- 10 Aralık 2007
- 25.344
- 26
- 41
- Konu Sahibi Halikarnas
- #3.461
kuzuuuum burdayimŞeniz
:mymeka:hosgeldin stress topum:mymeka:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kuzuuuum burdayimŞeniz
canim su inciye bisey de bana patlatip duruyooo
:roflol: ona dicemi dedim ben o da mesajımı alıııı:roflol::roflol:
kiz kedicik adimiz kötüye cikacak gece gece dansöz oynatiyolar dye valla
kazen abi falan görürse dansöz aldigimizikaydirigubbakcemile
misafir olma duygusunu tadem dedim:dance:
delikafaduldennerde kalmıştık amannnn bu OF un adı nerden geliyor OF lı erkek tanımayan bilemes-tatlicadiarzu-
eeeee misafiri kacirmak icin misafir olmak gerekiyomus demek,bak hicbiri kalmadi:roflol:baksana biri kanaryaymismis bide tepeden bakmak istemis kus bakisi yani:roflol:
canim su inciye bisey de bana patlatip duruyooo
:mymeka:hic bosuna sesini duyurmaya calisma:mymeka:
:roflol: ona dicemi dedim ben o da mesajımı alıııı:roflol::roflol:
opuyorumnanaktansözünden cikarmiyim yaopuyorumnanaktan
inciii bu sagi solu belli olmaz,ister canim de ister datlum,patlatmak istedimi patladir,kendimden biliyom,önce canim cicim arkasindan pat,ahhhh kac zopasini yedim onun,gel kader arkadasim benimŞeniznannnnnnn kanaryaylan garusturdunn benıı hırall :1shok: elını her attıgında depıklıın :mymeka: .. noluyozz.ben senu bıdenem bacum canum gardasumm deyuu sevımm senınn ettıgıne bakk.. senağlama nasılsa geyıkhanede degılız duygu somurusunun dıbıne vurımm azcık.. mafoldumben
ha berencigim buarada stress topum kanaryam geldi istesende yalvarsanda vurmam sana artikin :)))))))ha duygu sömürüsüde yapmaya kalkma elim kalkmaz artik sana :)))
anamm bende diyorumm bu gece kuşları nerelerde..oyun bölümü bomboşşşsırnaşık şey
meger sardunyacıgımızın topicindelermiş...
çok güzel olmuş vallahi sardunyacım...gerçektenn de bazen işlerim aksıyor yaawwww kk sayesinde...işleri bide bi yapışım var sanki pc kaçacak:roflol:
Daha o bıseymıııı
Eglen coşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
Mısafırlerı yolladık
Oynama sırası bızde
Haydın kızlarrrrrrrr
evet sadece bana calisir inci zopa konusunda,ancak ben alirim onun stresiniha berencigim buarada stress topum kanaryam geldi istesende yalvarsanda vurmam sana artikin :)))))))ha duygu sömürüsüde yapmaya kalkma elim kalkmaz artik sana :)))
inciii bu sagi solu belli olmaz,ister canim de ister datlum,patlatmak istedimi patladir,kendimden biliyom,önce canim cicim arkasindan pat,ahhhh kac zopasini yedim onun,gel kader arkadasim benimŞeniz
opuyorumnanaktanhosgeldin sefalar getirdinnnnnnnnopuyorumnanaktan
opuyorumnanaktansözünden cikarmiyim yaopuyorumnanaktan
bu alıntılara noliy böyle:roflol: :roflol: çakmam çıkmış :roflol: :roflol:
inciii bu sagi solu belli olmaz,ister canim de ister datlum,patlatmak istedimi patladir,kendimden biliyom,önce canim cicim arkasindan pat,ahhhh kac zopasini yedim onun,gel kader arkadasim benimŞeniz