yerleşmiş beynime bünyem kabul etmiyo farklı bir matbaacıyı
ajandayı anlatana kadar canım çıkacak utançtan
ne bileyim matbaacı deyince gözümün önüne beyaz atletli döşü kıllı amcalar geliyo
bu da benden bir fikir olsun size kalp bir kutunun içine 100 tane minik kartondan kalpler ve her birinin üzerinde ayrı dilde seni seviyorum yazıyorduekstadan minik cdler oluyor ya ona resimlerimizden bir slayt hazırladım fonda bu kalp seni unuturmu çalıyordu :) çok beğenmişti çok duygulanmıştı...
ne bileyim matbaacı deyince gözümün önüne beyaz atletli döşü kıllı amcalar geliyo
bu da benden bir fikir olsun size kalp bir kutunun içine 100 tane minik kartondan kalpler ve her birinin üzerinde ayrı dilde seni seviyorum yazıyorduekstadan minik cdler oluyor ya ona resimlerimizden bir slayt hazırladım fonda bu kalp seni unuturmu çalıyordu :) çok beğenmişti çok duygulanmıştı...
tatlım yokkk yokkk....bu kutuyu vermek için duygulanabilecek bir erkek bulmam lazım önce
resimlerimizin olduğu bir slayt yaptırmıştım 2sene önce, upuzun bir mektup yazmıştım yanına da ve bunu gömlekle beraber hediye etmiştim.
bana söylediği tek şey gömlek L beden mi oldu...
slaytı da 2ay sonra izledi ve yaa bu muydu o kadar izle diye ısrar ettiğin dedi
odun yaa offf
abowww bacum hakkaten hafiften odunluk var sanırımBitanede benim yanımda var sevgililer günü geliyo diyorum hıhı diyoo nolcak
allahım ya.yok cnm kıvanç tatlıtuğun matbaası varmış oraya gidelim birlikte ben götürürüm seni
abowww bacum hakkaten hafiften odunluk var sanırımBitanede benim yanımda var sevgililer günü geliyo diyorum hıhı diyoo nolcak
tatlım yokkk yokkk....bu kutuyu vermek için duygulanabilecek bir erkek bulmam lazım önce
resimlerimizin olduğu bir slayt yaptırmıştım 2sene önce, upuzun bir mektup yazmıştım yanına da ve bunu gömlekle beraber hediye etmiştim.
bana söylediği tek şey gömlek L beden mi oldu...
slaytı da 2ay sonra izledi ve yaa bu muydu o kadar izle diye ısrar ettiğin dedi
odun yaa offf
hafiften mi dedin aaa hakaret etme aşkuma o tam bi odundur
çam ağacım diye seviyorum ben onu yılbaşından beri
benimki de hiç odun değil yaw her özel günümüzü aklında tutar ben unuturum o hep beni mutlu etmek için herşey yapar.itiraf ediyim ben biraz odunum herhalde
kıvanç mı dedinnnngördüğüm en yakışıklı irkek
ama en azından senin yanındaki almış seni tatlım bu alamıyo da okulu yüzünden
hahaha ahh ahhh gelir o günlerde düğününe geliriz inşallahhe hakkını yemiyelim aldı çok şükr
tatlım benimki de hatırlar hatta her ay tanışalı şu kadar ay,gün,dk oldu şeklinde hesaplar da yapar ama duygusallık 0...
mesela yılbaşında saat almış bana. yolda yürüyoruz el ele.
bana dedi ki, sana hediye aldım elini ceketin cebine sok al hediyeni..
ben böyle kaldım tabi
acayip bir antiromantizm var herüfte anlamadım henüz
ahh ahhhsevgilim okusa beni delik deşik etcek amaa gerçekten yakışıklı be çocuk.ben sarı o sarı gerçi sarışınları sevmem pek ama o farklı bi çocuk yaw
bencede maşallahbenimki okusa direkt topuklarıma sıkar
ben de sarışın sevmem ama o adam başka bişey, allah vermiş yani maşallahhh
bencede maşallahya bişi sorcam cnm benim sevgilimin saçı dökülüyor ve bu yüzden çok üzgün.acaba bildiğiniz bişey var mı önerebilceğiniz bişey napcaz bilmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?