iyidir canım senden naber??
bebiş nasıl?
pardon yaa ekmek almaya felan gitim de... ee neler konuştunuz ben yokken...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyidir canım senden naber??
bebiş nasıl?
evet evett nişanlı olduğunu söylemiştin hiçç kıskanmadım ben de hiççç hiççç
buradakiler hep aslan,ikizler ve başaktı ilk balığımız sen oldun valla yoksa en geveze burçlar ilan edilecektik
duygusal balık seniiii:97::97:
pardon yaa ekmek almaya felan gitim de... ee neler konuştunuz ben yokken...
sorma yaaa,yine bi ağlama krizinin eşiğindeyim![]()
senin görmediğin bişey konuşmadık canım zaten daha herkes yeni uyanıyodur pasaklım var bi tekk:2:
aaa neyin var tatlımm nişanlınla mı ilgiliağlama ama kıyamamm
burda anlatabileceğim bişey değil![]()
iyi bakalım ee sen nasılsın bakalım. ben de bugün uyanamadım yaa benmki normal diil ama... inş hasta elan olmam uyanamadım bugün. şimdi de bi kahve yaptım sertinden.. ya psikolojik belki de. oturamıom normalde bi türlü. bari uyuyayım demiştir heralde bilinçaltım![]()
yaaa kızlar bugün bi uyandım boğazım ağrıyor...ama öyle böyle değil, hapşuruk, öksürük falan kötüyüm bayaa :2::2::2:
keçi gribi mi ne varmış anammm ondan olmuş olmiyimmmm![]()
senin bebiş nasıl izin verdi de uyudun bu kadar
demek ki çok yorgun düşmüşsün canım arada bir mola vermek lazımm demii![]()
oğlumla beraber uyudum zaten yaa.... sabah ve öğleden sonra 2 kera uyuyo. ben de onunla beraber uyudum hep :S
ne güzel oğluşunun miss kokusuyla sarılıp uyumuşsun ohhh![]()
aynen cnm yaa o çok gzldi. zatan var ya uykum olmasa bile onunla yatınca uykum gelio hemen. kokusundan mıdır nedir. ayy çok gzl bişi onu koklamak yaa. anneye çocuğunun kokusu cennet kokusuymuş zaten..
benim kadar doğuma karşı olan bir insan burda bebiş muhabbeti yapıyor yaa
bu kadınlar insanı yoldan çıkarır vallaa![]()
valla cnm ben istemiodum bebek. daha doğrusu erken diodum. eşim çok istediği için oldu braz da. bana sorarsan çookk zor çocuk bakmak. ama nasıl bişi bilio musun. hani diolar ya evlenince çamaşır ütü temzilik vs vs... buna rağmen evlenmek isitosun. neden seviosun.... çocuk da öle bişi işte. şimdi istemezsin. hatta bana sorarsan çookk zor biş bakımı vs. ama olduktan sonra da iyiki var diosun. bütün zorluklarına rağmen. işte öle bişi çocuk...
cnm ben kalkıorum ütü yapıcam da...![]()
benim istememe nedenim; ablam ben 8yaşındaydım doğum yaptı ve tabi çocuk bakmaktan anlamıyordu. yeğenim nerdeyse hergün bizdeydi. annemle beraber yeğenime baka baka canım çıkmıştı. sonra ablam 2tane daha doğurdu. onlara da ben baktım sayılır
yani anne diyordu büyük yeğenim bir ara hatta bana
o yüzden çoooook zor bişey olduğunu biliyorum ama çok da tatlılar yaaa
bir de kadınlar bir süre sonra içlerinde karşı konulmaz bir bebek isteği hissediyorlarmış doğru mu ki:44:
çooook kolay gelsinn tatlımm![]()