hemen evlenmek ve bebiş istiyorum
kimimiz asker yolu gözlicek kimimizinki türklerin uzayın çıkmasını bekliyo kimimiz nişanlamıyo ne çok derdimiz varmış
aminnnnn.... siz de çoookk mutlu olun inş. bi tüyo verim mi evlilikle nişanla felan ilgili. hiçbişeye ailenizi karıştırmayın. başta konuşun halledin. herşeyi biz kendimiz yapmak istioruz diin öle de yapın ama arada böle fikirlerini alırmış gibi danışırmış gibi yapın ama siz kendi kararınızı uygulayın cnm. o zmn çookk mutlu olursunuz Allah'ın izniyle :)))
ayyy yavrum mesajını romantik romantik okurken, son cümlede bastım kahkahayıgülme lann
ayy edermiyiz bni gelinn giyermiyim bende o gelinliği sanki hiç giyemicekmişim gibi geliooo bana shadow sanada ölee geliyomuyduu yaaa
hemen evlen ama bebiş işni bayaa bi düşün derim. bak biraz düşün demiorum bayaa bi düşün. eheheheh
evet abuk subuk konuşunca uykusunda duyuyorum gülüyorum uyanıyo gülme laan dio utanıyo konuşuyo die ehehehee konuşma lan dio agrasif yaaptığımda ama a a a a a lan değişine kurban olurum onun beeeeeeen eheheeheh
evet abuk subuk konuşunca uykusunda duyuyorum gülüyorum uyanıyo gülme laan dio utanıyo konuşuyo die ehehehee konuşma lan dio agrasif yaaptığımda ama a a a a a lan değişine kurban olurum onun beeeeeeen eheheeheh
heralde cnm giyiceksin inş yani. burda çeyizim, yeni gelin evim diye topikler açtığını görüceez inş
mesela ne kadar baya bi düşünim
ayyy açmammmıııı ben sizee topiiikkk yıkadığım çamaşırlar aldığım tozlar kaynanama gidiş topikleri bileeem açarım wallaaaaaa
benimki de arada komuşur öle ama ben sölemiorum konuştuğunu. horladığını bile inkar edio konuşuon desem ne der kimbilir eheheh
hoşgeldin canım
valla içimden gelenleri yazdım var mı benim gibi gevezeler diye
ilk gelen sensin bu çiçekler sana
Eki Görüntüle 135869
dün bi gittim bi daha geldim bi baktımo da ne :90: bi gecede 45 sayfa çene çalmışsınız gevezeliğinde bu kadarı gaaaariiiiiiii
tabiki de :90: maşallah diyelimhadi kızlar çenenize kuvvet nerdesiniz bee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?