KK da yeniyim, gevezeyim, kaynaşmak istiyorum diyenlerin topiği

amann ne 6 sı.kafayı yerim heraldee..bitane olsun kafii

bende 1 tane var dunyaya bedel hıperaktıflıgıde gecmıs durumda superaktıff 6 tane olsa herhalde ruh ve sınırhastalıkları hastanesınde olmustum kesınn cocuk demek sabır demek sen dusunmuyormusun cocuk yapamayı

Canım borcu takma kafan ikinizde girer bir işe ödersiniz biz mezun olduk evlendik eşimin işi hazırdı üstelik eşimin ailesi hiç destek olmadı her şeyimizi kendmizi aldık bunlara takılıpta üzme kendini borç ödenir bütçenize göre düğün yaparsınız arada sevgi saygı olduktan sonra hepsi aşılır

bende 1 tane var dunyaya bedel hıperaktıflıgıde gecmıs durumda superaktıff 6 tane olsa herhalde ruh ve sınırhastalıkları hastanesınde olmustum kesınn cocuk demek sabır demek sen dusunmuyormusun cocuk yapamayı

Düşünüyorum bu yıl cnm 2 senemiz dolucak bitane olsun artık

bu sohbetten sonra bebıslı ruyalar denır galıba

ben 20 yaşındayım ama artık ewlenmek istiyorum yaa çocuğum olsun bakayım kocama yemek yapayım evimi temizliyim kaynanama gidiyim ne biliyimmmm ayyyyyyy bi yatak odam olsun mesela aşkımın çamaşırlarını ben yıkıyim çekmecelerini ben düzenliyimmm ne kadr cci duruyo düşününceeee

büyük konuşsam başıma gelir mi acabaaagelsin diye büyük konuşmaya da razıyım

lavinia ne zaman çeyiz topiklerine gitcez biz oyy başımı hangi taslara vursamm

Sakın büyük konuşma büyük konuştuklarımın hepsi geldi başıma

iyi gecelerrrrr yine gell özletme

büyük konuşsam başıma gelir mi acabaaagelsin diye büyük konuşmaya da razıyım

lavinia ne zaman çeyiz topiklerine gitcez biz oyy başımı hangi taslara vursamm

soyle bı bız kendmıze bı kafa ındırımı yapsak 2 seneden asagısı kurtarmaz

Kaynanaya gitmeyi bile düşünmüşsün oyy

evet düşününce çok cici ama çamaşır makinesi yıkasa sen yorulma yemek temizlik filan yaparsın

azıcık daha anlatsan evliliktan soğuyacaktım kızzz
sen de en kötü şeyleri istiyormuşsun
yemek yapmak,çamaşır yıkamak, kaynana falan

canım bız hayal boyutunu astık yanı elımızden gelse sımdık nıkah memuru bulacaz wanerssle

Peki çok zorluk çektiniz mi canım ? ne biliyim hani kimse yardım etmeyince bir düğün nereden baksan 50 milyara patlıyor nasıl başettiniz neler yaptınız nelerden kaçındınız ? biz çok iyi anlaşıyoruz maaşallah Rabbim sizinkini de bozmasın. ama aklıma hep bunlar takılıyor. kredi çekip ödemeye kalksak başedemeyiz. Siz nasıl başettiniz ? Bu arada benim ki Mühendis , ben de işletmeciyim. Benim banka da işim hazır. Onunda hazır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…