- 17 Nisan 2012
- 30.412
- 65.399
- 598
Nooldu kız?
Ya kucuck cocuk 6 7 ysslarinda. Araba carpmis. Yerde oylece yatiyordu. Cildirdi millet. seslerden duydum baktim Allahim kendi evladim gibi uzuldum elim ayagim kesildi. Ambulans 1 saat gelmedi. Babasi bagriyor birakin ben goturecegim gelmiyor birakin diye. En sonunda goturdu. Onlar gittikten 15 20 dakika sonra ambulans polis geldi. Saka gibi ya saka gibi.
insan hayatına neden deger verilmiyor...
bu kiloyla tuymem icin oho konuya zaten oturdummu kalmam zor olyorYaş kaç deyip tüymüyorsun amabende arada soruyorum bunlar normal ama..
İnşallah iyidir kötü birşey olmasında..
Ya kucuck cocuk 6 7 ysslarinda. Araba carpmis. Yerde oylece yatiyordu. Cildirdi millet. seslerden duydum baktim Allahim kendi evladim gibi uzuldum elim ayagim kesildi. Ambulans 1 saat gelmedi. Babasi bagriyor birakin ben goturecegim gelmiyor birakin diye. En sonunda goturdu. Onlar gittikten 15 20 dakika sonra ambulans polis geldi. Saka gibi ya saka gibi.
insan hayatına neden deger verilmiyor...
Bir de meslege takmis bu ara. Sabah bi konuda Alinin meslegi ne diye sorup durmusyaş kaçla burcun neyi soran aynı üye zaten
numunelik,eşi benzeri yok ki
bu kiloyla tuymem icin oho konuya zaten oturdummu kalmam zor olyor
Bir de meslege takmis bu ara. Sabah bi konuda Alinin meslegi ne diye sorup durmus
Hayir doya doya kib yapamıyorum. Konu dışı desen emin degilim konunun içindeki adamin yasi burcu meslegi sonucta
Şikayetler burdan yapılacaksa bizim diyetteki kızlarda gelsin tolin hanım :)
yazık ya allah şifalar versin
Bir de meslege takmis bu ara. Sabah bi konuda Alinin meslegi ne diye sorup durmus
Hayir doya doya kib yapamıyorum. Konu dışı desen emin degilim konunun içindeki adamin yasi burcu meslegi sonucta
Amin amin insallah. Annesinin halini gorseydin off kadin bayildi kahroldu.
Insallah ya. Cocukcagiz cok fena yerde yatiyordu.. Insallah bir seyi yoktur
kolay mı ya biz yabancılar böyle etkileniyorsak bu tür olaylardan öz be öz annesi
allah sabır dayanma gücü versin
herkesin evladını kazadan beladan korusun
hiç te agresif ve takıntılı değilim...buradaki pek çok üyeden de yaşlıyım...kendi tecrübelerime dayanarak yorum yapıyorum...insanları kırdığımı da düşünmüyorum...usulünce davranmaya çalışıyorum...buradan edindiğim çok aklı başında arkadaşlarım da var...yaklaşık 5 yıldır buradayım...fikir alışverişi yapıyoruz diyelim...
yok yok onlar gelmesınŞikayetler burdan yapılacaksa bizim diyetteki kızlarda gelsin tolin hanım :)
senı kazene sıkayet etcem hain neneBak sen şu istede bir tek sen şikayetçisin varyatamam kabul agresif ve sinirliyim
Umarım birşeyi yoktur ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?