• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KK da yeniyim, gevezeyim, kaynaşmak istiyorum diyenlerin topiği

ıyı geceler canım umarım oglun tez zamanda ıyılesır allah acıl sıfalar versın
teşekkürler canım arkadaşım umarım tez zamanda sevgilisi olmayan sevgili bulur,sözlü ve nişanlı olan evlenir.evlenen ve bebek isteyenler bebeğe kavuşur herkesin gönlüne göre versin rabbim.hala kalkıcam kalkamıyorum :27:

teşekkür ederim hoşbulduk, aa bilsem söyler miydim hiç bi okudum nişanlıyım evliyim filan diyince arkadaşlar dedim bende sözlü olduğumu söyliyeyim, darısı sizlerin başına diyim ozaman :24:

ayy yazık yaa atma atma tamam =)) ozaman sende arkasına atla doğru nikah masasına koştursunn
o adayı kaçırmamak için uğraşıyo hayatta atmaz:1:
İnş cnmmm ciciş ciciş tokalar fln aldıkmı oohh =)))
ayy böyle bukle bukle saçları falan olsaa ne tatlı olur, ben coştum bu geceee:emir_bebek:
slm kızlar
bi geveze daha geldi aranıza :64::64:
hoş geldin canımmmm:71: kaç yaşındasın evli misin
Kaç yaşındasın canım aday var galiba:23:

TEz zamanda kavuşursunuz inşallah:38:

aday var evet ama malesef daha 2senemiz var en az.
evlenmek istiyorum 6tane bebiş istiyorum dicem bakalım belki harekete geçer:1:

Cnm kısmetin bekliyodur bir yerlerdee...Ayy inşş hamiş olmaktan başka bi dileğim yokk :49: Anne olmalıyım artıkkkkk

Ayyy inşaallah peliss inşaallahhh:61: Hamiş hamiş gezersin ortalıkta ne güzell yaaaa :emir_bebek: ciciş ciciş elbiseler alırsın oynarsın ... ayyyy inşaallah olurr:61:

teşekkürler canım arkadaşım umarım tez zamanda sevgilisi olmayan sevgili bulur,sözlü ve nişanlı olan evlenir.evlenen ve bebek isteyenler bebeğe kavuşur herkesin gönlüne göre versin rabbim.hala kalkıcam kalkamıyorum :27:

kalk sen kalk cocugun daha onemlı gıt ustunu degıstır canım hadı ıyı gecelr sana

26 normal olsun neden beklemen mi gerek

yaa normal de ama beklemek zor gelıyo okuyoruz ıkımızde ancak yanı okul askerlık felan derken kafadan 4 yıl ya evlılık degıl aslında tum ıstek yanı suanda huzurlusun ve o huzuru evındede hayal edınce ınsanın evlenesı gelıyo

teşekkür ederim hoşbulduk, aa bilsem söyler miydim hiç bi okudum nişanlıyım evliyim filan diyince arkadaşlar dedim bende sözlü olduğumu söyliyeyim, darısı sizlerin başına diyim ozaman :24:

darısı başıma darısı başımaaa:1:
lavinia ile bir sözlensek, nişanlansak o da yeterdi ahh ahhh :84:

yaa normal de ama beklemek zor gelıyo okuyoruz ıkımızde ancak yanı okul askerlık felan derken kafadan 4 yıl ya evlılık degıl aslında tum ıstek yanı suanda huzurlusun ve o huzuru evındede hayal edınce ınsanın evlenesı gelıyo

Benimkide daha gitmedi askere biz evlendik:86:
Asker yolu beklicem daha allahtan kısa dönem:43:

Back