- 5 Aralık 2022
- 1.840
- 1.463
- Konu Sahibi selinnazto
Olurpeki erkek boxerlı kadın cıplaksa hamilelik olur mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olurpeki erkek boxerlı kadın cıplaksa hamilelik olur mu
Ağustos-Eylül Gebelik Planlayanlar Alalım seni şurayayok abla sadece ihtimali söyledim o şekilde olur mu diye yardımcı olur musun bana
gercekten mi
abla peki sadece erkekte boxer varsa kadın cıplaksa ilişki olur mu yani gebelikBöyle sevişme olmaz olsun ne tadı var ne tuzu üstelik bir de bı ton korku
Zıbın bakmaya başlaabla peki sadece erkekte boxer varsa kadın cıplaksa ilişki olur mu yani gebelik
Ailene söylegercekten mi
haklısınız fakat korkuyorum ikna olamıyorum içim içimi yiyor. peki sadece erkekte iç çamaşırı vark kadın çıplakken hamilelik olur muKaç kez cevap alırsan ikna olacaksın ? 27 yaşındasın değil mi senin bu soruları sormaman bile gerekiyor.
Eline değdiyse olur ve takibini yapamazsın zevk suyunun. Prezervatif veya doğum kontrol hapı vs kullanmıyorsan gayette olabiir. Git 15. kanını ver betaya baktır evde de 27. testini yap pozitifi göreceksin.haklısınız fakat korkuyorum ikna olamıyorum içim içimi yiyor. peki sadece erkekte iç çamaşırı vark kadın çıplakken hamilelik olur mu
ciddi misiniz korkuyorumAilene söyle
elime hiçbir şey değmedi sürtünmeli yazmısım görmüyor musunuz?Eline değdiyse olur ve takibini yapamazsın zevk suyunun. Prezervatif veya doğum kontrol hapı vs kullanmıyorsan gayette olabiir. Git 15. kanını ver betaya baktır evde de 27. testini yap pozitifi göreceksin.
Sürtünme daha tehlikeli ya. Boşalmayı geç zevk suyunda bile binlerce sperm var. İçlerinden sadece bir tanesinin yumurtaya ulaşması yeterli binlercesine gerek bile yok. Meni de ise milyonlarca sperm var. Sence bu durumda hamile kalma olasılığın nedir sen düşün ? :) Ailene nasıl söyleyeceksin öyle bir şey yaşanırsa ? Biraz cümle toparla onların iyi oldukları bir anı bekle bakarsın belki de torun geliyor diye sevinirler bile.ciddi misiniz korkuyorum
elime hiçbir şey değmedi sürtünmeli yazmısım görmüyor musunuz?
gerçekten mi söylüyosunuz cidden korkuyorum lütfenSürtünme daha tehlikeli ya. Boşalmayı geç zevk suyunda bile binlerce sperm var. İçlerinden sadece bir tanesinin yumurtaya ulaşması yeterli binlercesine gerek bile yok. Meni de ise milyonlarca sperm var. Sence bu durumda hamile kalma olasılığın nedir sen düşün ? :)
arada iç çamaşırı vardıSürtünme daha tehlikeli ya. Boşalmayı geç zevk suyunda bile binlerce sperm var. İçlerinden sadece bir tanesinin yumurtaya ulaşması yeterli binlercesine gerek bile yok. Meni de ise milyonlarca sperm var. Sence bu durumda hamile kalma olasılığın nedir sen düşün ? :) Ailene nasıl söyleyeceksin öyle bir şey yaşanırsa ? Biraz cümle toparla onların iyi oldukları bir anı bekle bakarsın belki de torun geliyor diye sevinirler bile.
Hayatım anlatıyorum ya sana. İnanmıyorsun madem niye korkup sürekli soruyorsun ? Kendi bildiğini oku o zaman.gerçekten mi söylüyosunuz cidden korkuyorum lütfen
arada iç çamaşırı vardı
Ayrıca o ıslaklık değdiyse küçücük sperm hücrelerinin çamaşır kumaşından geçmeyeceğini mi düşünüyordun gerçekten ?arada iç çamaşırı vardı
teşekkür ederim cevabınız için hayırlısı olsunAyrıca o ıslaklık değdiyse küçücük sperm hücrelerinin çamaşır kumaşından geçmeyeceğini mi düşünüyordun gerçekten ?
Rica ederim hayatım isim seçersen haberdar et bizi de.teşekkür ederim cevabınız için hayırlısı olsun
abla neden benim içime korku salıyorsun gerçekten kötü hissediyorum sizden cevap almak rahatlamak için yazdım daha da kötü ettiniz beniRica ederim hayatım isim seçersen haberdar et bizi de.
Beter ol canım benim beter ol. OKB yim diye kendi kendinize teşhis koyuyorsunuz sonra da saçma sapan seks bile denmeyecek şeyler yapıp burada sayfalarca ve konularca ağlıyorsunuz. Ya korunun ya doğurun. Ayrıca benden küçük olduğunu nerden çıkarttın yaşım yazmıyor benim ?abla neden benim içime korku salıyorsun gerçekten kötü hissediyorum sizden cevap almak rahatlamak için yazdım daha da kötü ettiniz beni