- Konu Sahibi o_simdi_evli
-
en azından düşük yaptığınıza inanmışlar:44:
sizi teselli etmeye çalışmış belliki ama pek iyi olmamış.böyle durumlarda nasip kısmet kader gibi kelimeleri kullnamak gerek parayla çocuğu bir tutmakda çok yanlış.artık onun ayıbı takmayın ana aslında anlaması gerek sizin duygularınızı ama üzülmeyin onun ayıbı
ben bir hafta önce düşük yaptım ve çok üzüldüm eşimde aynı şekilde çok üzüldü
aradan bir hafta geçti kayınvalidem daha yeni aradı ve keşke aramasaydı
beni teselli edeceği yerde aman ne olacak sanki elli kollu çocuk değildi ya ne üzülüyorsunuz dedi
bu tarz bi çok şey daha söyledi sonra eşime verdim telefonu ama nasıl sinirlendim
onlar konuşuyorlar bende dinliyorum eşime diyor ki
aman oğlum her şeyde bir hayır vardır iyi olmuş düştüğü daha yeni evlisiniz borcunuz var hele bi borçlarınızı bitirip kendinize bi ev alın öyle yaparsınız çocuğu diyor
kadın o kadar para düşkünü ki bebek demek masraf demek hele bi durun diyor
ben fıttırdım tabi iyice o kadar sinirlendim ki eşime annene inat hemen bi çocuk istiyorum bile dedim
acaba ben mi büyüttüm dedim sonra da
ama kızlar yanii doğmasa bile o benim rahmime düştüğü an sevgisi de kalbime düşer böyle bi cümle kurmuş olması haksızlık değil mi sizce de
evlat sahıbı olmus ama analık duygusundan bihaber ...cocuk dogunca sankı kendımı bakacakmısta masrafını borcunu düşünüyo..insan hayatı boyunca borc ödüyo zaten bu bir gercek 10 borc ödesen 10 yıl bebek yapmıcakmısın yani ne sacma ya..
neyse sende pireye kızıp yrgan yapma tabıkı bebek sahıbı olacaksın ama önce kendı saglıgın sonra bebek bi toparlan bakalım gecmıs olsun
canım benim kayınvalidem de müthiş bir para sevgisi var
eşim anlatıyor annem bir gofret alırdı 5e bölerdi ben hiç hatırlamam tek başıma bir gofreti yediğimi diye bende dedim ne yapsın kadın olmayınca öyle yapıyordu demek dedim eşimde yok olmadığından değil masraf olmasın diye öyle yapardı dedi ben şok oldum ve eşime söyledim ben çocuğumu hiç bir şeyden mahrum bırakamam 10 tane ev sahibi olmuş ama sizin çocukluk yıllarınızın güzelliğini çalmış dedim o da evet haklısın bende asla annem gibi olmam dedi
böyle yani benim kayınvalideciğim para gözlü mal mülk endeksli ne yazık ki
o masraf olmasın bu masraf olmasın 10 dairesi var hala masraftan bahsedıyorsa ayıplarlar her birinden 500 kira alsa bile 5000 para yapar kaynana gibi kaynana olsa ya borcunuza bende yardım edeyım erken bitsin sizde sıkılmayın falan der neyse canım sende sıkma canını eger bır daha dersede sen mı bakacaksın da borcunu düşünüyosun de umarım anlar
canım düğün sırasında o kadar problem çıkardı ki sırf para yüzünden
onu almayın bunu almayın masraf olur gereksiz
her şeye karıştı neymiş benim kendi evim değilmiş kiraymış öyle iyi eşya almama gerek yokmuş kendi evimi alınca iyi eşya alırmışım
bende anne siz karışmayın ben ev alana kadar viranede mi yaşayayım ödeyecek olan biziz dediğim için asla yardım etmez o bir evden gelen kirayı vermez bize öyle paragöz
sanki mezarına götürecek mübarek
o evleri kimin için yapmıs acaba evladına verseydın de kıra ödemeselerdı ya bilmiyorum ama annelık dogurmakla olmuyo evladım kıra ödicem beım 10 evım olcak ve birini vermıcem öylemı gerekırse ben kıraya cıkarım ama evladım rahat etsın ...
bu arada kefene cep diktirin belkı götürür tövbe yarabbim ay cok sinirlendım kusura bakma
Benim k.walidemde düşük yapmışım kürtaj oldugumun ertesi günü, ben hiç üzülmedim dedi..
Sanki çocugu onlara yapıorum, sevinip üzülmesi onlara kalmış gibi...
kızmakta sonuna kadar haklısınız..
bunun terbiyesizlikle, eğitimle, nezaketle bile alakası yok...
ana yüreğiyle alakalı...
o yoksa gerisi laf salatası maalesef.
bayagi bir terbiyesizlik..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?