Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkürler cnm haftada benim evde toplaşırık ozman çekeriz :))) unutmassak taemaşallah kızlar çok tatlısınıza.s.
çok güzel ve samimi bir buluşma olmuş :lepi:
dostluğunuz daim olsun
kuzuma katılmamak elde değil şöle menüyüde çekseniz tam süper olurdukaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
teşekkür ederiz cnm opuyorumnanaktançok tatlısınız kızlar,Allah dostluğunuzu,mutluluğunuzu daim etsin...yerimseniben:Saruboceq:
amin cnm teşekkürlermaşallah süpersnz hatunlar
allah bozmasın
eşli felan çok güzel walla![]()
zemuszemuszemuszemusmaşallah kalabalık bir topik oldu
kıslar resimler tuttu :lepi:
Ohhh keyfe bakk be..Ne güzel valla...
KK nın güzel hatunlarından yine 3 güzel şeker kız..
Devamını bekleriz...:))
cannım benim yaaa hepinizle görüşmeyi okdar çok istiyomki ama olmuyo işte nasip kısmet belki bigün olurŞeniz nilüş gelince hepinize vericek cvp tek tekbayıldımmm bayıldımm bayıldımmmmmafoldumben hem de hiç kıskanmadım:sinifsinif:
canlarım hepinizde cok güzel çıkmışsınız keşke yakın olsak Şeniz lülüm de okursa o ne güzellik nan öleeee:lepi:
kıs sizi çekiştiriyoduk diğer odadaAYYY alllam bn gelene kadar sayfalar ilerlemiş kımse gelmez gelmez
şurda ıki resım bakcam herkez tepemde offf
nnese herşey guzel belli
ben burdan kalkıp gelcektımde yetişemem diye gelmedım yerimseniben
çok guzel çıkmışınızda
güllü atmışın herifi kanepeden düşcekmiş aşağı valla
siz öbür odada ne kaynıtınız bakım hııı:roflol:
eda senı böyle görmek ne güzel bıda delilik yapma kafanı kırdırmaklava:
çok yakışıyosunuz
:teytey::teytey: evet cnm çookkk :asigim: teşekkürlerrçok güzel hareketler bunlar zıboloploplop :teytey:
çok eğlenceli görünüyor :teytey:
bayıldımmm bayıldımm bayıldımmmmmafoldumben hem de hiç kıskanmadım:sinifsinif:
canlarım hepinizde cok güzel çıkmışsınız keşke yakın olsak Şeniz lülüm de okursa o ne güzellik nan öleeee:lepi:
naniknaniknaniknanikyerim seni ben kıskanç şekerim benimmkaydirigubbakcemile3ne güzeli kızım hepsi iğrenç ötesi çıkmış
hiç mi hiç beğenmedim :dilcikar:
ayrıcada kıskandığımızı falan sanmayın laelaelaelaelae
oyy maşallah...ne güzel kızlarsınız...eşleriniz de çok yakışmış size...rabbim daim etsin mutluluğunuzu da dostluğunuzu da...öpüyorum sizi canlarım...opuyorumnanaktan
trabzonun gülleri çok güzelsiniz maaşallah
maşallah kızlar nasıl güzel çıkmışsınız
dostluğunuz daim olsun inş
ben zaten umudu kestim kimseyle buluşamıcam![]()
o anda açlıktan heralde onu çekmeyi unuttuk
çok güsel bi sofra hazırlamış bize lülüferim
ımm sayim menüyü barim :)
çorba
güveç
pilav
barbunya
patlıcanlı bi meze
kadayıf tatlısı
meyve salata
:lepi: