YAW EYLÜLÜM AZ BEKLEYİN DİDİM YA 9 AY NASIL DURDUN SEN BACIM:roflol:AA resim yokmu kalişim olsun geçen senelerde olan buluşmayı hayal edip öyle düşünürüz bizde sefanız olsun güzel bir gün geçirmişsisniz yaa ohhh :1hug:
AMİİİİİİİN CANIMBENİM,canım ellerine sağlık foto ları eklemişsin rabbim arkadaşlığımızı daim hihoyyytetsin hepinizi çok seviyorumopuyorumnanaktan
CANIM ÇOK GEÇMİŞOLSUN MERAK ETTİK SENİİ:sm_confused:hepiniz çok güzel çok şeker çıkmışssınızz dağçiçeğimi gördüm çok sevindimm ama dağçiçeğim sanki biraz kilo mu almışsın çok zayıftın toplamışsın gibi geldi...Gelemedim çünkü rahatsızdım yattım ama bedenim sizle değilse de aklım ve ruhum ordaydı....KADINLAR GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN ...güzellleriiim...
TEŞEKKÜRLER DENİZİM GÜNEŞİM, AMA SANKİ DAĞÇİÇEĞİNİ DAHA Bİ ÖZEL ÖPTÜN KİMİN GELDİ BANAAA:sm_confused::sm_confused:Aaa ne güzel ya..
Ankaralı KK lıların üstüne yok zaten buluşmada..Helal olsun valla size.
Dağ Çiçeğim başta olmak üzere hepiciğinizi öperim anacım..
YAW EYLÜLÜM AZ BEKLEYİN DİDİM YA 9 AY NASIL DURDUN SEN BACIM:roflol:
AHANDA YÜKLEDİM BAK RESİMLERE DOYA DOYA:asigim::1hug:
kalimerammm rahatsızlığım yaramazlığımdan hamile kadının ne işi var yatak çevirmede...yatak odadaki yatağın yerini değiştirdim birde komidini kaldırdım sonra belim tutuldu...iyiyim şimdiii ama çok üzgünüm gülen yüzlerinizi göremedim inşallah bir dahaki görüşmeye geleceğim sütlü gayfe de gelecekti sağolsun aradı beni..ben gidemiyorum deyince o da gelemedi o da 20 NİSAN DA
doğuracak minik kuzusunu ....ona DA BURDAN TEKRAR hayırlı doğumlar diliyorum bir dahaki buluşmaya katılacağız inşallah..... :CüvCüv: opuyorumnanaktan
Ama ablam yaa ilk mesajda resim çekmeyi unutmuşuz dedin ya ona kandım ben kandırdın beni :asigim::dilcikar:
yine harikasınız valla maşallah sübhanallah
HER BULUŞMADA BELKİ BU SEFER SÜRPRİZ YAPAR DİYE GÖZÜM HEP KAPIDA AMAAAA,Oyyy angaranın ağır topları buluşmuş yine :umursamaz: banane gelmiycem işte.
Ahhh o gemide bende olsaydım diyom ama kısmet olmuyor işte
Hepiniz harikasınız hanımlar kaydirigubbakcemile3 maşallah sizlere
Kucak dolusu sevgiler ve en kocaman öpücükler sizlere gelsin opuyorumnanaktan
Çiceğimi yeniden görmek çok güzeldi canım arkadaşım benim opuyorumnanaktan
TEŞEKKÜRLER PINARIM:asigim::1hug:a.s.:enbuyukkk:YÜreĞİndekİ sevgİyİ karŞılıksız daĞıtabİlen herkesİn,
dÜnya kadınlar gÜnÜ kutlu olsun..
YÜreĞİnİze saĞlık..hepİnİz harİkasınız..ama tombİŞİm bİr baŞka yİne cnm bnm..ama aklımdan da Şu geÇtİ..o gÖzlemelerİ yerken ve o pastaları da...benİm hamİŞ gızın canı Çekermİ dİye dÜŞÜndÜnmÜ tombİŞm????
Kocaman ÖpÜyorum hepİnİzİ sevgİyle..
PASTAMIZIN RESMİNİ ÇEKMEYİ UNUTMUŞUZ DİDİM HERHALDE DMİİİİİ:mymeka:
PASTAMIZIN RESMİNİ ÇEKMEYİ UNUTMUŞUZ DİDİM HERHALDE DMİİİİİ:mymeka: