• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KK da yeniyim, gevezeyim, kaynaşmak istiyorum diyenlerin topiği

ablam ben küçükken bana hep kızardı, her lafa atlıyorum diye:1:
şimdi kendi kızı maşallah hiç bir laftan eksik kalmıyor:1::1:

annemde bi arkadaşına çok kızarmış bir lafı yapana kadar çok tekrarlıyo diye bana diyo ona kızıyodum sen aynı oldun geldim başıma diye :9:

azıcık daha anlatsan evliliktan soğuyacaktım kızzz:1:
sen de en kötü şeyleri istiyormuşsun:1::1:
yemek yapmak,çamaşır yıkamak, kaynana falan:1:

kaynanaya gideyim geleyimde öteki gelinlerini sewmesin en çok beni sevsin diyee ew işleri yapayım ki kocam beni çalıştırmasın ehehehe ew kadını olayım yatayım bütün gün :23::23:

Bende çıkıyorum kızlar. sohbetinize doyum olmaz. Yine gelirim inşaallah. Hepiniz çok çok öpüyorum. aşkla kalın. O'na emanetsiniz :)

bana kalsa hemen :D ama askere gitcek aşkum bi iki üç sene olur heralde :5:
ayy kıyamam asker yolu mu bekleyeceksin:59: askerden gelir gelmez yaparsınız düğünü ama o özlemle:69:
sen en ıyısı topıkten bı nıkah memuru bul hemen gece gece nıkahı kıydır bu gazla

ben aslında gayet sakin bir şekilde topik açmıştım ama lavinia içimdeki evlilik canavarını uyandırdı:1:

kaynanaya gideyim geleyimde öteki gelinlerini sewmesin en çok beni sevsin diyee ew işleri yapayım ki kocam beni çalıştırmasın ehehehe ew kadını olayım yatayım bütün gün :23::23:
hahahhh:60::60::60: çok fenasın sennnn:1::1:
tüm gün yat,burdan bize yaz ohhhh koca çalışsın sen harca mis gibi:1:
slmm herkese iyi geceler.............

iyi gecelerr hoşgeldinn:71::71::71:

azıcık daha anlatsan evliliktan soğuyacaktım kızzz:1:
sen de en kötü şeyleri istiyormuşsun:1::1:
yemek yapmak,çamaşır yıkamak, kaynana falan:1:

hahahhh:60::60::60: çok fenasın sennnn:1::1:
tüm gün yat,burdan bize yaz ohhhh koca çalışsın sen harca mis gibi:1:

iyi gecelerr hoşgeldinn:71::71::71:

ayyyy bak yaaaaaa nerden çıktı bu konu arayıp gel kaçır beni diyesim waaaaaar ehuhueee gece geceee dellendimmmm özledimde aşkımı:69:

Back