- Konu Sahibi o_simdi_evli
-
Acısı daha taze bi insana söylencek şey mi o yahu!
Boşver kimsenin ağzı torba değil ki büzesin ağzı olan konuşuo önemli olan onun ne dediği ne düşündüğü değil ki eşinle senin ne hissettiğiniz ne düşündüğünüz önemli.
Takma söylediklerini düşünmemeye çalış...
benim düşük yapma olayım biraz farklı oldu düşük yaptıktan sonra öğrendim hamile olduğumu ama çok üzüldüm ama kayınvalideme göre nasıl olsa haberin yoktu ne olacakki
oncelikle cok gecmis olsun cnm evlat cok onemli allah kimseye acisini yoklugunu gostermesin nasil bir anne yuregiki bunu soyleyebiliyor pes diyorum bence kizmakta son derece haklisin alah en yakin zaman da sana anneligi nasip etsin
haberin dahi olmasa bu soylenecek sozmu
bir de eşime nasıl oldu diye sordu o da anlattı işte şakalaşırken oldu anne falan diye 'kudurmaktan çocuğunda başını yediniz' demez mi
kötü niyetle söyleyip söylemediğini bilemem ama patavatsız olduğu kesin
gerçekten zor bi dönem, senin için hassas bi dönem... ama bazen çevredeki insanlar senin hassasiyetini idrak edecek kadar düşünceli olamamıyor malesef
amin canım inşallah
doğurmakla ana olunmuyor demek ki 5çocuk doğurmuş ama analığı öğrenememiş
bu ne yaman celiski hem cocuk dustugu iyi olmus aman cocuk yapmayin diyor hemde cocugun basini yemissiniz diyor bosver canim ne dedigini bilmiyor
evet kesinlikle beni anlayamıyorlar bu aralar fazlasıyla kırılgan oldum söylenenlere tahammül edemiyorum
bir de eşime nasıl oldu diye sordu o da anlattı işte şakalaşırken oldu anne falan diye 'kudurmaktan çocuğunda başını yediniz' demez mi[/QUOcok biliyo o herseyi demekki
valla canım kırılgan olmayan bi insan bile bu laflara kırılır, kırıp üzülmen normal bence bu laflar karşısınd, umarım eşin sana destek oluyordurda bu dönemi hızlı atlatırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?