Kk güzellik kraliçesi yarışmasının akibetini merak ettim

bence elossa arkadaşımıza ödül olarak bir mum göndermeliyiz
ee yalancının mumu yatsıya kadar yanar misali
bizde yetkililer bi pet su gönderirler artık
konun üzerine içmeye :)))

öncellikle şunu söylemek isterim elossa rumuzlu üye evli ve çalışmıyor bayanı daha önceden bir çok konudan biliyorum hatta bazı konularda bir çok kişiyle tartışması bile olmuştu eşiyle cinsel hayatını ayan beyan paylaştığı için sivri yorumlarıyla tepki çekmişti ben bu bayanın yarışmaya gönderdiği fotoyu görünce şok oldum kendisi değil bunu çok iyi biliyorum hatta avatarına koyduğu resimde kendisine ait değil bunuda biliyorum artık ne denir böyle bahanelere sığınan yetişkinlere bilemiyorum adını siz koyun

cevap icin tessekurler arkadaslar merakimi giderdiniz...
yarisma fiyaskoyla sonuclandi anlasilan,aceleyle duzenlenmis bir yarismaydi ama yarismayi duzenleyen arkadasinda bir sucu yok,
surda guleriz egleniriz hos bir yarisma olacak dedik ama sagolsunlar onuda fake resimlerle bitirdiler bence cok ayip etti diger arkadaslarada haksizlik oldu,
neyse bosuna yalancinin mumu yatsiya kadar yanar dememisler

iyi akşamlar kızlar,ben hala oylamanın neden çok kısa sürdüğünü merak ediyorum,bileniniz var mı:26::26:

böyle insanlar kendilerini yetersiz gördükleri için başkalarıyla tatmin etmeye çalışıyorlar
kendine güvenmiyorsan hiç katılmıcaksın arkadaşş

iyi akşamlar kızlar,ben hala oylamanın neden çok kısa sürdüğünü merak ediyorum,bileniniz var mı:26::26:
canım aslında pazar günü yapılıcaktı ve salıya kadar sürücekti
ama sanırım datlucadı istekler üzerine dayanamadı bir güne sığdırdı sanırım
onunda annesi rahatsızdı hafta sonu orada olacağını söylüyordu..onunda telaşı vardı

bu arada diğer konuda bazı arkadaşlar keşke adayların yaşını mesleğini ve çocuğu varmı yokmu belirtilmeliydi diye yorum yapmış bazı arkadaşlarda buna katılmışlar..kesinlikle haklı ben açıkçası 20-22 yaşındaki genç kızlarla aynı grupta yarışmak istemedim 10 yıllık evli 3 çocuk doğurmuş 30yaşında bir anne olarak saçma olacağını düşündüm bunu söyledim zaten yada en azından belirtilsin ona göre değerlendirilsin istedim neyse olan olmuş yarışmayı düzenleyen arkadaşta zaman ayırdı emek verdi suçlamak istemem

Son düzenleme:

yarışma başlıycaktı ertelenicekti derken aniden başladı bende tesadüfen gördüm başladığı gibi oyumu verdim 3-4 kişiye ve sonra pazar günü yine tesadüfen güzellik kraliçesi açıklanıyor diye görünce bi baktım ilk beş ilk üç derken açıklandı hatta datlucadu oy verenlerin az olduğunu falan da söylüyodu oy verin diyodu ama o da güzel bişey yapayım derken nerden bilicekti böyle olucağını zaten kendisinin ve annesinin sağlık sorunları girdi araya editörlerden ladyevıl sanırım yardım teklif etmiş ama cvp alamamış karışıklık oldu yani sonuç olarak

tabi bı sınır olmalıdııı bencede bu arada maşallahhhh 3 taneyide haletmişsin ohhh ne rahatsındır artık :)

bencede dediğin gibi yarışma kategorilere göre sınıflandırılarak yapılmalıydı aslında

eşime dedim ben güzellik yarışmasına katılıcam haberin olsun :)))
oda bana güzellik yarışmsından sonra mezarlık yarışmasınada katılmayı ihmal etme dedi

ay iyiki katılmamısım ya... katılayım eglencelı olur gulerız demıstım ama vazgecmıstım tartısmaları duyunca.. ya bu bır oyun yaa yarısma nıye kalp kırıyorlar kı. hele bırıncı baskasını koymus şaka gıbı yalancılıkla dolanla bırıncı olsa ne yapacaktı acaba cok merak ettım..neyse iyiki katılmamısım..... ıkıncı olan arkadasıda tebrık ederım :)

iyikide oy vermemissin egem....
ben verdimde ne oldu bosa gitti oyum...
kimseye guven olmuyor bir kez daha anlamis olduk...
yok canım malesef iki bebeğimi kaybettim 9 yaşında bir oğlum var Allah ona ömür versin inşallah:26:

AMINNNNNN

eşime dedim ben güzellik yarışmasına katılıcam haberin olsun :)))
oda bana güzellik yarışmsından sonra mezarlık yarışmasınada katılmayı ihmal etme dedi

süpermiş yaaa canım o sıgara ıcen smıleyler varyaa benım gozume gozume gırıyor.. bgn bırakısımın ıkıncı gunu daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…