KK da yeniyim, gevezeyim, kaynaşmak istiyorum diyenlerin topiği

hemen evlenmek ve bebiş istiyorum :D

kimimiz asker yolu gözlicek kimimizinki türklerin uzayın çıkmasını bekliyo kimimiz nişanlamıyo ne çok derdimiz varmış :D

hemen evlen ama bebiş işni bayaa bi düşün derim. bak biraz düşün demiorum bayaa bi düşün. eheheheh

aminnnnn.... siz de çoookk mutlu olun inş. bi tüyo verim mi evlilikle nişanla felan ilgili. hiçbişeye ailenizi karıştırmayın. başta konuşun halledin. herşeyi biz kendimiz yapmak istioruz diin öle de yapın ama arada böle fikirlerini alırmış gibi danışırmış gibi yapın ama siz kendi kararınızı uygulayın cnm. o zmn çookk mutlu olursunuz Allah'ın izniyle :)))

inşallah öyle yapmayı düşünüyoruz biz de. sevdiceğimin ailesi kuruş yardım etmez ama babası her şeye karışacak eminim. baştan konusurum artık o günler bi gelse:69:

ayyy yavrum mesajını romantik romantik okurken, son cümlede bastım kahkahayı:1::1:gülme lann:1::1:

evet abuk subuk konuşunca uykusunda duyuyorum gülüyorum uyanıyo gülme laan dio utanıyo konuşuyo die ehehehee konuşma lan dio agrasif yaaptığımda ama a a a a a lan değişine kurban olurum onun beeeeeeen eheheeheh:1::1::27::27:

evet abuk subuk konuşunca uykusunda duyuyorum gülüyorum uyanıyo gülme laan dio utanıyo konuşuyo die ehehehee konuşma lan dio agrasif yaaptığımda ama a a a a a lan değişine kurban olurum onun beeeeeeen eheheeheh:1::1::27::27:

ayy çoooooook tatlısınızzz:69:
çifte kumrular siziii:69:
ilk burda duyurcaz evlilik teklifi gelirse ona göreee

benimki de arada komuşur öle ama ben sölemiorum konuştuğunu. horladığını bile inkar edio konuşuon desem ne der kimbilir eheheh :60::60:

benimki de arada komuşur öle ama ben sölemiorum konuştuğunu. horladığını bile inkar edio konuşuon desem ne der kimbilir eheheh :60::60:

ehehehe ben sölüorum utanıo soraa ama şirin oluyolar biz msnde konuşurken camda uyuyoo ve horultu sesi odamda yankılanıyooo sora annesi gelio kafasına wura wura kaldırıyo onu bide camdan beni kesiyo karıı ehehehhe bnde suratına kapatıyom camı puhahahaha:27::27::27::27:

burdaki herkes gece kuşu galiba,sabah kimse yok:61: kocasından sonra kalkan karıdan hayır gelmez kızlaaaaaaaaaar.alışın erken yatıp erken kalkmaya:1: ilk yazan ben olduğum halde herkes kaynaşmış,ben kaçırmışım:25: ben istanbuldan katılıyorum,20 yaşında(yani 20ye ne kaldı ki) :10: üni.son sınıftaym,nişanlı ve mutlu bi baaağyanım.yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum:9: bu arada diyetteyim ben,öyle pasta resmi falan görmeyeyim bi daha.45 kilo olanlar da gizli gizli yesinler lütfen:20::34:

Son düzenleme:
dün bi gittim bi daha geldim bi baktım :53: o da ne :90: bi gecede 45 sayfa çene çalmışsınız gevezeliğinde bu kadarı gaaaariiiiiiii :1: :4:

tabiki de :90: maşallah diyelim :nazar: hadi kızlar çenenize kuvvet :1: nerdesiniz bee :57:

Back