseldiopuyorumnanaktanMaaşallah kızlar harikasınız yaa
çok güzelsiniz hepinizde
ne güzel sıcak bi buluşma olmuş öyle
eşlerle birlikte :enbuyukkk:
yüzünüzdeki gülücükler hiç eksilmesin.......
çok saol cnmŞenizvalla süpersiniz trabzon a geldim trabzonda insanlarıda harika dostluğunuz daim olsun
teşekkürler cnm içten msj aopuyorumnanaktanAllah hepinizi ömür boyu mutlu etsin kızlar.Çok şeker çiftlersiniz.
Dostluğunuzuda nazarlardan sakınsın,gerçekten çok tatlı gözüküyorsunuz.
İzmirden kucak dolusu sevgiler yolluyorum sizlere
kaydirigubbakcemile3 heyecandan unuttuk yada açlıktankaydirigubbakcemile3iyi hossunuz da iftar yemekleriniz nerdezemuszemus
vereliniortakvereliniortak
cnm benim kendiliğindne oluyo zaten bişiy yapmıyon özel ortamlara takıl yeterkaydirigubbakcemile5tşklerne güzel ya bende böyle dostluklar kurmak için üye oldum ama bende hala tık yok yani nasıl yapacağımı bilemiyorum ayyy orda 4.olmayı çok isterdim![]()
Maşallah allah agzınızın tadını bozmaasın inşallah dostlugunuz baki olsun![]()
uy görmesin valla :roflol::roflol:
evet benzetiyıolar hatta bizde benzettik ama çatlıcak artık benzemekten arkadaş![]()
ay şey dikkatimi çekti isim olarak bilemicem ama eda sanırım esmer olan bayan munevver karabuluta ne kadar benziyo :1shok:
3 eş de birbirine çook yakışmış. ilk dikkatimi çeken bu oldu kaydirigubbakcemile3![]()
AYYY alllam bn gelene kadar sayfalar ilerlemiş kımse gelmez gelmez
şurda ıki resım bakcam herkez tepemde offf
nnese herşey guzel belli
ben burdan kalkıp gelcektımde yetişemem diye gelmedım yerimseniben
çok guzel çıkmışınızda
güllü atmışın herifi kanepeden düşcekmiş aşağı valla
siz öbür odada ne kaynıtınız bakım hııı:roflol:
eda senı böyle görmek ne güzel bıda delilik yapma kafanı kırdırmaklava:
çok yakışıyosunuz
bayıldımmm bayıldımm bayıldımmmmmafoldumben hem de hiç kıskanmadım:sinifsinif:
canlarım hepinizde cok güzel çıkmışsınız keşke yakın olsak Şeniz lülüm de okursa o ne güzellik nan öleeee:lepi:
kıslar maşallah
hepiniz cok guzelsınız
hep boyle olun inş.