- 24 Kasım 2008
- 14.247
- 37
- Konu Sahibi Halikarnas
- #3.441
Oyle takılmakla olmaz
mısafır dedıgın ılgı ıster
bak da ogrennn
Buyrunnnnnn
vereliniortak işte benin BAKANIMopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
:enbuyukkk:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oyle takılmakla olmaz
mısafır dedıgın ılgı ıster
bak da ogrennn
Buyrunnnnnn
sardusum kuzuuum ikinci misafir bendim itiraf ediyorum,misafir gözünle bir bakayim dedimdelikafadulden nasil oluyor,gayet güzel görünüyosunuz,incim burdayim kuzuum,hani sardusum beni arkana aldiydin ikide bir patlatiyoo bu inci gacisimafoldumben
sardusum kuzuuum ikinci misafir bendim itiraf ediyorum,misafir gözünle bir bakayim dedimdelikafadulden nasil oluyor,gayet güzel görünüyosunuz,incim burdayim kuzuum,hani sardusum beni arkana aldiydin ikide bir patlatiyoo bu inci gacisimafoldumben
:roflol::roflol::roflol:su poza su durusa :roflol::roflol::roflol:ismide fiyakaliymis:roflol::roflol:
kuzuuuum burdayimŞenizbuarada sstress topum kanaryam nerde?????????
gören duyan bilen varmi????????
misafileri kaçırdı abdürezzakkaydirigubbakcemile2delikafadulden
:mymeka:bende delünün dimi:mymeka:
vereliniortak işte benin BAKANIMopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
:enbuyukkk:
kiz kedicik adimiz kötüye cikacak gece gece dansöz oynatiyolar dye vallaKonuyu Toplam 9 Kullanıcı okuyor. (7 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir) kedijik, be_reN+, elif_ba, gullerdiyari, incitanemtuana+, mihrak, Sardunya_Zakkum+
Kızlarrrr mısafır ıkı oldu
en ıyısı azıcık eglendırmek onları
Abdülrezzaakkkk gir devreyeeeee
''Tamam apla geldımmmmmmmmmmm''
misafir olma duygusunu tadem dedim:dance::mymeka:tepeden bakmak ha:mymeka:
:mymeka:seni gidi seniiiii:mymeka:
:mymeka:elim kasinip duruyo berene satasdim sen olmayinca:mymeka:
misafileri kaçırdı abdürezzakkaydirigubbakcemile2delikafadulden
incim bütün siginma evi toplanin glei siz gelene kadar yaparim yeriz kizma hemenyerimseniben
:roflol:baksana biri kanaryaymismis bide tepeden bakmak istemis kus bakisi yani:roflol:
incivereliniortak
buyrunnnnnnnnn
canim su inciye bisey de bana patlatip duruyoooallah korusun sardusum tamam sustum sen olassan biz ne yaparizsenağlama
nannnnnnn kanaryaylan garusturdunn benıı hırall :1shok: elını her attıgında depıklıın :mymeka: .. noluyozz.ben senu bıdenem bacum canum gardasumm deyuu sevımm senınn ettıgıne bakk.. senağlama nasılsa geyıkhanede degılız duygu somurusunun dıbıne vurımm azcık.. mafoldumben
En son ıcraatımı da gordun mu?
Abdul ve pozu mısafırlere tak dedırttı
:içelim:
kiz kedicik adimiz kötüye cikacak gece gece dansöz oynatiyolar dye valla
kazen abi falan görürse dansöz aldigimizikaydirigubbakcemile