sormuşsunuz kendi adıma yanıtlıyım. ben dışarda da bu kadar komiğim gerçekten. konuyu geyiğe sarmakta üstüme yoktur. kahkaha atarak yeteeerr disembirrr diye çığırır etrafımdakiler. (gülmekten göbeemiz çatladı, ya da baydın artık tamam manasında)bişeyi fazla ciddiye alsam da dışarıya göstermem, olayların üstesinden böyle geliyorum. e buraya da yansıyo haliyle.
sizin huyunuzda bir güzellik arkadaşım,benimde bir arkadaşım vardır derdimden öldüğüm anda bile güldürür beni,ne güzel aslında hayatı çok ciddiye almamak lazım..insanlara neşe vermek güzel bir haslet eleştirecek yönü yok keşke bende öyle olsam..
arkadaş demişki,kendi yapamadığını başkası yapsın diye diretiyor iç dünyasında yapmak isteyipde yapamadıkları depreşiyor çok güzel bir yorum ve bakış açısı..
bazen şaşıyorum vaaayyy be diyorum türk hatunları ne kadarda dişliymiş boşa,at,git,seni sevmiyor vb eee benim hergün haberlerde izlediklerim ve etrafımdaki insanlar çok başkalar..ya benim bildiğimde bi yanlışlık var yada burda okuduklarımda bi problem..
haa buda polemik konusu olmasın kimse kadınlara boyun eğin demiyor ama yaşadığımız ülkenin şartlarıyla yorumlar çok çelişiyor işte..buda arkadaşın dediğine geliyor yapmak isteyip yapılamayanlar depreşiyor karşı tarafa sunuluyor yapılsın diye..