evet evliyim canım.3 çocuğum var..............................
:80::80::80::80:
aklın fıkrın yemekte aklın fıkrın yemekte:)
ikizzz ilk defa karsılasıyoruz galıba ben buraların gevezesı wanersın korkulu ruyası:):)
ay çok sağol canım.çok misafir perversin..........böyle yaparsan hep burda kalırız...................
laviniaaaaaaaa ben bugün hamur açmayı öğrendimmmmm çok mutluyum yaa çok kolaymışşş
kızlar kızlarrr hamur açabiliyorum artıkkk
laviniaaaaaaaa ben bugün hamur açmayı öğrendimmmmm çok mutluyum yaa çok kolaymışşş
Kızlar kızlarrr hamur açabiliyorum artıkkk
evet öyle canım.....................çok memnun oldum.
ikizzz ilk defa karsılasıyoruz galıba ben buraların gevezesı wanersın korkulu ruyası:):)
ben dırek sevgulumu fırına gonderıyorum hazır hamur aldırıyorum daha kolay oluyor bea wanerss yanı tavsıye ederım
ahahhahhhh
ben bebişlerden dee evlenmekten de vazgeçtimm küstüm odunuma
ellerine sağlık..................
onlar çok mayalı oluyo ne kadar ince yapsam da kalın oluyoduu
emmmmeeeeeee bugünden itibaren sizin karşınızda mantıcı baklavacı wenars duruyo ona göreee
ozaman bugece kı sarkımız yıldız tılbeden vazgectım
bosver evlılıgı gel bugece yaaaa evlılıkte neymıs hıhııııı evlenmıremm evlenmıırreemm
zaten defne joy öldu ya Allah rahmet eylesın mekanı cennet olsun cok uzuldumm yaa war ya bıaglamısım cok severdım yaa onda dırek kendımı gorurdum:2::2::2:
ooooooooooooooo ev mantısı dıyorsannn orda yok demem :)
bak anammdan bacımmdan uzak yaman ellere gıtcem pazar gunu doncem kocaelıne sevgulumde mantı yapamıo bende haciii bu gonder bı porsıyon ya
ooofffff sorma ben de ağladım çok:85::85::85:
bebişi için de çok üzüldüm daha 1.5 yaşında:85::85::85:
yaparım ben sana yafrimmmmuuuuu
buldunuz mu tatil için bir yer
evet ya bende çok üzüldüm.çokta şaşırdım.birde oğlu varmış yazık ortada kaldı annesiz büyüyecek.mekanı cennet olsun............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?