KK Kadn Snma Evi .

Oyle takılmakla olmaz
mısafır dedıgın ılgı ıster
bak da ogrennn

hosgeldiniz%5B1%5D.jpg

Buyrunnnnnn

cay2.jpg

howareyo.JPG

gleglecv5.jpg

vereliniortak işte benin BAKANIMopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

:enbuyukkk::nazar:

sardusum kuzuuum ikinci misafir bendim itiraf ediyorum,misafir gözünle bir bakayim dedimdelikafadulden nasil oluyor,gayet güzel görünüyosunuz,incim burdayim kuzuum,hani sardusum beni arkana aldiydin ikide bir patlatiyoo bu inci gacisimafoldumben

:mymeka:tepeden bakmak ha:mymeka:
:mymeka:seni gidi seniiiii:mymeka:
:mymeka:elim kasinip duruyo berene satasdim sen olmayinca:mymeka:

sardusum kuzuuum ikinci misafir bendim itiraf ediyorum,misafir gözünle bir bakayim dedimdelikafadulden nasil oluyor,gayet güzel görünüyosunuz,incim burdayim kuzuum,hani sardusum beni arkana aldiydin ikide bir patlatiyoo bu inci gacisimafoldumben

incivereliniortak

buyrunnnnnnnnn​

:mymeka:bende delünün dimi:mymeka:

nannnnnnn kanaryaylan garusturdunn benıı hırall :1shok: elını her attıgında depıklıın :mymeka: .. noluyozz.ben senu bıdenem bacum canum gardasumm deyuu sevımm senınn ettıgıne bakk.. senağlama nasılsa geyıkhanede degılız duygu somurusunun dıbıne vurımm azcık.. mafoldumben

nannnnnnn kanaryaylan garusturdunn benıı hırall :1shok: elını her attıgında depıklıın :mymeka: .. noluyozz.ben senu bıdenem bacum canum gardasumm deyuu sevımm senınn ettıgıne bakk.. senağlama nasılsa geyıkhanede degılız duygu somurusunun dıbıne vurımm azcık.. mafoldumben

:roflol:napiim alismis kudurmusdan beterdir elimide korkak alistirmadim:roflol:

ha berencigim buarada stress topum kanaryam geldi istesende yalvarsanda vurmam sana artikin :)))))))ha duygu sömürüsüde yapmaya kalkma elim kalkmaz artik sana :)))

kiz kedicik adimiz kötüye cikacak gece gece dansöz oynatiyolar dye valla:nazar:
kazen abi falan görürse dansöz aldigimizikaydirigubbakcemile

Daha o bıseymıııı
Eglen coşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
Mısafırlerı yolladık
Oynama sırası bızde
Haydın kızlarrrrrrrr

sisko.jpg

X