- 21 Nisan 2018
- 8.130
- 30.197
- 548
- 36
- Konu Sahibi Less-is-More
-
Ama geleli daha bes gun oldu. Kv buyugume dogdu dogali bakiyor. Bir de kendisi cagir gelirim dedi. Ne dusuneyim ki ben simdiAnnenizi en iyi siz tanırsınız,acaba sıkıldı da hasta oldugumu görsün göndersin mi dedi?
3 aylık bebeğim var annem haftda 2 yıkamaya geliyor.Yıkayıp kacmaya bakıyor
2 torun daha var haftada 2 de onlara gidiyor.Hak veriyorm ben artk yoruluyor.
Keyfi sebeplerle birakip hala nankorluk yapan insanlar konusunda haklisiniz. Ama o benim annem. Tabi ki zor zamanimda yanimda kalacak. Ayrica ben hastaneye gidebilmek, acimi agrimi azaltabilmek icin annemi cagiriyorum. O zorda kalınca da ben yardim ederim. Bunun çocuğuma bakmiyor konusuyla emin olun alakasi yokÖncelikle geçmiş olsun.
Gelme dediniz ama geldim. Bir köşede sessizce dursam
Bakin annemi keyfi cagirmadim. Konumda da soyledim. Bir turlu iyilesmeyen hemoroidim var. Esim izin alamiyor. Doktora gidebilmem icin cocuklarin yaninda biri durmasi lazim. Olayin ehemmiyetini anlamaniz icin soyliyim. Dogum oncesi kan seviyem 9a dusmustu. Hala devam ediyor ve oturamayacak hale geldim. Kv oz annem gibi olabilir mi? Zaten aylardir kendi halinde. Ben onu zirt pirt cagirmiyorum kiOkey demeyelim bir sey de
Cidden ben mantigini anlayamiyorum bu isin,sizi kirmak da istemiyorum ozur dileyerek yazayim,iki cocugunuz var,sizin 24 saat bunalmis modda olmaniz bana gore cok normal. Allah kolaylık versin iki tane bebek bu,anneniz hangi bir gun yardim edebilir ki size? Havalar soguk,ben kendime deli gibi baktigim halde yine bogazim agriyor suratimda maskeyle cocuk egliyorum. Sizde benimkinin iki kati sorumluluk var,annenizi anlayisla karsilayin ve kis kiyamette kendi haline birakin
Kesinlikle. En azindan uyarilarimi dinleseydi boyle olmazdi.Kadıncağız 17 saatlik yolu bile isteye "dur gideyim de kızımda iki bebek varken hasta olayım" diye gelmemiştir muhtemelen.
Sizin durumumuz farklı ama işte anne babalar böyle. Dr a gitmiyor son ana kadar. Bilerek hasta olmadı tabi. Kızı için o kadar yol tepmiş üşütmüş demek. Şansınız yokKeyfi sebeplerle birakip hala nankorluk yapan insanlar konusunda haklisiniz. Ama o benim annem. Tabi ki zor zamanimda yanimda kalacak. Ayrica ben hastaneye gidebilmek, acimi agrimi azaltabilmek icin annemi cagiriyorum. O zorda kalınca da ben yardim ederim. Bunun çocuğuma bakmiyor konusuyla emin olun alakasi yok
Tesekkur ederim. Elbette benden daha zor durumda olan coktur. Yanlis anlamayin, ofkem icimde. Anneme kalbini kiracak birsey soylemedim. Kizmak dedigim doktora gitsin diye israr ettim. Yaslilar gibi yapma galan dedimannenız bıle ısteye hasta olmadı kım hasta olmak ıster ? yanlıs anlamayın kızmayın veya yeterkı kızımın ısı gorulsun hastada olsam cocuklara bulastırmam evde baslarında dururum cocugum hastaneye gıtsın ısını halletsın dıye dusunmus kadın gelmesıyle kızmalara baslamıssınız
yıpranmıssınız zor gelmıs haklısınız ard arda ıkı cocuk gercekten zor benı bır tanesı zorluyor sızı anlıyorum ama cocuklar bıraz buyuyunce etrafınıza karsı bu ofkelerınızden sonra sız pısman olacaksınız keske oyle demeseydım aslında abartmısım dıyeceksınız cunku cocuk buyudukce megerse bunlar zorluk degılmıs buyudukce daha zormus dıyeceksınız...
kımse herzaman yanınızda olamayabılır yurt dısında yasasaydınız dusunun kım gelebılırdı... ben hastanede goruyorum ıkı cocuguylada gelmıs anne sırada beklıyorlar mesela... onlarında cagıracak kımsesı yok muhtemelen, yanı sız saglıgınızı ertelemeyın ınsanlarda hasta bıle olsalar gelmek zorunda hıssedeceklerı sartlı hısler ıcıne gırmesınler ... zamanla plan programı daha ıyı oturtursunuz ıkıncısı daha kucuk oldugundan zorlamıstır sızı... sıkmayın canınızı zamanla hersey yoluna gırecek
annenıze de sıze de gecmıs olsun bu arada
Bunu cok oneren oluyor ama burda oyle guvenebilecegim, çocuklarımı birakip isimi halledebilecegim birini nasil bulabilirim? Beni ev isi yormuyor. Belli bir duzende cocuklarim oglen uykusundayken yapiyorum. Benim çocuklarla ilgilenecek birine ihtiyacim var. Oyle haftanin 2-3 gunu birkac saat gelecek birini bulmak mumkun mu? Kim benim tercihime gore her an uygun olur ki? Simdi rahatsizim diyelin, birini cagirdim, iyilesince ve ise baslayinca kv gelecek. O zaman kadina hadi gule gule mi diyecegim? Bence bu hic mantikli bir fikir degilneyse olan olmuş
annenize geçmiş olsun inşallah olmuyorlardır da eğer hasta oluyorlarsa kuzularınıza da geçmiş olsun
maddi imkanınızdan kısın gerekirse kısabildiğiniz kadar bir kadınla anlaşın
haftada 2 3 gelsin hasta olunca gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?