• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kk' l hatunlar iftar yemeinde bulutular :) **

Ne kadar hoş bir ortam...
artık eşleri de kattık buluşmalara,maaşallah diyorum...
neşeniz hep artsın,dostluğunuz daim olsun...
sevgiler...

Iyyyyhhhh ne bu beee:dilcikar:

Ne cırkınsınız hayallerım yıkıldı :dilcikar:

Sızlerı guzel felan sanmısdım pehhhhh:dilcikar:

Hıc begenmedım :dilcikar:

Uleynnn kasıyın bıyerlerınızı mannak gadunlarrrr nazar degecek bıyerlerınızeeeee:mymeka:

Masallah hep boyle yuzunuz gulsun emi :nazar:

ay kızlar eşlerinizde sizde çok şekersiniz yaa.ne iyi etmişsiniz hepberaber toplanmışsınız.ya madem iftarda buluştunuz insan sofranın fotosunu koymazmııı:)))

ne kadar güzellersiniz=))

çok hoş bi ortam olmuş...
teşekkürler cnm opuyorumnanaktan
Iyyyyhhhh ne bu beee:dilcikar:

Ne cırkınsınız hayallerım yıkıldı :dilcikar:

Sızlerı guzel felan sanmısdım pehhhhh:dilcikar:

Hıc begenmedım :dilcikar:

Uleynnn kasıyın bıyerlerınızı mannak gadunlarrrr nazar degecek bıyerlerınızeeeee:mymeka:

Masallah hep boyle yuzunuz gulsun emi :nazar:
delikafaduldendelikafadulden

a ölemi hemencak kaşıyım bari:roflol:

3 eş de birbirine çook yakışmış. ilk dikkatimi çeken bu oldu kaydirigubbakcemile3 :nazar:

hepinizin gözleri pırıl pırıl ne güzel dostluğunuz hiç bozulmasın bu arada eşlerinizle çok uyumlusunuz :nazar:

3 eş de birbirine çook yakışmış. ilk dikkatimi çeken bu oldu kaydirigubbakcemile3 :nazar:

çok şekersiniz hatunlar masallahınız var dostlugunuz daim olsun

hepinizin gözleri pırıl pırıl ne güzel dostluğunuz hiç bozulmasın bu arada eşlerinizle çok uyumlusunuz :nazar:

çok teşekkür ederiz kızlar arkadaşlarım adınada

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Şeniz

ay şey dikkatimi çekti isim olarak bilemicem ama eda sanırım esmer olan bayan munevver karabuluta ne kadar benziyo :1shok:

ay şey dikkatimi çekti isim olarak bilemicem ama eda sanırım esmer olan bayan munevver karabuluta ne kadar benziyo :1shok:

uy görmesin valla :roflol::roflol:

evet benzetiyıolar hatta bizde benzettik ama çatlıcak artık benzemekten arkadaş:D:D:D

ay masallah kizlar ya hepiniz cok guzelsiniz
bide eslerle gitmisiniz ne cok imrendim valla
benim kocayi ben hic gureme her ortama katilmaz
insallah bu blusmanizin devamida gelir

Back