burdaki herkes gece kuşu galiba,sabah kimse yokkocasından sonra kalkan karıdan hayır gelmez kızlaaaaaaaaaar.alışın erken yatıp erken kalkmaya ilk yazan ben olduğum halde herkes kaynaşmış,ben kaçırmışım ben istanbuldan katılıyorum,20 yaşında(yani 20ye ne kaldı ki) üni.son sınıftaym,nişanlı ve mutlu bi baaağyanım.yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum bu arada diyetteyim ben,öyle pasta resmi falan görmeyeyim bi daha.45 kilo olanlar da gizli gizli yesinler lütfen
kıslar merhabalar nasılsınız
dünyaaa selammm daha yeni kendime gelebildimsabah 7de uyudum daa
ayyy ben burda dün 6çocuk isterim dedim ama az önce test ettim kendimi 1 bebiş çıktııı
Bir çocuk
Siz odaklanmayı seviyorsunuz. İlginizi, sevginizi iki ya da daha fazla çocuğa bölüştürmekte sıkıntı çekebilirsiniz. Az ve öz, en önemli hayat felsefeniz. Bir çocuğu en iyi şekilde yetiştirebilecekken daha fazlasına bu enerjiyi bölmeniz çok anlamlı değil. Nasılsa onun kardeşi de, oyun arkadaşı da, annesi ya da babası da olma enerjisine sahipsiniz. Onunla birlikte bir kez daha büyüyecek, gerektiğinde sizi çocuklaştırmasına izin vereceksiniz. Ayrıca çocuğunuz da sizin en iyi dostunuz, en yakınınız olarak yetişecek bu koşullar altında.
böyle yazıyo işteee.... ben demiştim zatiiii
selam canımmmm,kız ben gittikten sonra yazılanları okuyayım dedim bitiremedim bir türlükaçta yattınız kaçta kalktınız,birde evlenecek kızlarsınız öyle olmaz anacım kocan yattımı yatcan o kalkmadan kalkcan olmazz böyleeee
şu yüzük falı muhabbeti varya onu yap bakim kaç çocuk çıkıyor,ben yaptım bir kız bir erkek çıktıı inşallah tutarrrrrr :97:
ben uyanalı daha 2saat oldu mutlu baaağyaaann
dün gece daha çok konuşacaktık da siteyi bakıma alma bahanesiyle attılar bizi
ben de 20 yaşındayım üni 3.sınıftayım, nişansız,sözsüz öyylecene bir kızımm
slm kızlarrrr....... nbr wenars
aman ben ikiz istemem nasıl bakcam onlaraetrafımda eli alyanslı kimse yok ki
bulsam anında yapişcam eline
benim ikizlerim olsun 1i kız 1i oğlan olsunn oğlanın adı Koray, kızın adı Ece olsunnn
:92:
kız 20 yaşındayım diye bizi yemeeee,90lıyım yazmışsın,yıl 2011.yeni yıla gireli 1 değil,2 değil tam 32 gün bitti be canımbak ben 91liyim ama gururla 20 diyorum
slm kızlarrrr....... nbr wenars
aman ben ikiz istemem nasıl bakcam onlaraetrafımda eli alyanslı kimse yok ki
bulsam anında yapişcam eline
benim ikizlerim olsun 1i kız 1i oğlan olsunn oğlanın adı Koray, kızın adı Ece olsunnn
canım,hoşgeldin
aman ben ikiz istemem nasıl bakcam onlaraben kızda olsa erkekte ismini okyanus koymak istiyorum,eşim asla izin vermiyor,hatta dalga bile geçiyor yok gölet koyalım bari diye
yaaaama amaa amaaa ben temmuzluyum kiiii
niye öyle diyosun sen banaa bee bak anneme söylerimmm
ben daha 20 yim bi keremm gencim güzelimmm
ahahahah o sütyen sallayan smiley nerden çıkmış yaaa,ben onu koymamıştım ki
hadi hadiii bilinç altında neler yatıyor kim bilir
bak onun don sallayanı da var:92::92:
paçalı donu tercih etmiyorum,string ya da tanga sallayamıyo muyuz
kız o paçalı donu sallayan smiley irkek irkekkk
ama belki çok istersek Kazen bize tangalı smiley yapabilüüü
nerdensin bakim sen pasaklımm
burcun ne anlat anlattt
istanbulda yaşıyorum,burcum balık,diğer bilgileri daha önce vermiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?