KK da yeniyim, gevezeyim, kaynaşmak istiyorum diyenlerin topiği

denizbatında haklı çocukta haklı :) kim sevdiğini zorda bırakmak ister ki sanırım istediği evlenince seni rahat ettirmek yoksa bu kadar düşünür mü parayı falan filan fişmanı :D

öyle valla diyor ki sen iş bulmasan da olur. ama ben erkeğim, evi geçindirmem lazım.
zaten kendisi az önce mesaj yazmış görüşemiyoruz kafayı yicem diye:59:
o üzülmesin de ben beklerim sorun değil:69::69:

söz olunca da acele ediolar cnm. ben de öle düşünmüştüm. biz tanıştıktan 2 ay sonra söz yaptık rahat görüşek die.. annem hastaydı felan ona rağmen 1,5 snelik nişanlılık bile göze bayıodu bazen. utanmasa millet annem öldükten sonra bile hemen düğün yapın dicekti... gerçi babam ayı dolmadan evlendi getirdi bi kadın. millet beni mi ayıplıcak.. :59::59::59:

yaa üzülme canım benimm:59::59:kıyamam ben sana...erkekler böyle işte malesef ki böyle:47:

denizbatında haklı çocukta haklı :) kim sevdiğini zorda bırakmak ister ki sanırım istediği evlenince seni rahat ettirmek yoksa bu kadar düşünür mü parayı falan filan fişmanı :D

ben eşime geçengün çok asçma bi soru sordum ama gzl cevap aldım. dedim keşke hayatında biz olmasaydık. daha rahat eerdin bak şimdi. çok çalışıon o kadar para harcıon bize. bekar olsan yer içer gezer tozardın. şimdi aysonunu düşünüoz dedim. siz olmasanız neden o kadar çalışıyım ki dedi. çok hoşuma gitti tabii :))) :66::66: :7::7:

bebeğimmmmmmmmmm benim inşallah hepimiz mutlu olalımm ayy ayyyy sen pozitiflik saçıyosunnn cnıımmmm yaaaaaaa inş sewgilinin bütün sorunları hallolur müthiş bi ewlililk tklifiyle patlatırsınız bombayı:61:

yaaaa hepimiz evlenelim çookkkk çoookkk mutlu olalımmmm
her gece sevdiğimizle uyuyalımmmm
inşallah inşallah inşallahhhhhhhhhh canım benimmmmm:54::54:

öyle valla diyor ki sen iş bulmasan da olur. ama ben erkeğim, evi geçindirmem lazım.
zaten kendisi az önce mesaj yazmış görüşemiyoruz kafayı yicem diye:59:
o üzülmesin de ben beklerim sorun değil:69::69:

ayy kıyamam ben size :69: ben aşkuşumu çok özledim şimdi bukadar konuşmadan sonra :43:

ben eşime geçengün çok asçma bi soru sordum ama gzl cevap aldım. dedim keşke hayatında biz olmasaydık. daha rahat eerdin bak şimdi. çok çalışıon o kadar para harcıon bize. bekar olsan yer içer gezer tozardın. şimdi aysonunu düşünüoz dedim. siz olmasanız neden o kadar çalışıyım ki dedi. çok hoşuma gitti tabii :))) :66::66: :7::7:

böyle ufacık bir söz bile insanı çook mutlu etmeye yetiyor yaa:69:
maşallah size maşallah maşallah:nazar::nazar:
darısı da benim başıma inşallahhh:1::1:

yaaaa hepimiz evlenelim çookkkk çoookkk mutlu olalımmmm
her gece sevdiğimizle uyuyalımmmm
inşallah inşallah inşallahhhhhhhhhh canım benimmmmm:54::54:

ayy en güzeli de bu bilio musun. günün o kadar yorgunluğundan sonra giriorum yatağa.. kocam sarılıo bana.. ohh müsler gibi.. sıcacıkk. bütün yorgunlık dert keder bitio. sonra sabaha karşı oğlum gelio o da aramıza girip yatıo. bi de onun kukusu.. :66::66::66:

ayy kıyamam ben size :69: ben aşkuşumu çok özledim şimdi bukadar konuşmadan sonra :43:

ben de çok özledimmm son 1aydır sadece 6saat gördüm yüzünü:85::85::85::85:
nişan parası biriktirecekti ama ailesine vermek zorunda kaldı parayı:85::85:nişanlanamıyoruz onların yüzünden

ayy en güzeli de bu bilio musun. günün o kadar yorgunluğundan sonra giriorum yatağa.. kocam sarılıo bana.. ohh müsler gibi.. sıcacıkk. bütün yorgunlık dert keder bitio. sonra sabaha karşı oğlum gelio o da aramıza girip yatıo. bi de onun kukusu.. :66::66::66:

özendir sen özendir :1: ahh ahh biz de iç geçirip oturalım burda böyle:27:

amanda amannnn nasıll imrenirimmm yaaaaaaa aşkımla uyumak çoook huzurlu:59: ben onun yanında çok mutluyum bnim yuvadan uçma zamanım glmiş o bni korur ömür boyu sever sayar ohooooffff ohoooofff şimdi yanıbaşında ona sarılıp uyuyo olaydııımmmm oda uykusunda konuşsaydıda bende gülseydim oda bana gülme lan deseydiii keşkeeeeemmm aaayyy aayyy:40::40:

aslında öle bişy olsa müthiş olur haaaaa en azından sewgililler gününün doğruluğu ispatlanmış olur rahat rahat uyurum :27::27::27::27:

sen yine rahat rahat uyu:54:
içimizde evliliğe en yakın olan sensin. hiç bir engeliniz yok ne kadar güzell.
inşallah yakında teklifini de alacaksın ohh mis gibi gelin ederiz seni burdann:71:

böyle ufacık bir söz bile insanı çook mutlu etmeye yetiyor yaa:69:
maşallah size maşallah maşallah:nazar::nazar:
darısı da benim başıma inşallahhh:1::1:

aminnnnn.... siz de çoookk mutlu olun inş. bi tüyo verim mi evlilikle nişanla felan ilgili. hiçbişeye ailenizi karıştırmayın. başta konuşun halledin. herşeyi biz kendimiz yapmak istioruz diin öle de yapın ama arada böle fikirlerini alırmış gibi danışırmış gibi yapın ama siz kendi kararınızı uygulayın cnm. o zmn çookk mutlu olursunuz Allah'ın izniyle :)))

hemen evlenmek ve bebiş istiyorum :D

ben de çok özledimmm son 1aydır sadece 6saat gördüm yüzünü
nişan parası biriktirecekti ama ailesine vermek zorunda kaldı parayınişanlanamıyoruz onların yüzünden

kimimiz asker yolu gözlicek kimimizinki türklerin uzayın çıkmasını bekliyo kimimiz nişanlamıyo ne çok derdimiz varmış :D

amanda amannnn nasıll imrenirimmm yaaaaaaa aşkımla uyumak çoook huzurlu:59: ben onun yanında çok mutluyum bnim yuvadan uçma zamanım glmiş o bni korur ömür boyu sever sayar ohooooffff ohoooofff şimdi yanıbaşında ona sarılıp uyuyo olaydııımmmm oda uykusunda konuşsaydıda bende gülseydim oda bana gülme lan deseydiii keşkeeeeemmm aaayyy aayyy:40::40:

ayyy yavrum mesajını romantik romantik okurken, son cümlede bastım kahkahayı:1::1:gülme lann:1::1:

sen yine rahat rahat uyu:54:
içimizde evliliğe en yakın olan sensin. hiç bir engeliniz yok ne kadar güzell.
inşallah yakında teklifini de alacaksın ohh mis gibi gelin ederiz seni burdann:71:

ayy edermiyiz bni gelinn giyermiyim bende o gelinliği sanki hiç giyemicekmişim gibi geliooo bana shadow sanada ölee geliyomuyduu yaaa:1:

Back