KK Kadn Snma Evi .

be_ren cim bana yenge diyebülürsün canim bundan sonra sende benim yegenimsinvereliniortak

ayyyyyy opuyorumnanaktan nekkadarr sevındırık oldum m sımdıı yasasınnn a.s sardus ablam varr yengemm olduu...kızlar sızı hıcc saymıyorumm bıleee kendınızı bılıyonuzz :nazar:

KK sizde bağımlılık yaptı ve temiz don giymek için yeni don mu almaya başladınız:nazar:

KK sizde bağımlılık yaptı ve komşular eviniz için çöp ev ihbarı mı yaptı-tatlicadiarzu

KK sizde bağımlılık yaptı ve kocişiniz tarafından evinizden banlanmanız her an olabilir mikaydirigubbakcemile
sardusum sen böyle yazmissin ya bide baktim benim ev bu tarife uyuyomus:nazar:-tatlicadiarzu-
dedim kocism beni banlamadan komsular elini ayagini cekmedn cocuklar isyan bayragini cekmeden bu isin bi caresine bakayim -tatlicadiarzu-
valla iki gündür temizlik yapiyom anca pakladim:roflol:[/QUOTE]

sus kıs yerin kulağı hatta gösü var:1ninca: sen beni kk dan banlatacan mı OMGmafoldumben

allah korusun sardusum tamam sustum sen olassan biz ne yaparizsenağlama

Konuyu Toplam 9 Kullanıcı okuyor. (7 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir) kedijik, be_reN+, elif_ba, gullerdiyari, incitanemtuana+, mihrak, Sardunya_Zakkum+

Kızlarrrr mısafır ıkı oldu
en ıyısı azıcık eglendırmek onları

Abdülrezzaakkkk gir devreyeeeee

''Tamam apla geldımmmmmmmmmmm''

460c689ee036bb1448e490fe598a2.jpg

:mymeka:ben ha:mymeka:
:mymeka:deli ha:mymeka:
:mymeka:sagim solum belli diil ha:mymeka:
:mymeka:yengemmi bilem paylastim senle :mymeka:
:mymeka:ver yengemi geri:mymeka:

:roflol:eek:h rahatladim:roflol:

annammm elınn nekkadar da agırmıss senunn olee.. :bbo: yepem acıldıı bacuumm yaa :çok üzgünüm: ınsafff naniknanik

gülme kıs:mymeka: beniim bildiğim 3 nokta var

1 - kırmısı nokta

2 - mavi nokta (markayı yasmıyım reklam:1ninca:)

3 - g noktası (sı eki var:uhm: neden acabaCADIARZU )

herkesin g noktası farklı olabileceğinden iyelik eki eklenmiş olabilir canımcımmm:jeyyar:kaydirigubbakcemile2

sardusum kuzuuum ikinci misafir bendim itiraf ediyorum,misafir gözünle bir bakayim dedimdelikafadulden nasil oluyor,gayet güzel görünüyosunuz,incim burdayim kuzuum,hani sardusum beni arkana aldiydin ikide bir patlatiyoo bu inci gacisimafoldumben

X