• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızmakta haklı değil miyim?

benim kaynanam da, zaten eli ayagai yoktu daha birak bosver demisti.
Aynisini esim de hep derdi.. ahh ahhh.
ki benim kaynanam 8-9 tane düsük yasamis bir kadin.

bebeğimin düşmesi millete fırsat verdi sanki:14:
kayınvalidemden sonra bir de bu çıktı
yıllar önce amcamın oğluyla kimsenin bilmediği bi yakınlaşma oldu
bir süre ailelerden gizli görüştük ama daha sonra o beni yüzüstü bıakıp başkasıyla evlendi
http://www.kadinlarkulubu.com/yasanmis-gercek-ask-hikayeleri/445436-bunlarda-yasadiklarim.html
merak edecek olursanız ayrıntılı olarak burada yazıyor
neyse az önce telefonum çaldı arayan o
açar açmaz yaptıklarını buluyorsun evladını kaybetmekle başladın ama daha bitmeyecek demez mi
şok oldum bu cümleyi onun kurmaya hakkı yok
bu cümleyi sözleyebilecek biri varsa o da benim
anlayacağınız benim minik meleğim kendini bilmezlere malzeme oldu :14::14::14::14:

bir süre ailelerden gizli görüştük ama daha sonra o beni yüzüstü bıakıp başkasıyla evlendi
http://www.kadinlarkulubu.com/yasanmis-gercek-ask-hikayeleri/445436-bunlarda-yasadiklarim.html
açar açmaz yaptıklarını buluyorsun evladını kaybetmekle başladın ama daha bitmeyecek demez mi
anlayacağınız benim minik meleğim kendini bilmezlere malzeme oldu :14::14::14::14:

Böyle dengesiz bir tipin söylediklerine üzülmeyin lütfen.
Kimsenin size böyle birşey söylemeye hakkı yok.

ben bir hafta önce düşük yaptım ve çok üzüldüm eşimde aynı şekilde çok üzüldü:14:
aradan bir hafta geçti kayınvalidem daha yeni aradı ve keşke aramasaydı
beni teselli edeceği yerde aman ne olacak sanki elli kollu çocuk değildi ya ne üzülüyorsunuz dedi
bu tarz bi çok şey daha söyledi sonra eşime verdim telefonu ama nasıl sinirlendim
onlar konuşuyorlar bende dinliyorum eşime diyor ki
aman oğlum her şeyde bir hayır vardır iyi olmuş düştüğü daha yeni evlisiniz borcunuz var hele bi borçlarınızı bitirip kendinize bi ev alın öyle yaparsınız çocuğu diyor
kadın o kadar para düşkünü ki bebek demek masraf demek hele bi durun diyor
ben fıttırdım tabi iyice o kadar sinirlendim ki eşime annene inat hemen bi çocuk istiyorum bile dedim
acaba ben mi büyüttüm dedim sonra da
ama kızlar yanii doğmasa bile o benim rahmime düştüğü an sevgisi de kalbime düşer böyle bi cümle kurmuş olması haksızlık değil mi sizce de:14::14::14:

Teselli etmeye çalışmış yüzüne gözüne bulaştırmış biz gelinler kaynana ne dese alınıyoruz ama kendımden bılıyorum baskası dese uzulmezdın ınan o tlf kaynanan dıe alındın :1:

eskiler böyle.doğmamış çocuğa ne üzülüyorki bile demiştir kafasından.boşverin yaşlı ne dediğini bilmiyo diyip rahatlatın kendinizi.önemli olan eşiniz yanınızdamı size destekmi? evet se eşiniz dışında kim ne derse desin canınızı sıkmamaya çalışın

ben bir hafta önce düşük yaptım ve çok üzüldüm eşimde aynı şekilde çok üzüldü:14:
aradan bir hafta geçti kayınvalidem daha yeni aradı ve keşke aramasaydı
beni teselli edeceği yerde aman ne olacak sanki elli kollu çocuk değildi ya ne üzülüyorsunuz dedi
bu tarz bi çok şey daha söyledi sonra eşime verdim telefonu ama nasıl sinirlendim
onlar konuşuyorlar bende dinliyorum eşime diyor ki
aman oğlum her şeyde bir hayır vardır iyi olmuş düştüğü daha yeni evlisiniz borcunuz var hele bi borçlarınızı bitirip kendinize bi ev alın öyle yaparsınız çocuğu diyor
kadın o kadar para düşkünü ki bebek demek masraf demek hele bi durun diyor
ben fıttırdım tabi iyice o kadar sinirlendim ki eşime annene inat hemen bi çocuk istiyorum bile dedim
acaba ben mi büyüttüm dedim sonra da
ama kızlar yanii doğmasa bile o benim rahmime düştüğü an sevgisi de kalbime düşer böyle bi cümle kurmuş olması haksızlık değil mi sizce de:14::14::14:

kızmakta haklısın, acı daha tazeyken böyle birşey demenin hiç bir anlamı yok
ama ben hemen çocuk yapmayın derim, çocuk sırf inat olsun diye yapılmaz, ayrıca biraz daha beklemekte fayda var. iyice işler rayına otursun yaparsınız çocuk :34:

ayyyy cnm ya terbiyesiz hikayeyi biliyorum okumustum bunu soylemeye hic hakki yok yapan kendisi hicbisey yapmamis gibi laf konusan kendisi kendine dikkat et ne oluyosa stresle oluyo:71:

bende okumuştum hikayenizi ne demek ettiğini buluyorsun yaaa beyefendi hem bırakmış gitmiş bir zamanlar hemde şimdi utanmadan zeytinyağ gibi üstemi çıkıyor
Ahlaksızlığın bu kadarı olur yani. Takma kardeşim sen köpeğin duası kabul olsa gökten kemik yağarmış

Back