- Konu Sahibi Halikarnas
kıslar size doyum olmaz... babam geldi.... ben kaçtım.....
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bacım çok güzel yapmışsın ellerine sağlık kocana yapta adam yemek yüzü görsün :roflol:
kıslar size doyum olmaz... babam geldi.... ben kaçtım.....![]()
evet evett işimden kofulabilirm kayında:1shok: her defasına kk da yakalanıyorum :1shok:
utancından kocam geldi diyemedi hatun![]()
katiliyorum,baskanim evine almazsin diye öyle diyoo,sakin kanma baskanim..utancından kocam geldi diyemedi hatun![]()
evet evett işimden kofulabilirm kayında:1shok: her defasına kk da yakalanıyorum :1shok:
işimden kovulabilirim ama kk dan asla diyosun yani büyük cesaretCADIARZU
senin ki çok görüyorda sanki:mymeka:
:roflol: :roflol: :roflol:
iyi akşamlar sıgınma evine ahalisi mafoldumben
:roflol::roflol::roflol:utancından kocam geldi diyemedi hatun![]()
işimden kovulabilirim ama kk dan asla diyosun yani büyük cesaretCADIARZU
yok valla babam geldi.... kocam nöbette yarın sabah gelecek......... :dilcikar:
artık ağlama sil gözyaşlarını:teselli: kötü günler geride kaldı:mymeka: bir sığınma evin ve kedijik gibi bir baban var![]()
:roflol::roflol::roflol:
Eyvallahsengözlerimebaksanab işini düşünen kk cı olamaz![]()
Hmmm baba baskısı varkıslar size doyum olmaz... babam geldi.... ben kaçtım.....![]()
hmmm kucuk bır ıgneleme sezıyorumişimden kovulabilirim ama kk dan asla diyosun yani büyük cesaretCADIARZU
hmm koca nobetteyse baba uyur aramızda goruruz senı o zaman ıkna olunabılıryok valla babam geldi.... kocam nöbette yarın sabah gelecek......... :dilcikar:
hmmm baska bı bahane daha buna yapılacak bısey yok sınav sonu stres atmaya ınsallahYarın sınavım var mafoldumben
hmmm baba demekartık ağlama sil gözyaşlarını:teselli: kötü günler geride kaldı:mymeka: bir sığınma evin ve kedijik gibi bir baban var![]()
:1shok: :1shok: :1shok: sığınma evine sabatoj var delikafadulden
çabuk kıslar ötü içerik kötü içerikdelikafadulden delikafadulden delikafadulden
merhaba kısslarr,
kanaryacımın daveti üzerine burdayım umarım benıde kabul edersınız ;-)
sardunya_zakkum topiğin hayırlı olsun a.s.
:roflol: Kedijikk annemm laa babam değill:roflol::roflol: Babamda sen olurmusunn:çok üzgünüm::çok üzgünüm: