KK Kadn Snma Evi .

anamm bende diyorumm bu gece kuşları nerelerde..oyun bölümü bomboşşşsırnaşık şey
meger sardunyacıgımızın topicindelermiş...
çok güzel olmuş vallahi sardunyacım...gerçektenn de bazen işlerim aksıyor yaawwww kk sayesinde...işleri bide bi yapışım var sanki pc kaçacak:roflol:

kiz kedicik adimiz kötüye cikacak gece gece dansöz oynatiyolar dye valla:nazar:
kazen abi falan görürse dansöz aldigimizikaydirigubbakcemile

ooo onaa bakarsan yengoss kazenın gordugune napıcanı merak ettıgım bı cok sey olduu burda... :jeyyar: sen bugun bu kadar gece kaldın yaa ondan sasırıyosun daha ılerleyen saaetlerde neler gorcenn bakk.. :jeyyar:

nannnnnnn kanaryaylan garusturdunn benıı hırall :1shok: elını her attıgında depıklıın :mymeka: .. noluyozz.ben senu bıdenem bacum canum gardasumm deyuu sevımm senınn ettıgıne bakk.. senağlama nasılsa geyıkhanede degılız duygu somurusunun dıbıne vurımm azcık.. mafoldumben
inciii bu sagi solu belli olmaz,ister canim de ister datlum,patlatmak istedimi patladir,kendimden biliyom,önce canim cicim arkasindan pat,ahhhh kac zopasini yedim onun,gel kader arkadasim benimŞeniz

anamm bende diyorumm bu gece kuşları nerelerde..oyun bölümü bomboşşşsırnaşık şey
meger sardunyacıgımızın topicindelermiş...
çok güzel olmuş vallahi sardunyacım...gerçektenn de bazen işlerim aksıyor yaawwww kk sayesinde...işleri bide bi yapışım var sanki pc kaçacak:roflol:

opuyorumnanaktanhosgeldin sefalar getirdinnnnnnnnopuyorumnanaktan

kırmısı başlıklı kedijiki gördünüs mü kıslardelikafadulden

kırmızı donlu kız olurda delikafadulden kırmızı başlıklı kedijik olmas mııı:roflol::roflol::roflol:

little_red.jpg

kıslar ben yatıyorum belim ağriyyy çokkk...:a015:

size iyi geceler dadlu rüyalar diliyorum..:1hug:

öpüyorum hepiciğinizi...
Şeniz

inciii bu sagi solu belli olmaz,ister canim de ister datlum,patlatmak istedimi patladir,kendimden biliyom,önce canim cicim arkasindan pat,ahhhh kac zopasini yedim onun,gel kader arkadasim benimŞeniz

:mymeka:bereninki sen gelene kadardi canim sen farklisin sefildigini bil degerini bil yakinipda durma:mymeka:

X