KK Kadn Snma Evi .

KK sizde bağımlılık yaptı ve temiz don giymek için yeni don mu almaya başladınız:nazar:

KK sizde bağımlılık yaptı ve komşular eviniz için çöp ev ihbarı mı yaptı-tatlicadiarzu

KK sizde bağımlılık yaptı ve kocişiniz tarafından evinizden banlanmanız her an olabilir mikaydirigubbakcemile
sardusum sen böyle yazmissin ya bide baktim benim ev bu tarife uyuyomus:nazar:-tatlicadiarzu-
dedim kocism beni banlamadan komsular elini ayagini cekmedn cocuklar isyan bayragini cekmeden bu isin bi caresine bakayim -tatlicadiarzu-
valla iki gündür temizlik yapiyom anca pakladim:roflol:

hos geldınn yengoss...ya benım de yengemm olsana.. sırnaşık şey benımkıler hepp uzakta nolur nolurr.. sırnaşık şey

kirmizi baslikli kiz olurda kirmizi noktali herof olamazmi yani :))))))))))))))

Kim demişşşşş

oc_65x65j2K4m8.jpg

Sapıtıyommu acep :uhm:
Noktayı bıle don anladım
:uhm:

opuyorumnanaktanisde isde meshur tulumba tatlisinin sahibesi isde budur yengosum pirlantam halis muliz öz ve öz akrabam kankim sirdasim ortagim arkadasim bitanemmmmopuyorumnanaktanhosgeldin sefalar getirdin opuyorumnanaktan

kizlar bende elim bos gelmedim hem sohbet edek hemide tatlilarimizi yiyek diye afiyet olsunopuyorumnanaktan

İyikide yokmus baksana nokta yı don halıne getırdım

-tatlicadiarzu-
-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
-tatlicadiarzu-

:roflol:ya bide büyügü olsaymis nokta acaba ne olarak görünürdü merak ediyorum:roflol:

X