KK da yeniyim, gevezeyim, kaynaşmak istiyorum diyenlerin topiği

aynen öle cnm. bazen düşünüorum bekar kalaydım da bu kadar bağlanmayaydım diye. sonra da yok yaa onlar olmadan da bomboş bir hayatım varmış diorum. ben razıyım eve kapanmaya da.. yeterki onların kokusu eksik olmasın üzerimden :)) :16::16::16:[/QUOTE]

annneeeeaammm yerim senin temiz duygularınııı beeeen:69: canımmmm bnimmm allah ömür boyu mutluluğunu daim etsin inşallah hep birbirinizin kokusuyla mutlu mutlu yaşayın allah bizede inşallah nasib eder :69:

bende bebıle ugrasıyorum ıste ne olsun kendı cızımımzı yapıp verdıgınız ev kendı arazınızemı oluyo anlamdım ben bu olayı yada vıılla turu teklı ev mı yapılıyo da kendınız verebılıosunuz ben sadece daha yenı yapılan evlerın bı kac noktasına mudahele edıebılgını bılyodum demek senın dedgın gıbıde varmıs

yok cnm sitede. öle çookk büyük değişiklikler değil zaten. şöle anlatıyım. adamdan ben projenin çizimini almıştım. inşaat halinde olduğu için daha bikaç değişiklik yapmak istediğimi söledim adama. işte salonla mutfak arasına pencere ve sabit masa koydurucam, salona spot yaptırıcam, salonla hol arasına cam tuğla ördürücem vs vs bikaç değişiklik. adam da duvarlar örülmeden hatırlatmamaı söledi ki değişikliklei hemen uygulasınlar. sonradan duvarlar kırılmasın die. zaten ev şimdiki evime de yakın. gidip arada bakıorum. adama da öle haber vericem işte şöle yapın die. sorun çıkarmıo ama şükür.

aynen öle cnm. bazen düşünüorum bekar kalaydım da bu kadar bağlanmayaydım diye. sonra da yok yaa onlar olmadan da bomboş bir hayatım varmış diorum. ben razıyım eve kapanmaya da.. yeterki onların kokusu eksik olmasın üzerimden :)) :16::16::16:

işte sen böyle konuşuncaa benim bütünn akli melekelerim beni terkediyorr:27:
sevdiğimin kokusuyla uyumayı nasip etsin bana da inşallah Allahımm:69::69:

bende bebıle ugrasıyorum ıste ne olsun kendı cızımımzı yapıp verdıgınız ev kendı arazınızemı oluyo anlamdım ben bu olayı yada vıılla turu teklı ev mı yapılıyo da kendınız verebılıosunuz ben sadece daha yenı yapılan evlerın bı kac noktasına mudahele edıebılgını bılyodum demek senın dedgın gıbıde varmıs

sen benm çizimlere bakmıştın di mi...

valla yaa bunlar benim aklımı karıştırıyorlar böyle evlilik, bebiş, yemek yapmak, çamaşır yıkamak falan derken:1:

hayatın gerçekleri işte canım bunlar...evlilik baba evi gibi olmuyo :(( ama işte evlenmeden de olmuyo :1:nasıl olacak bende anlamadım:27:
Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın en önemlisi bu

olcaazzz çok mutlu olcazzz iyi düşün iyi olsunn:71:
zaten sevdiceklerimiz yarın evlenme teklifi etmez bence:27:
daha çooook var:52:

yaa aslında bnim erkek arkadaşım 30 yaşında fabrika müdürü falan babası kötürüm adam mürvet görmek istiyomuş anneside istiyomuş bizimki neyi bekliyo anlamadım benim dnamı tam anlamıyla çözmeyi bekliyo glb da benim kodum bozuk napsakki:52::52::52:

yaa aslında bnim erkek arkadaşım 30 yaşında fabrika müdürü falan babası kötürüm adam mürvet görmek istiyomuş anneside istiyomuş bizimki neyi bekliyo anlamadım benim dnamı tam anlamıyla çözmeyi bekliyo glb da benim kodum bozuk napsakki:52::52::52:

yorumsuzum :52: ama bozuk olan kodlarını baştan yazabiliriz :D

aynen öle cnm. bazen düşünüorum bekar kalaydım da bu kadar bağlanmayaydım diye. sonra da yok yaa onlar olmadan da bomboş bir hayatım varmış diorum. ben razıyım eve kapanmaya da.. yeterki onların kokusu eksik olmasın üzerimden :)) :16::16::16:

annneeeeaammm yerim senin temiz duygularınııı beeeen:69: canımmmm bnimmm allah ömür boyu mutluluğunu daim etsin inşallah hep birbirinizin kokusuyla mutlu mutlu yaşayın allah bizede inşallah nasib eder :69:[/QUOTE]

aminnnn daha iyileri sizlere inş.....

hayatın gerçekleri işte canım bunlar...evlilik baba evi gibi olmuyo :(( ama işte evlenmeden de olmuyo :1:nasıl olacak bende anlamadım:27:
Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın en önemlisi bu
inşallah herşey hayırlısıyla olsun...benim annem zaten okul bitmeden beni vermez:1:e alan da yok zaten:1:

seninki Türklerin uzaya çıkmasını bekliyor galiba:1:
bütün herşey tamam ama teklif yok ilginç:26:sevgililer gününde sürpriz bir teklif gelmesin sakınnn

seninki Türklerin uzaya çıkmasını bekliyor galiba:1:
bütün herşey tamam ama teklif yok ilginç:26:sevgililer gününde sürpriz bir teklif gelmesin sakınnn[/QUOTE]

amaaaan tanrım ağzın bal yemeliii ayy nerelere gitseeem heycanlandımmmmmm inş inş öle bişy wardır şak die bi yüzük ewlen bnimle falan düşüp bayılırım ben yaaaaaa oofff çok hycnlııı inş öle bişy olurrr bk bak nasıl umutlandırdı bniiiii:69::69::69::69::69::69::69::69::69::69:

Kızlar bıız esımle tanıtıktan 4 ay sonra evlendık buyuk ask dıyelım o evlenmek ıstedı hemen yanı o kız ben erkek konumundaydım ama ıcten ıce ıstıydum da bellı etmıyodum zaten bellı etmemmede gerek kalmadı ee 4 ay cok kısa bı zaman bellı edıcek zamanım olmadı zuahahha

Back