Ayyy inşaallah peliss inşaallahhhHamiş hamiş gezersin ortalıkta ne güzell yaaaa
ciciş ciciş elbiseler alırsın oynarsın ... ayyyy inşaallah olurr
![]()
Ayy topiş göbişle
![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
![KK69 :69: :69:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk69.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy inşaallah peliss inşaallahhhHamiş hamiş gezersin ortalıkta ne güzell yaaaa
ciciş ciciş elbiseler alırsın oynarsın ... ayyyy inşaallah olurr
![]()
darısı başıma darısı başımaaa
lavinia ile bir sözlensek, nişanlansak o da yeterdi ahh ahhh :84:
darısı başıma darısı başımaaa
lavinia ile bir sözlensek, nişanlansak o da yeterdi ahh ahhh :84:
sanada selam :) inşaallah olur![]()
o adayı kaçırmamak için uğraşıyo hayatta atmaz
ayy böyle bukle bukle saçları falan olsaa ne tatlı olur, ben coştum bu geceee
hoş geldin canımmmmkaç yaşındasın evli misin
aday var evet ama malesef daha 2senemiz var en az.
evlenmek istiyorum 6tane bebiş istiyorum dicem bakalım belki harekete geçer![]()
hoşbuldum canım.24 yaşındayım evliyim.2,5 yaşında oğlum var öyle işte
sen evli misin
içime su serpildi valla yoksa ben bu istekle koşaraktan Ankara ya gider nikahı basardım adamawaneerrrsss yalnız degılmısızz![]()
Benimkide daha gitmedi askere biz evlendik:86:
Asker yolu beklicem daha allahtan kısa dönem![]()
çocuk ısteyen hanımlar cocuk bakamak okadarda kolay bısı deıl solıyım ole 6 tane ısteyen arkadas vardı 1 tane olsunda bakalım 2.sını hemen ıstıcekmı tamam cook guzel bısı ama bıokadarda zorr bısı allah cocuk sahıbı olanlar ılk oncelıkle sabır sonrada kolaylık versın
o adayı kaçırmamak için uğraşıyo hayatta atmaz
hoşbuldum canım.24 yaşındayım evliyim.2,5 yaşında oğlum var öyle işte
sen evli misin
yok canım yok nerdee 20 yaşındayım ve en az 2sene daha bekar olcam
ama bi söz bi nişan bişey olsaydı bari çok canım çektii![]()
çocuk ısteyen hanımlar cocuk bakamak okadarda kolay bısı deıl solıyım ole 6 tane ısteyen arkadas vardı 1 tane olsunda bakalım 2.sını hemen ıstıcekmı tamam cook guzel bısı ama bıokadarda zorr bısı allah cocuk sahıbı olanlar ılk oncelıkle sabır sonrada kolaylık versın
içime su serpildi valla yoksa ben bu istekle koşaraktan Ankara ya gider nikahı basardım adama
askere gitmeden vermem diyor annişimm
benimki 28de okulu bitirmiş oluyor. 29unda askerden gelse 30una anca evleniriz ahh ahh![]()
içime su serpildi valla yoksa ben bu istekle koşaraktan Ankara ya gider nikahı basardım adama
askere gitmeden vermem diyor annişimm
benimki 28de okulu bitirmiş oluyor. 29unda askerden gelse 30una anca evleniriz ahh ahh![]()
yok canım yok nerdee 20 yaşındayım ve en az 2sene daha bekar olcam
ama bi söz bi nişan bişey olsaydı bari çok canım çektii![]()
olur inşalalh hayırlısıyla..
yaa normal de ama beklemek zor gelıyo okuyoruz ıkımızde ancak yanı okul askerlık felan derken kafadan 4 yıl ya evlılık degıl aslında tum ıstek yanı suanda huzurlusun ve o huzuru evındede hayal edınce ınsanın evlenesı gelıyo
inş inş sevgilimde bu konu hakkında olumlu düşünüyodur inş bana hiç yansıtmıyodaayyy anne olsak böleeee bizden bi canlı olsa gözleri bbize benzese elleri minicik olsa aşkım her gece ynımda uyusaaaaaaaaaaa
![]()
canım 6tane şakasınaçocuk ısteyen hanımlar cocuk bakamak okadarda kolay bısı deıl solıyım ole 6 tane ısteyen arkadas vardı 1 tane olsunda bakalım 2.sını hemen ıstıcekmı tamam cook guzel bısı ama bıokadarda zorr bısı allah cocuk sahıbı olanlar ılk oncelıkle sabır sonrada kolaylık versın
hahhahhhdaha demın sevgulusume dedım bı yuzuyu goreyım parmagımda baakar bakar gulerım![]()
inşaallah tez elden bir söz bir nişan yaparsınız![]()
evet zor yetişiyorumAmma çabuk ilerliyor sohbet:82: