kalbinin tapusu muu off muhteşemmiş
benim odunum anlar mı ki versem acaba bu ne diye bakmasın garip garip:26::26:
ayyyyyyy pestıl ne kelıme anamm agladıııı
olsun bea istanbulu ozledım gıdıpte bı kaybolalım sevgulumle
kalbinin tapusu muu off muhteşemmiş
benim odunum anlar mı ki versem acaba bu ne diye bakmasın garip garip:26::26:
hoşgeldinn prensescimmmmm
nasılsınnn
hemen cevap verim ben sarardan cüzdan kemer takımı aldımihtiyacıda vardı hemmm oda bana rusyadan onlara özgü böle beyaz tüylü şapkalar var ya ondan getirdi bu sefer ben seçtim kendi hediyemi
hanımlaaaar ben kk yı aralık ayında keşfettim
baktım ki burada benim gibi sıcak kanlı bol bol insan var her gün girdiğim ilk site oldu burası
bazılarınızı çokk çokk sevdim
e azıcık gevezeyim de
Burası da yeni hanımların gevezelik ettiği topik olsun
çekinmeyin gelin gelin
anlamayabiliranlar kız anlamaz olurmuu..Ya çok farklı geldi bana hem özel
anlar kız anlamaz olurmuu..Ya çok farklı geldi bana hem özel
bende yeniyiimmm cnm.çok sıcakkanlı insanlar var beni de çeken o oldu.çekimi yüksek bi site.bende çok gevezeyim yaw aynı zamanda şımarııkk:)ne olcak bu halim bilmeemm
aaa o şapkalar çokk çokk güzel. sevgilin rusya da mı bi dk anlamadımm:44::44::44:
evet bende çok sewiyorum o şapkaları kuzucum. nişanlım rusyada değil izmirde ama çok sık iş seyahatleri yapıyor fuarlara falan gidiyor. geçen ay rusyadaydı ondan önce ukrayna önümüzdeki ay italyada geziyo valla hayat ona güzel
evet bende çok sewiyorum o şapkaları kuzucum. Nişanlım rusyada değil izmirde ama çok sık iş seyahatleri yapıyor fuarlara falan gidiyor. Geçen ay rusyadaydı ondan önce ukrayna önümüzdeki ay italyada geziyo valla hayat ona güzel
ohh ohh beyefendi maşallah valla en güzel yerlere gidiyormuş
seni de götürür evlenince artık ne güzel italya da el ele dolaşırsınız
gell gell çok sıcak kanlıyız bizz
hemmennn kaynaşalımm kaç yaşındasın neler yaparsın nerdensin
bizde anca antalyaya
teşekkürler cnmmm geldim zaten:)dayanamadım bu soğukta bu kadar sıcak olmanıza:)izmirdenim.20 yaşındayım üniv 2de okuyorum cnm.gezmeyi tozmayı yaşamayı çookk seviorumyarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim:)
Bizde anca antalyaya
ohh ohh beyefendi maşallah valla en güzel yerlere gidiyormuş
seni de götürür evlenince artık ne güzel italya da el ele dolaşırsınız
evet çok sıcağız yav olsun sende geldin iyi oldu =))
teşekkürler cnmmm geldim zaten:)dayanamadım bu soğukta bu kadar sıcak olmanıza:)izmirdenim.20 yaşındayım üniv 2de okuyorum cnm.gezmeyi tozmayı yaşamayı çookk seviorumyarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim:)
ayy o yanımda olsunda heryer güzel banaama balayımızı dubaide yapıcaz ona karar verdik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?