- 25 Mayıs 2009
- 2.726
- 4
-
- Konu Sahibi Halikarnas
- #3.401
KK sizde bağımlılık yaptı ve temiz don giymek için yeni don mu almaya başladınız
KK sizde bağımlılık yaptı ve komşular eviniz için çöp ev ihbarı mı yaptı-tatlicadiarzu
KK sizde bağımlılık yaptı ve kocişiniz tarafından evinizden banlanmanız her an olabilir mikaydirigubbakcemile
sardusum sen böyle yazmissin ya bide baktim benim ev bu tarife uyuyomus-tatlicadiarzu-
dedim kocism beni banlamadan komsular elini ayagini cekmedn cocuklar isyan bayragini cekmeden bu isin bi caresine bakayim -tatlicadiarzu-
valla iki gündür temizlik yapiyom anca pakladim:roflol:
:mymeka:tabiikide iyiki geldi:mymeka:
kirmizi baslikli kiz olurda kirmizi noktali herof olamazmi yani :))))))))))))))
Kim demişşşşş
kedijiği bu hale getiren işte bu kırmızı noktalı camışş:roflol: :roflol: :roflol:
:roflol::roflol::roflol:bu resmin büyügü yokmuydu yafff:roflol::roflol::roflol:
Sapıtıyommu acep :uhm:
Noktayı bıle don anladım :uhm:
yaa leylekler sipariş hesabı değil de kafasına göre takılırsa ne olcek:roflol::roflol:
trabzon un of ilçesi canım...bizim mayınlı bölgemiz sarduşla:roflol::roflol::roflol:
hos geldınn yengoss...ya benım de yengemm olsana.. sırnaşık şey benımkıler hepp uzakta nolur nolurr.. sırnaşık şey
:roflol::roflol: :roflol: ay gülmekten yazmıyooomm nolduu az önce sevişiydinizzz:roflol: :roflol: :roflol:
opuyorumnanaktanisde isde meshur tulumba tatlisinin sahibesi isde budur yengosum pirlantam halis muliz öz ve öz akrabam kankim sirdasim ortagim arkadasim bitanemmmmopuyorumnanaktanhosgeldin sefalar getirdin opuyorumnanaktan
:roflol::roflol: :roflol: ay gülmekten yazmıyooomm nolduu az önce sevişiydinizzz:roflol: :roflol: :roflol:
Sapıtıyommu acep :uhm:
Noktayı bıle don anladım :uhm:
:1ninca: mısafır mısafııırrr:1ninca:
baksana 2 oldular:1ninca:
İyikide yokmus baksana nokta yı don halıne getırdım
-tatlicadiarzu-
-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
-tatlicadiarzu-
olsun ya ben paylasmayi severim:roflol:
İyikide yokmus baksana nokta yı don halıne getırdım