• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KK da yeniyim, gevezeyim, kaynaşmak istiyorum diyenlerin topiği

Evlensin ondan sonra alsın arabasını:27:

araba almıyomuş, araba alıp satıp parasını çoğaltacakmış pehhhhh :52:
ben de bekleyeyim ki adam beni istemeye gelecek:52:
geçen aralık ayında mart gibi nişan yaparız demişti para biriktirip, eee para birikti ama adam yatırım delisi oldu beni mi oyalıyo nedir ayrılasım var çok piss :27::27:

araba almıyomuş, araba alıp satıp parasını çoğaltacakmış pehhhhh :52:
ben de bekleyeyim ki adam beni istemeye gelecek:52:
geçen aralık ayında mart gibi nişan yaparız demişti para biriktirip, eee para birikti ama adam yatırım delisi oldu beni mi oyalıyo nedir ayrılasım var çok piss :27::27:

Öyle mi düşünüyorsun gerçekten:26:

ben söz nişan beklerken o yatırımdan bahsedip duruyo,para biriktirip araba alım satım işine girecekmiş offf ayrılcam bu gidişle :27::27::27:

erkekler hep böle :63: ikizler burcuydu demi oda... bu ara hepsi para muhabbeti yapıyo hayatım nedir anlamadım... bnde çok pis kızgınım bu yüzden

Öyle mi düşünüyorsun gerçekten:26:

ne düşüneceğimi bilmiyorum ki
geçen yaz evlilikten bahsedip duran adam bütün kış tek kelime etmedi bu konu hakkında
üstüne üstlük mart gibi geliriz demişti ama en az sonbahara kadar gelemez parasını yatırdı:57::57:
bilmiyorum ne yapmaya çalışıyo...
kavga da etmedik ki ayrılamıyorum o yüzden, ona belli etmicem diye göbeğim çatlıyoo :52:

kızlar siz ne yapardınız bu durumda akıl verin biraz :27::27:

erkekler hep böle :63: ikizler burcuydu demi oda... bu ara hepsi para muhabbeti yapıyo hayatım nedir anlamadım... bnde çok pis kızgınım bu yüzden

yaa sorma deli etti beni
neymiş araba alıp satacakmış
neymiş altın fiyatları haziranda tavan yapacakmış
yatırım yaparsa çok para kazanacakmış bilmem ne:57::57:
tek derdim bi söz,bi nişan tatlım yaa onu da yapmıyosa bu iliişkini ne önemi varr:52:
ikizler burcundan uzak dur demişlerdi bana zamanında ama söz dinlemedim iştee:44::44:

geçen yaz evlilikten bahsedip duran adam bütün kış tek kelime etmedi bu konu hakkında
üstüne üstlük mart gibi geliriz demişti ama en az sonbahara kadar gelemez parasını yatırdı:57::57:
kavga da etmedik ki ayrılamıyorum o yüzden, ona belli etmicem diye göbeğim çatlıyoo :52:

Ben yüzüne direk derdim herhalde vaz mı geçtin evlilikten diye:68:

aynı şeyi ben yaşadım wenarscım ilk yıl adam geberiyodu aşkından evlilik hayalleri falan havalarda hep... aradan zaman geçti aileler tanıştı bizimki bi kabuğuna çekti kendini aklın durur. bizim nişanımız aileler istedi artık 2 sene oldu diye oldu evlenme teklifine dahi vakit kalmadan. korkuyolar işler ciddiye binince şimdi daha rahatladı alıştı 1 senenin sonunda nişanlılığa...

Back