- 12 Nisan 2009
- 1.123
- 1
-
- Konu Sahibi Halikarnas
- #3.421
:uhm: ne noktası bu g noktası gibi bişi mi:uhm:
hos geldınn yengoss...ya benım de yengemm olsana.. sırnaşık şey benımkıler hepp uzakta nolur nolurr.. sırnaşık şey
kesin bizimkisiler netcezzzzz:1ninca:
:uhm: ne noktası bu g noktası gibi bişi mi:uhm:
(7 Kayıtlı kullanıcı ve 3 Misafir) -tatlicadiarzu- :ecrin_bebek: kaydirigubbakcemile2 zemuszemus
Yoh yoh ben sımdı bu datlularıda baska bısey anlamadan cıkayım barı
be_ren cim bana yenge diyebülürsün canim bundan sonra sende benim yegenimsinvereliniortak
KK sizde bağımlılık yaptı ve temiz don giymek için yeni don mu almaya başladınız
KK sizde bağımlılık yaptı ve komşular eviniz için çöp ev ihbarı mı yaptı-tatlicadiarzu
KK sizde bağımlılık yaptı ve kocişiniz tarafından evinizden banlanmanız her an olabilir mikaydirigubbakcemile
sardusum sen böyle yazmissin ya bide baktim benim ev bu tarife uyuyomus-tatlicadiarzu-
dedim kocism beni banlamadan komsular elini ayagini cekmedn cocuklar isyan bayragini cekmeden bu isin bi caresine bakayim -tatlicadiarzu-
valla iki gündür temizlik yapiyom anca pakladim:roflol:[/QUOTE]
sus kıs yerin kulağı hatta gösü var:1ninca: sen beni kk dan banlatacan mı OMGmafoldumben
allah korusun sardusum tamam sustum sen olassan biz ne yaparizsenağlama
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ayyyyyy opuyorumnanaktan nekkadarr sevındırık oldum m sımdıı yasasınnn a.s sardus ablam varr yengemm olduu...kızlar sızı hıcc saymıyorumm bıleee kendınızı bılıyonuzz
:mymeka:ben ha:mymeka:
:mymeka:deli ha:mymeka:
:mymeka:sagim solum belli diil ha:mymeka:
:mymeka:yengemmi bilem paylastim senle :mymeka:
:mymeka:ver yengemi geri:mymeka:
:roflolh rahatladim:roflol:
gülme kıs:mymeka: beniim bildiğim 3 nokta var
1 - kırmısı nokta
2 - mavi nokta (markayı yasmıyım reklam:1ninca:)
3 - g noktası (sı eki var:uhm: neden acabaCADIARZU )
incim bütün siginma evi toplanin glei siz gelene kadar yaparim yeriz kizma hemenyerimsenibencokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook
opuyorumnanaktanhem yengem hem büyügümsün diye el kaldirmiyom sanaopuyorumnanaktan
yoksa yoksa canim cekti gece gece yacokacimcoook
Konuyu Toplam 9 Kullanıcı okuyor. (7 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir) kedijik, be_reN+, elif_ba, gullerdiyari, incitanemtuana+, mihrak, Sardunya_Zakkum+
Kızlarrrr mısafır ıkı oldu
en ıyısı azıcık eglendırmek onları
Abdülrezzaakkkk gir devreyeeeee
''Tamam apla geldımmmmmmmmmmm''
gülme kıs:mymeka: beniim bildiğim 3 nokta var
1 - kırmısı nokta
2 - mavi nokta (markayı yasmıyım reklam:1ninca:)
3 - g noktası (sı eki var:uhm: neden acabaCADIARZU )
annammm elınn nekkadar da agırmıss senunn olee.. :bbo: yepem acıldıı bacuumm yaa :çok üzgünüm: ınsafff naniknanik