- Konu Sahibi KristaLBebeK
-
Aşağıdaki 2 ziyaretçiiii kim acabaaa merak içindeyimmmmm
yanlış hatırlamıyorsam 2. olan arkadaşımızla ve sanırım yine gölgem isimli arkadaşımızla bir tartışma tarzı bişeyler olmuştu çok akan bir konuydu yani işteyken iyi takip edemedim
elossa en son aklamaya çalışıyodu kendini hatta diğer kullanan arkadaşının yanı sıra 3. bir kişinin kullandığını falanda söylemişti.
bu saç ve dudak konularında resmi olan arkadaşıymış yarışmaya koyduğu kendi resmiymiş
bugün o arkadaşım hatta nişan alışverişinde olmasa kanıtlardım falan dedi
ama kk daki arkadaşlarımız ordan da yalanını yakaladılar çünkü oraya resim koyup konu açan arkadaşı konularında evli olduğundan bahsetmiş
bu olay da ortaya çıkınca elossa bu sefer iş yerinde bi kaç arkadaş kullanmaya başladık falan dedi
hatta bi arkadaşa 2 kişi konuşurken 3. ye ne yapmak düşerse o sana kalıyo gibilerinden imalarda bulundu söleriyle en son okuduklarım bunlardı ben çıkıyorum şuanda yazdı elossa
ayrıca cadu arkadaşımızla konuşup olayı açıklığa kavuşturacağını söyledi
elossa ve tayfasıdır:)))Aşağıdaki 2 ziyaretçiiii kim acabaaa merak içindeyimmmmm
elossa bana kalırsa hiç de tatmin edici cevaplar veremedi.. o kızıl saçla ilgili topiği açan kişi yani o fotoğraftaki kişi arkadaşım ben değilim dedi, kızıl saç başlığındaki arkadaşının şu an nişan hazırlığı yaptığını kendisinin de 3 4 yıllık evli olduğunu söyledi, ama o topicte de 'evlilik yıldönümüm ve doğum günüm var' yazıyodu. yani kim evli kim nişanlanacak hangi fotoğraf kime ait her şeyi birbirine karıştırdı. en önemlisi de o fotoğraftaki kişi 30 yaşında değil yorumlarına hiç bi cevap vermedi.
yanlış hatırlamıyorsam 2. olan arkadaşımızla ve sanırım yine gölgem isimli arkadaşımızla bir tartışma tarzı bişeyler olmuştu çok akan bir konuydu yani işteyken iyi takip edemedim
elossa en son aklamaya çalışıyodu kendini hatta diğer kullanan arkadaşının yanı sıra 3. bir kişinin kullandığını falanda söylemişti.
bu saç ve dudak konularında resmi olan arkadaşıymış yarışmaya koyduğu kendi resmiymiş
bugün o arkadaşım hatta nişan alışverişinde olmasa kanıtlardım falan dedi
ama kk daki arkadaşlarımız ordan da yalanını yakaladılar çünkü oraya resim koyup konu açan arkadaşı konularında evli olduğundan bahsetmiş
bu olay da ortaya çıkınca elossa bu sefer iş yerinde bi kaç arkadaş kullanmaya başladık falan dedi
hatta bi arkadaşa 2 kişi konuşurken 3. ye ne yapmak düşerse o sana kalıyo gibilerinden imalarda bulundu söleriyle en son okuduklarım bunlardı ben çıkıyorum şuanda yazdı elossa
ayrıca cadu arkadaşımızla konuşup olayı açıklığa kavuşturacağını söyledi
valla benim okuduğum kadarıyla 2 farklı kişinin resmini görmüştük ya birisi dudaktı sadece biriside bi kadına aitti o ikiside arkadasıymış 3 kişi kullanmışlar , cam aç demişler camım yok demiş arkadaşım nişanlı demiş ama sonra açtıgı konularda hep evli oldugundan bahsetmiş falan filan bence hepsi tamamen yalandı
zaten fiyaskoyla sonuçlanan bir yarışmanın ardından hiçbir açıklama yapmadan, astarını astarını söylemeden zort diye konu kapatmak bence finalistlere saygısızlıktır.
en son yarışmayı düzenleyen ile yönetim atışıyorlardı. datlucadu 'ben acemi idim madem neden yarışma düzenlememe izin verildi' diyordu. yönetimden biri de -ladyevil gibi bir nicki vardı yanılmıyorsam- 'ben yardım etmeyi önerdim ama datlucadu istemedi' yazmıştı.
bu dediklerim kişilerin birebir sözleri değil ama buna yakın şeyler yazılmıştı.
2.arkadaş kim bu arada merak ettim
canım aslında pazar günü yapılıcaktı ve salıya kadar sürücektiiyi akşamlar kızlar,ben hala oylamanın neden çok kısa sürdüğünü merak ediyorum,bileniniz var mı:26::26:
iyi akşamlar kızlar,ben hala oylamanın neden çok kısa sürdüğünü merak ediyorum,bileniniz var mı:26::26:
bu arada diğer konuda bazı arkadaşlar keşke adayların yaşını mesleğini ve çocuğu varmı yokmu belirtilmeliydi diye yorum yapmış bazı arkjadaşlarda buna katılmışlar..kesinlikle haklı ben açıkçası 20-22 yaşındaki genç kızlarla aynı grupta yarışmak istemedim 10 yıllık evli 3 çocuk doğurmuş 30yaşında bir anne olarak saçma olacağını düşündüm bunu söyledim zaten yada en azından belirtilsin ona göre değerlendirilsin istedimneyse olan olmuş yarışmayı düzenleyen arkadaşta zaman ayırdı emek verdi suçlamak istemem
tabi bı sınır olmalıdııı bencede bu arada maşallahhhh 3 taneyide haletmişsin ohhh ne rahatsındır artık :)
bu arada diğer konuda bazı arkadaşlar keşke adayların yaşını mesleğini ve çocuğu varmı yokmu belirtilmeliydi diye yorum yapmış bazı arkjadaşlarda buna katılmışlar..kesinlikle haklı ben açıkçası 20-22 yaşındaki genç kızlarla aynı grupta yarışmak istemedim 10 yıllık evli 3 çocuk doğurmuş 30yaşında bir anne olarak saçma olacağını düşündüm bunu söyledim zaten yada en azından belirtilsin ona göre değerlendirilsin istedimneyse olan olmuş yarışmayı düzenleyen arkadaşta zaman ayırdı emek verdi suçlamak istemem
iyikide oy vermemissin egem....iyi akşamlar kızlar,ben hala oylamanın neden çok kısa sürdüğünü merak ediyorum,bileniniz var mı:26::26:
yok canım malesef iki bebeğimi kaybettim 9 yaşında bir oğlum var Allah ona ömür versin inşallah:26:
eşime dedim ben güzellik yarışmasına katılıcam haberin olsun :)))
oda bana güzellik yarışmsından sonra mezarlık yarışmasınada katılmayı ihmal etme dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?