ayy benimki tüysüz baya
kızz olayı kıl,tüy boyutuna da taşıdın, ev kadını olma konusndan sonra
allah seni ne etmesinn
seninki Türklerin uzaya çıkmasını bekliyor galiba
bütün herşey tamam ama teklif yok ilginç:26:sevgililer gününde sürpriz bir teklif gelmesin sakınnn
Kızlar bıız esımle tanıtıktan 4 ay sonra evlendık buyuk ask dıyelım o evlenmek ıstedı hemen yanı o kız ben erkek konumundaydım ama ıcten ıce ıstıydum da bellı etmıyodum zaten bellı etmemmede gerek kalmadı ee 4 ay cok kısa bı zaman bellı edıcek zamanım olmadı zuahahha
tamam buyur getirdim nerden başlıyoruz
bizim 28 ay oldu ama okul var, iş yok engel çokk... ben belli etsem de adam anlamamazlıktan geliyor bu yüzden
sen benm çizimlere bakmıştın di mi...
bizim 28 ay oldu ama okul var, iş yok engel çokk... ben belli etsem de adam anlamamazlıktan geliyor bu yüzden
ediyor etmez olur mu..bir keresinde düğün masraf listesi bile çıkarttıama yinede anlamamazlığa vursada o da istediğini belli ediyodur canım okadar da şey değildir yani
boşveerrr. geç olsun güç olmasın cnm. benim arkadaşlarım var 5 sene sonra evlenen başka arkadaşlarım da var 1 ay sonra evlenen. sonuç=aynı...
Allah mutluluk huzur versin de öenmli olan o. zaten öle aceleye de gerke yok bence. bü düzeninizi kurun da sonra aman nasıl geçinicee derdinden birbirinize zaman ayıramazsınız. en iyisi düzen kurup sonra düşünmek evliliği... yaş kaçtı bu arada...
bizim 28 ay oldu ama okul var, iş yok engel çokk... Ben belli etsem de adam anlamamazlıktan geliyor bu yüzden
şaka maka kader kısmet ben kadere inanıyorum ve hayatımda yaşıma rağmen öle şeyler yaşadımki olmaz dediklerim oldu kesin dediklerim kofti çıktı birazda şansa bırakmak lazımmm inş allah gönlümüze göre verir ama sabır göstermedende hiç bi güzel şey elde edilmez ama bniim sabrım kalmadııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı
üzülme sennn sevgililer gününde teklif gelecek inşallah az kaldı bekleee
kızlar yanlı anlamayında engeller bahaene bana gore karsındakı erkek egerkı gercektende ıstıyoa senınle bır an once evlenmyeı hemen evlenmek ıstegını bellı eder kı benımkı hemen bellı etmıtı bız kendı aramaızda tanıtıktan 15 gun onra ımam nıkahı yaptık ve 4 ay sonrada evlendık gızlı nıkahla aılemeızden habersız evlendık o kadar aıktık yanı gozumuz hıcbısıyı gormuyo bızım sonra barıstık aılemızle tabı gızlı evlenmek dogru bısı demıyorum aksıne kotu bısı bı anne baba ıcın ama evlenmek ısteyen ınan herturlu evlenır demek ıstegım o yetrkı coooookk fazla ask olsun ve bırbırınsız kalınca nefes alamıcak duruma gelınsın
ayy öle bişy olsun dile benden ne dilerseeeennn yaaaaaaaaaaaaaaaa
üzülme sennn sevgililer gününde teklif gelecek inşallah az kaldı bekleee
aşığız ama ne bileyim valla o herşeyde o kadar mantıklı davranıyor ki:26:
düşünmeden ayağını kaldırıp adım dahi atmaz:26:
bir de parayı çok sorun ediyor.babası kuruş daha vermiyor daha aksine devamlı para istiyor çocuktan
garantili bir işim olmadan evlenemem diyor bilmiyorum :44::44:
ediyor etmez olur mu..bir keresinde düğün masraf listesi bile çıkarttıannesine de nişanlanmak istiyorum demiş kıyamamm
benim acelem yok aslında evlilik için. ben anneme söylemek istiyorum ama annem söz ya da nişan yapın der hemen, o yüzden söyleyemiyorum. bir söz yapsak ben de rahat edeceğimben 20 yaşındayım sevgilim 26 yaşında.
wenars yoksa sen sevgilimmisin yaaaaa omusun sen tiyomu weriyon burdan banaaa bu bi işaretmi gece gece şaftım kaydı
sen mutlu ol daha ne dilerim minnak melekimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?