KK Kadn Snma Evi .

KK sizde bağımlılık yaptı ve temiz don giymek için yeni don mu almaya başladınız:nazar:

KK sizde bağımlılık yaptı ve komşular eviniz için çöp ev ihbarı mı yaptı-tatlicadiarzu

KK sizde bağımlılık yaptı ve kocişiniz tarafından evinizden banlanmanız her an olabilir mikaydirigubbakcemile
sardusum sen böyle yazmissin ya bide baktim benim ev bu tarife uyuyomus:nazar:-tatlicadiarzu-
dedim kocism beni banlamadan komsular elini ayagini cekmedn cocuklar isyan bayragini cekmeden bu isin bi caresine bakayim -tatlicadiarzu-
valla iki gündür temizlik yapiyom anca pakladim:roflol:

KK sizde bağımlılık yaptı ve temiz don giymek için yeni don mu almaya başladınız:nazar:

KK sizde bağımlılık yaptı ve komşular eviniz için çöp ev ihbarı mı yaptı-tatlicadiarzu

KK sizde bağımlılık yaptı ve kocişiniz tarafından evinizden banlanmanız her an olabilir mikaydirigubbakcemile
sardusum sen böyle yazmissin ya bide baktim benim ev bu tarife uyuyomus:nazar:-tatlicadiarzu-
dedim kocism beni banlamadan komsular elini ayagini cekmedn cocuklar isyan bayragini cekmeden bu isin bi caresine bakayim -tatlicadiarzu-
canimm hosgeldin,iyiki geldinŞeniz

kızz bu adamınn alnındakı nee ulee.. :1shok:

Cicim yanılıyo olabılırım her ulkede farklı anlamı olabılır
Bı arkadasım soylemısdı
Bangladeslıydı neden bu dedım
Bekar yada evlı oldugunu anlamak ıcın dedı
Bekarlar sıyah evlıler kırmızı nokta koyar dıye

Buna gore bu adam evlı
Sadece yuk tasıtalım buna o zaman

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

Sayın mısafır buyrun oturun

koltuk.jpg

Ya da soyle gecın

222.jpg

üstteki yumusak kalir alttakini tercih etmeli bence benden tavsiye kanimca:jeyyar::roflol:

valla iki gündür temizlik yapiyom anca pakladim:roflol:[/QUOTE]

sus kıs yerin kulağı hatta gösü var:1ninca: sen beni kk dan banlatacan mı OMGmafoldumben

opuyorumnanaktanisde isde meshur tulumba tatlisinin sahibesi isde budur yengosum pirlantam halis muliz öz ve öz akrabam kankim sirdasim ortagim arkadasim bitanemmmmopuyorumnanaktanhosgeldin sefalar getirdin opuyorumnanaktan

Cicim yanılıyo olabılırım her ulkede farklı anlamı olabılır
Bı arkadasım soylemısdı
Bangladeslıydı neden bu dedım
Bekar yada evlı oldugunu anlamak ıcın dedı
Bekarlar sıyah evlıler kırmızı nokta koyar dıye

Buna gore bu adam evlı
Sadece yuk tasıtalım buna o zaman

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

kırmızzııı noktaa haa... :jeyyar: ılgınc ayy bıı araa boylle bıı programm vardıı demıı kırmızı noktaa deyıı delikafadulden

X