Kızmakta haklı değil miyim?

o_simdi_evli

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2010
63
0
0
Aksaray
ben bir hafta önce düşük yaptım ve çok üzüldüm eşimde aynı şekilde çok üzüldü
aradan bir hafta geçti kayınvalidem daha yeni aradı ve keşke aramasaydı
beni teselli edeceği yerde aman ne olacak sanki elli kollu çocuk değildi ya ne üzülüyorsunuz dedi
bu tarz bi çok şey daha söyledi sonra eşime verdim telefonu ama nasıl sinirlendim
onlar konuşuyorlar bende dinliyorum eşime diyor ki
aman oğlum her şeyde bir hayır vardır iyi olmuş düştüğü daha yeni evlisiniz borcunuz var hele bi borçlarınızı bitirip kendinize bi ev alın öyle yaparsınız çocuğu diyor
kadın o kadar para düşkünü ki bebek demek masraf demek hele bi durun diyor
ben fıttırdım tabi iyice o kadar sinirlendim ki eşime annene inat hemen bi çocuk istiyorum bile dedim
acaba ben mi büyüttüm dedim sonra da
ama kızlar yanii doğmasa bile o benim rahmime düştüğü an sevgisi de kalbime düşer böyle bi cümle kurmuş olması haksızlık değil mi sizce de

Son düzenleme:
Acısı daha taze bi insana söylencek şey mi o yahu!
Boşver kimsenin ağzı torba değil ki büzesin ağzı olan konuşuo önemli olan onun ne dediği ne düşündüğü değil ki eşinle senin ne hissettiğiniz ne düşündüğünüz önemli.
Takma söylediklerini düşünmemeye çalış...

benim düşük yapma olayım biraz farklı oldu düşük yaptıktan sonra öğrendim hamile olduğumu ama çok üzüldüm ama kayınvalideme göre nasıl olsa haberin yoktu ne olacakki

oncelikle cok gecmis olsun cnm evlat cok onemli allah kimseye acisini yoklugunu gostermesin nasil bir anne yuregiki bunu soyleyebiliyor pes diyorum bence kizmakta son derece haklisin alah en yakin zaman da sana anneligi nasip etsin

oncelikle cok gecmis olsun cnm evlat cok onemli allah kimseye acisini yoklugunu gostermesin nasil bir anne yuregiki bunu soyleyebiliyor pes diyorum bence kizmakta son derece haklisin alah en yakin zaman da sana anneligi nasip etsin

amin canım inşallah
doğurmakla ana olunmuyor demek ki 5çocuk doğurmuş ama analığı öğrenememiş

kötü niyetle söyleyip söylemediğini bilemem ama patavatsız olduğu kesin
gerçekten zor bi dönem, senin için hassas bi dönem... ama bazen çevredeki insanlar senin hassasiyetini idrak edecek kadar düşünceli olamamıyor malesef

evet kesinlikle beni anlayamıyorlar bu aralar fazlasıyla kırılgan oldum söylenenlere tahammül edemiyorum

evet kesinlikle beni anlayamıyorlar bu aralar fazlasıyla kırılgan oldum söylenenlere tahammül edemiyorum

valla canım kırılgan olmayan bi insan bile bu laflara kırılır, kırıp üzülmen normal bence bu laflar karşısınd, umarım eşin sana destek oluyordurda bu dönemi hızlı atlatırsın

valla canım kırılgan olmayan bi insan bile bu laflara kırılır, kırıp üzülmen normal bence bu laflar karşısınd, umarım eşin sana destek oluyordurda bu dönemi hızlı atlatırsın

eşim kendisi o kadar üzülüyor ki bir taraftanda bana belli etmemeye çalışıyor
bugün annesinin söylediklerine o da çok kırıldı ama ben üzülmeyeyim diye belli etmemeye çalıştı

Yaslilar oyledir.Dogurup eline alinca ancak bebek, insan derlerler. Karnindayken helede daha yeni iken bizim bebek dememize cok sasiriyorlar.Eli kolu yok diyebiliyorlar.Uzulme canim.Bukadar takma, cahilligine ver.

hassas döneminizdesiniz kayınvalideniz de söylenmeyecek laf söylemiş
ama büyüktür sonuçta büyükler bazen bilmeden böyle konuşabiliyor
kalbinize kötü şeyler getirmeyin eşinizin annesi sizinde anneniz sayılır olumlu yönlerinden bakın
mesefanizi koyun saygınızı eksik etmeyin..
mutluluklar

en azından düşük yaptığınıza inanmışlar:44:

Canım haklısın çok düşüncesizce konuşmuş kayınvaliden. Düşük için kendinizi suçlamayın sakın demekki sorunlu bir bebekmiş. Kağan kocatepe nin videosunu izlemiştim harekete bağlı düşüklerde bebek zaten sorunlu olduğu için düşük olurmuş yani sen o hareketi yapmasanda düşecekti diye anlatıyordu. Allah sana en kısa zamanda sağlıklı bir bebek verir inşallah. Sakın kendini suçlayıp üzülme tamam mı canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…