Ben de konu açıcam bu kk bayanları neden habire üyelerle ilgili konu açıyor diye.
Birisi kelime hatası yaptığında değil ciddi manada dilimizi katlettiğinde tepki gösterir millet hatta çoğu zaman es de geçilir. Bu tepkinin de gayet yerinde olduğunu düşünüyorum. Fake durumunu kafana takman için ise normal olduğunu düşünüyorum daha çok yenisin1 ay falan gibi heralde
Daha fakesin diyen olmadi ama e olabilirde yakin zamanda derdimi anlatinca anlasilir artik :-DBirisi kelime hatası yaptığında değil ciddi manada dilimizi katlettiğinde tepki gösterir millet hatta çoğu zaman es de geçilir. Bu tepkinin de gayet yerinde olduğunu düşünüyorum. Fake durumunu kafana takman için ise normal olduğunu düşünüyorum daha çok yenisin
konusunu okuduğunda öyle bir şeyler demen gerektiğini düşünüyorsan diyebilirsin ayrıca çok karakteristik yorumlar insanları haklıyken haksız konuma düşürüyor.Kimsenin benim için değişmesini istemeyeceğim gibi ben de kimse için değişmem, değişemem. Ben karakterini çevresine göre değiştiren insanlardan değilim malesef.
Burda konu açan insanların karakteristik özelliklerini bilip ona göre yorum yapamayacağımıza göre kendi karakterimize göre yorum yapacağız öyle değil mi?
Örnekten hareketle, benim metodum en azından bir kaç tv tamir etti. Ama tvlere "ah zavallı tv bozuldun mu sen, kıyamam sana. Kim bozduysa seni allahından bulsun hayvan herif" deseydim düzelirler miydi sizce?
Forumda edilen küfürler hakkında
bu konu kapanmadı. birde sitede ki imla hataları tarzı bir konu vardı. bulamadım şimdi oda kapanmadı. mune konuya yorumunu yaptı. kısaca bireysel kişiye saldırı niteliğinde olmadığından sanırım.
Pek anlamadım, mesela?konusunu okuduğunda öyle bir şeyler demen gerektiğini düşünüyorsan diyebilirsin ayrıca çok karakteristik yorumlar insanları haklıyken haksız konuma düşürüyor.
MerhabaHanimlar bir kac zamandir siteyi takip ediyorum,ve yerine göre cok güzel fikir alisverisleri yapiliyor...ama aklima takilan bisey var , neden en ufak sorunda karsinizdaki insani cigrindan cikaricak kadar elestiriyorsunuz ? ?? Misal biri bi kelime hatasi mi yapti,30 kisi birden hücüümmmm saldiri basliyor...özür de dilese yok,gecti bi kere...Veya bi görümce mi konu acti,hemen saldiri cünkü o bir görümce..artik sanki bilerek provoke edilmeye calisiyor, ne bileyim konu gercek ama durmadan fake misin,gercek degilsin vs.
Ne gerek var Hanimlar anlamadim !
demek istediğim herkesten farklı bir yorum yapmış olarak ciddiye almış olabilirsiniz ama konu sahibi yada diğer yorum yapanların sizle tam karşıt olanların yada konu sahibi de eleştriye gelemiyorsa size sert eleştrinizin sert dönüşü olur.Pek anlamadım, mesela?
E oluyor zaten. Sert çıkacak olmalarından korksaydım canımlı cicimli kıyamamlı cevaplar yazardım.demek istediğim herkesten farklı bir yorum yapmış olarak ciddiye almış olabilirsiniz ama konu sahibi yada diğer yorum yapanların sizle tam karşıt olanların yada konu sahibi de eleştriye gelemiyorsa size sert eleştrinizin sert dönüşü olur.
Bu forumda " canım" kelimesi çok önemli.Kimsenin benim için değişmesini istemeyeceğim gibi ben de kimse için değişmem, değişemem. Ben karakterini çevresine göre değiştiren insanlardan değilim malesef.
Burda konu açan insanların karakteristik özelliklerini bilip ona göre yorum yapamayacağımıza göre kendi karakterimize göre yorum yapacağız öyle değil mi?
Örnekten hareketle, benim metodum en azından bir kaç tv tamir etti. Ama tvlere "ah zavallı tv bozuldun mu sen, kıyamam sana. Kim bozduysa seni allahından bulsun hayvan herif" deseydim düzelirler miydi sizce?
Forumla dalga geçenler bile canım kelimesini dillerine dolamış vaziyetteler.Bu forumda " canım" kelimesi çok önemli.
Yorumunun içinde " canıııııım " demiyorsan ne dediğinin önemi yok, sert yorum yapanlardansındır.
Bende kullanmam " canım", " cicim" kelimelerini, karakter meselesi. Etrafımdakiler için kullanmadığım lafları hiç tanımadığım insanlar için neden kullanmalıyım onu da hiç anlamam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?