- 24 Kasım 2008
- 14.247
- 37
-
- Konu Sahibi Halikarnas
- #3.381
fisfisfishayrola zakkumum gülme krizimi tuttu:uhm:
kızz bu adamınn alnındakı nee ulee.. :1shok:
canimm hosgeldin,iyiki geldinŞenizKK sizde bağımlılık yaptı ve temiz don giymek için yeni don mu almaya başladınız
KK sizde bağımlılık yaptı ve komşular eviniz için çöp ev ihbarı mı yaptı-tatlicadiarzu
KK sizde bağımlılık yaptı ve kocişiniz tarafından evinizden banlanmanız her an olabilir mikaydirigubbakcemile
sardusum sen böyle yazmissin ya bide baktim benim ev bu tarife uyuyomus-tatlicadiarzu-
dedim kocism beni banlamadan komsular elini ayagini cekmedn cocuklar isyan bayragini cekmeden bu isin bi caresine bakayim -tatlicadiarzu-
valla iki gündür temizlik yapiyom anca pakladim:roflol:
kızz bu adamınn alnındakı nee ulee.. :1shok:
acaba hangimizin of lusu bu:1ninca::tomato:
Sayın mısafır buyrun oturun
Ya da soyle gecın
kirmizi baslikli kiz olurda kirmizi noktali herof olamazmi yani :))))))))))))))
kirmizi nokta bi nevi markalari yani:roflol:
kirmizi baslikli kiz olurda kirmizi noktali herof olamazmi yani :))))))))))))))
KK sizde bağımlılık yaptı ve temiz don giymek için yeni don mu almaya başladınız
KK sizde bağımlılık yaptı ve komşular eviniz için çöp ev ihbarı mı yaptı-tatlicadiarzu
KK sizde bağımlılık yaptı ve kocişiniz tarafından evinizden banlanmanız her an olabilir mikaydirigubbakcemile
sardusum sen böyle yazmissin ya bide baktim benim ev bu tarife uyuyomus-tatlicadiarzu-
dedim kocism beni banlamadan komsular elini ayagini cekmedn cocuklar isyan bayragini cekmeden bu isin bi caresine bakayim -tatlicadiarzu-
valla iki gündür temizlik yapiyom anca pakladim:roflol:[/QUOTE]
sus kıs yerin kulağı hatta gösü var:1ninca: sen beni kk dan banlatacan mı OMGmafoldumben
KK sizde bağımlılık yaptı ve temiz don giymek için yeni don mu almaya başladınız
valla iki gündür temizlik yapiyom anca pakladim:roflol:
canimm hosgeldin,iyiki geldinŞeniz
Cicim yanılıyo olabılırım her ulkede farklı anlamı olabılır
Bı arkadasım soylemısdı
Bangladeslıydı neden bu dedım
Bekar yada evlı oldugunu anlamak ıcın dedı
Bekarlar sıyah evlıler kırmızı nokta koyar dıye
Buna gore bu adam evlı
Sadece yuk tasıtalım buna o zaman
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
Allah iyiliğini versin yaaa:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
Kim demişşşşş
hadee yaa :roflol: :roflol: bende yuzune nurr ındıı sandıydımm.. a.s a.s onun ısaretımı kınee dee heycanlandıydım... delikafadulden
gelsin beraber gülelim canım tek başına gülüp deli olacağına bize katılıp deli olsunhihoyyyt:dance::roflol::roflol::roflol::enbuyukkk:belki de adanalı bir gadun:roflol::roflol: öyleyse bize ne gülüyordur:roflol:
Kim demişşşşş