KK da yeniyim, gevezeyim, kaynaşmak istiyorum diyenlerin topiği

ben uyanalı daha 2saat oldu mutlu baaağyaaann
dün gece daha çok konuşacaktık da siteyi bakıma alma bahanesiyle attılar bizi

ben de 20 yaşındayım üni 3.sınıftayım, nişansız,sözsüz öyylecene bir kızımm

dünyaaa selammm daha yeni kendime gelebildim sabah 7de uyudum daa

selam canımmmm,kız ben gittikten sonra yazılanları okuyayım dedim bitiremedim bir türlü kaçta yattınız kaçta kalktınız,birde evlenecek kızlarsınız öyle olmaz anacım kocan yattımı yatcan o kalkmadan kalkcan olmazz böyleeee

ayyy ben burda dün 6çocuk isterim dedim ama az önce test ettim kendimi 1 bebiş çıktııı

Bir çocuk
Siz odaklanmayı seviyorsunuz. İlginizi, sevginizi iki ya da daha fazla çocuğa bölüştürmekte sıkıntı çekebilirsiniz. Az ve öz, en önemli hayat felsefeniz. Bir çocuğu en iyi şekilde yetiştirebilecekken daha fazlasına bu enerjiyi bölmeniz çok anlamlı değil. Nasılsa onun kardeşi de, oyun arkadaşı da, annesi ya da babası da olma enerjisine sahipsiniz. Onunla birlikte bir kez daha büyüyecek, gerektiğinde sizi çocuklaştırmasına izin vereceksiniz. Ayrıca çocuğunuz da sizin en iyi dostunuz, en yakınınız olarak yetişecek bu koşullar altında.

böyle yazıyo işteee.... ben demiştim zatiiii

şu yüzük falı muhabbeti varya onu yap bakim kaç çocuk çıkıyor,ben yaptım bir kız bir erkek çıktıı inşallah tutarrrrrr :97:

Son düzenleme:

valla biz daha yatmayacaktık ama kk bizi attı bakım bahanesiyle

ortada koca olana kadar uyuma grevi yapmaya karar verdim

şu yüzük falı muhabbeti varya onu yap bakim kaç çocuk çıkıyor,ben yaptım bir kız bir erkek çıktıı inşallah tutarrrrrr :97:

etrafımda eli alyanslı kimse yok ki
bulsam anında yapişcam eline
benim ikizlerim olsun 1i kız 1i oğlan olsunn oğlanın adı Koray, kızın adı Ece olsunnn

:92:
kız 20 yaşındayım diye bizi yemeeee,90lıyım yazmışsın,yıl 2011.yeni yıla gireli 1 değil,2 değil tam 32 gün bitti be canım bak ben 91liyim ama gururla 20 diyorum

slm kızlarrrr....... nbr wenars

canım,hoşgeldin

benim ikizlerim olsun 1i kız 1i oğlan olsunn oğlanın adı Koray, kızın adı Ece olsunnn
aman ben ikiz istemem nasıl bakcam onlara ben kızda olsa erkekte ismini okyanus koymak istiyorum,eşim asla izin vermiyor,hatta dalga bile geçiyor yok gölet koyalım bari diye

Son düzenleme:
:92:

kız 20 yaşındayım diye bizi yemeeee,90lıyım yazmışsın,yıl 2011.yeni yıla gireli 1 değil,2 değil tam 32 gün bitti be canım bak ben 91liyim ama gururla 20 diyorum

yaaaama amaa amaaa ben temmuzluyum kiiii
niye öyle diyosun sen banaa bee bak anneme söylerimmm

ben daha 20 yim bi keremm gencim güzelimmm

slm kızlarrrr....... nbr wenars

canım,hoşgeldin

aman ben ikiz istemem nasıl bakcam onlara ben kızda olsa erkekte ismini okyanus koymak istiyorum,eşim asla izin vermiyor,hatta dalga bile geçiyor yok gölet koyalım bari diye

canım,hoşgeldin

çok güzel isim de azıcık uzun mu ki sanki
günde 15 kere minimum okyanus diye bağırsan sesin kısılır tatlımm

istanbulda yaşıyorum,burcum balık,diğer bilgileri daha önce vermiştim

evet evett nişanlı olduğunu söylemiştin hiçç kıskanmadım ben de hiççç hiççç

buradakiler hep aslan,ikizler ve başaktı ilk balığımız sen oldun valla yoksa en geveze burçlar ilan edilecektik

duygusal balık seniiii:97::97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…