Kk dan baska

Her hangi bir sıkıntım,derdim olduğun da anlatacak kimsem yok.
Kk ya girince kafam dağılıyor iyi oluyor ama derdimi anlatmıyorum burda artık.

rabbım dert vermesin cok sukur.. Ama arkadaş çevremde muhabbetimin 10 yıldan az olanı yok o yüzden onlarla da paylaşabilirim

kimi kalablıklara doğar,kimi yalnızlıklara!!!ben buna kişilik den çok kaderin sebep olduğunu düşünüyorum.bakın ,cevap verenlerin kiminin dostları var,kimi yalnız...son zamanlarda benim de yakın arkadaşım yok:44:herkes kaderini yaşar!

Çoookk yakın 2 arkadaşım var. Sadece onlarla herşeyi rahatlıkla konuşup danışabiliyorum.
Rabbim eksikliklerini göstermesin

3 ablam var ama birine anlatırım sadece
Genelde anlatmayı sevmeyen bi tipim

evet arkadaşlar, gelen cevaplar doğrultusunda bir istatistik yapmak gerekirse;
arkadaşların %70'i ablası-annesine anlatıyor.
%15'i sevgilisine anlatıyor.
%10'u arkadaşlarına anlatıyor
%5'i ise anlatmaktan vazgeçmiş...
(ortak paydayı kk'de topluyoruz)

ben annemin dert dinleyecek yaşı geçtiğini düşünüyorum, mümkünse onun dertlerini dinlemek daha doğru geliyor.
maalesef kız kardeşim yok, ama abim var. onunla da rahatça konuşabilirim.
arkadaşlarımla da konuşabilirim.
eşimle de konuşabilirim.
sizlerle de konuşabilirim.
sanırım ben çok konuşuyorum...:26:
yalnız, bir noktadan sonra insan bir sorunu olduğunda ona kimin yardım edebileceğini bilmeye başlıyor. yani, her sorunumu yukarıda saydığım kişilerin hepsine anlatmıyorum

Sanki uzgun biseyini anlatırken giiden seviniyorlar gibi. Ama sevgilim öyle degil psikolojik danismanim gibi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aynen öyle canım sanki hadi kötü bişeyi olsun da sevinelim der gibi .... çok şükür erkekler bu konuda daha az kinci. InşaAllah onlar da değişmez :-/

Kesinlikle erkek arkadasim. O olmasaydı kimseye anlatmazdim içime atardim sivilce olup patlardi :)
Erkek arkadaşıma kizarsam onu sevmeyen bi kiz arkadasim var ona anlatıyorum, o beni gazliyor bu da hic iyi olmuyor :)

Ben ne ailme ne de arkdaşlarıma anlatmam gerçekten canImì sıkan şeyleri.Çünkü bugüne kadar anlattığım kimseden beklediğim gibi bir teselli almadım.Ve anlatıncada pişmanlık duyuyorum nedense...

En büyük

biraz kız kardeşime birazcıkta sevgilime anlatırım o kadar tabi onlarda tam anlamıyla bilmezler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…